Chlap bez auta

Príspevok v téme: Chlap bez auta
BezAuta

Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem

Aliss

SofiaElla, absolutny suhlas :) Predpokladam, ze ak ma niekto auto, realne ho aj potrebuje. A v neposlednom rade aj na to ma. A tym nemyslim len kupu auta, kedze vsetci vieme, ze auto je pozierac penazi. Ak ho niekto nepotrebuje ani na nakup, hold, ostatni sa mozu aj na hlavu postavit a cudovat sa, mne to nepride ani divne ani cudovania hodne :)

SofiaElla

Vzťah je o tých dvoch ľuďoch, nie o aute. Pokiaľ muž auto nepotrebuje, nie je dôvod, aby ho mal. Pokiaľ žena auto potrebuje, nech si ho kúpi.

ViktorkaVix

Boze ty si trapna "chudinka najvacsia". Porovnavas neporovnatelne. Byvate spolu? Ked nie better stfu. A toto o com tu snivas, to nieje velky nakup, tak som bezne chodila, vak na chrbte, kabelka na pleci a dve igelitky a dve psy.. Ale kludne odnes na chrbte desat tasiek, dve 10 kg granule a podobne. Budem ti pri tom tlieskat.

Denisik

Niektore zeny, hoc maju zdrave ruky a nohy, si nevedia bez auta predstavit zivot. Aj tu ich dost. Ku prikladu, zijem vo vlastnom byte, partnera mam a ale nie auto. Ako ja chudinka najvacsia robim nakupy?? Raz za tyzden urobim velky a bodka. A trepem ho mestskou, lebo byvam na kopceku (ak niekto viete kde je Molecova v BA, tak ta prva/druha zatacka na "kopceku"). Ano, aj balenie vod odnesiem, ano aj praci prasok odnesiem. Velky vak na chrbat a zvysok do ruk. A tu som. Nepotrebujem posilku, toto mi bohate staci. Az budem mat deti, vtedy si zaobstaram auto. Partner samozrejme pomaha tiez. Pecivo si robime vlastne, netreba nam kupovat denne rozky. Myslim, ze kazdy ma moznost vyberu. Ale prosim, nezhadzujte nejake auto na tuto dobu. Ano, pri rodine aj 4 auta. Ale ked som sama s partnerom, netreba. A nie je to o dobe. Skor o pohodlnosti a ta nie je otazkou doby...i ked...

ivobrick

No pekne :-D To auto je starsie ako ja. Posli fotky.
A hej, ked si sam naco mas mat byt? Naco auto ked ho nepotrebujes?

600E plat a mam platit podnajom + stary vrak do ktoreho treba vrazat dalsie peniaze. Len aby som bol sam a mal auto.

Ten co takto rozmisla tak vela stasia pri zivoreni ako pisu ludia tu podomnou. Tiez mam "kolegynu" ktora ma 1i byt, plati hypoteku sama.
Ja: Preco nejdes pn ked si chora?
Ona: Kto poplati ucty?
Lol.

Radsej ostante doma, a sporte si, co bude treba si kupite ked to bude aktualne.

Mona1

ja ked som sa spoznala s mojim tiez nemal auto a nejak mi to nevadilo. casom si ho kupil ale z vlastnej iniciativy :D :D

Mona1

ja ked som sa spoznala s mojim tiez nemal auto a nejak mi to nevadilo. casom si ho kupil ale z vlastnej iniciativy :D :D