Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap bez auta

Príspevok v téme: Chlap bez auta
BezAuta

Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem

Flak

Takze kedysi, ked nebolo vobec bezne v rodine mat auto a nehovorim o dobe kamennej ale o minulom rezime, tak vtedy neboli zeny na urovni? Co bolo vtedy ine? Ina doba, ok. A vtedy sa nenakupovalo? Nechodili ludia do roboty, zeny neboli na urovni, lebo museli vliect tasky z obchodu? Vtedy rastol praci prasok na strome v kazdej zahrade? Jedine co si mozete priznat ludia je, ze ste spansteli. Aj muzi, aj zeny. Cumite na hmotne statky, cumite na telefony, auta a oblecenie. To je meritko, podla ktoreho hladate partnera. Tlieskam, gratulujem. Snad si to auto zoberiete do hrobu. Zeny na urovni sa nechavaju vyvazat, a muzi, asi z rovnakej urovne, si na tom mastia ego, aki su hrdinovia. Hej hej, takto to je. Ubohe zeny bez urovne a muzi, co si musia inym sposobom dokazovat, ze su ziadani

br4nko

Samozrejme kazdy chlap ktory si dokaze spocitat 2+2 vie ze sanca zbalit a udrzat si atraktivnu zenu bez auta je rovnajuca sa nule. To ze auto netreba hovoria zeny ktore su zvyknute vsetko riesit same a vlacit nakupy na vlastnom hrbe. To samozrejme ziadne zena "na urovni" robit nebude.

DebataO

Flak, ty v tom máš jasno. Mne to celé ešte stále asi "nedošlo". Budem sa usilovne modliť (s ostatnými), Pán Boh má budúcnosť sveta vo svojich rukách.

Flak

Debata, lenze ty porovnavas akesi blbosti. Niekto rozhodol o postrekoch, lebo europska unia, lebo brusel, lebo hento, lebo tamto. Kto ale prosim ta rozhodol o tom, ze ty alebo ja nutne potrebujeme k zivotu auto? Za teba to niekto rozhodol? Ja som sa rozhodol sam, ze ho potrebujem, lebo mam rozdiel ist dve hodiny vlakom do prace v ramci slovenska a ist autom hodinu. Kedze spoje mam take ake mam. A tak som si kupil ojazdene auto. O dva roky sa presuniem na poziciu v nasom meste a auto mi bude zbytocne. Bude stat na dvore len kvoli vyletom s detmi, ktore tak ci tak najviac bavi opiect si spekacku v blizkom lese a valat sa tam po zemi. A k teme by som napisal tolko, ze ak by ma zena nechcela, lebo som nemal v case nasho zoznamenia auto a ona musela ist 30 minut busom na rande z vedlajsej dediny, no tak taku by som poslal do haja hned. Ked sme sa spoznali, nemal som este ani poriadne pracu, z coho by som to auto zivil, ved ono nechodi na vzduch. Verim, ze je malo takych zien. A ktore potrebuju auto, nech si kupia. Lahke ako facka. Mna nikto do nicoho nenutil, kupil som si voz, lebo som chcel byt vecer s detmi skor a neparit sa vo vlaku. To je cele

DebataO

SofiaElla, odpoviem ti na otázku takto: cez víkend som sa bol prejsť okolo zemiačniska. Vo vzduchu bol taký fest tuhý zápach od pesticídov, že som tam dlho nevydržal... radšej som išiel preč.... A pritom to bolo obyčajné zemiačnisko, také ako každé iné.
Vieš, ja si vôbec nemyslím, že tie pesticídy potrebujem. Lenže, smola, niekto iný si myslí niečo iné. Lebo by som nemal čo dať do huby...
Podobne je to s tvojou otázkou.

SofiaElla

Debata0 - a kto každý potrebuje auto? Rozobraté na drobné, kto je každý? TY si každý? Potrebovať znamená čo? Machrovať či ho reálne používať? A auto už definovať viem.

Aliss

DebataO, myslis to tak, ze niekto realne nepotrebuje auto a preto ich ma 5? Fuh, tak dobre :D Ako mne to je jedno a to ani neriesim, skor to, ze sa niekto pozastavuje nad potrebou mat auto, a naopak, ak sa niekto pozastavuje, ze iny auto nepotrebuje. Nechapem, preco maju ludia potrebu stale medzi sebou superit a presviedcat sa o opaku. Na tomto fore je to na dennom poriadku. Pritom staci zit tak, ako jedincovi vyhovuje. Bars aj s 5 autami, alebo bez auta :)

DebataO

Takže pre SofiaElla: každý potrebuje auto.

Primárne ho potrebuje muž, LEBO JE MUŽ. No, a keďže žijeme v 21. storočí, tak ho potrebuje aj žena, LEBO JE ŽENA.

SofiaElla

Debata0 - my sa tu nebavíme o rodine, ale o slobodnom mužovi, ktorý na svoj život auto nepotrebuje. Je úpne iná téma - mať auto a či ho mať, ak majú ľudia deti, a úplne iná, či mať auto, ak si slobodný a nepotrebuješ ho.
Otázka vlastne stála, či ho mať len z dôvodu, lebo, ak ho nemáš, niektoré "ženy" sa s tebou prestanú baviť.
Vráťme sa k podstate a myslím, že všetci zdravo zmýšľajúci vyslovíme rovnaký názor - ak muž, ktorý je slobodný, auto nepotrebuje, nie je dôvod, aby si ho kupoval len preto, aby ženám, ktoré si auto nedokážu kúpiť samé, oznámil, že auto vlastní.

DebataO

SofiaElla napísala: "Vzťah je o tých dvoch ľuďoch, nie o aute. Pokiaľ muž auto nepotrebuje, nie je dôvod, aby ho mal. Pokiaľ žena auto potrebuje, nech si ho kúpi."
Áno, je to tak ako píšeš. Vzťah je o tých dvoch ľuďoch. Keby to tak však bolo celkom aj v skutočnosti, svet by bol hneď krajší, vzťahy ľudí by boli krajšie, život by bol krajší a lepší.
Lenže skutočnosť je trošku zložitejšia ako si to ty napísala. A vieš prečo? Keď do rodiny príde bábätko-chlapček za nejaký čas dostane hračku: autíčko. Lenže keď vyrastie a nie je "úspešný", tak na skutočné auto môže zabudnúť. Každý muž auto "potrebuje", aj preto lebo je tak vychovaný...odmalička sa mu zdôrazňuje, že je muž, a k mužovi predsa patrí auto, takže tvoja veta: "Pokiaľ muž auto nepotrebuje, nie je dôvod, aby ho mal."je, takpovediac nie z tohoto sveta...už neviem ako to nazvať... Všetci dobre vieme, že je veľa tých, čo chcú mať...
Podobne pre Aliss, ktorá napísala, že: "Predpokladam, ze ak ma niekto auto, realne ho aj potrebuje." Nemusí to vôbec byť pravda, že ten dotyčný to auto skutočne reálne potrrebuje, môže ich mať aj päť.