Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap bez auta

Príspevok v téme: Chlap bez auta
BezAuta

Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem

Flak

Br4nko, nie toto si si ty vymyslel, ja som nic take nenapisal. Evidentne si od malicka dostaval priklad, ze chlap si masti ego na tom, ako sa zenam paci vdaka autu. Mna otec ucil ine veci, ale rozumiem tomu, odkial mas premyslanie ake mas. A teraz k tomu, co pisem. Ked budu vsetci hromadne skakat z mosta, lebo doba to tak chce, pojdes aj ty? Ked nam doba zakaze pit absolutne vodu, prestanes aj ty? Sam pises, ze ti nevyhovuje aka doba v tomto povrchna je. Ked sa ti nieco nepaci, neriad sa tym a nepoklonkuj danej veci. Nesuhlasit s niecim neznamena, ze budes zit ako vandrak a neuzivat si svoje peniaze. Ak uzivat peniaze znamena mat 2 auta, prosim. U mna to znamena chodit s detmi po svete na vylety. U teba nieco ine. Je to v pohode. Ale nestazuj sa na dobu, ze je aka je, ked sa jej absolutne podriadujes, lebo "ved co uz"

br4nko

ivobrick vieš si predstaviť takúto situáciu?
"Láska nezobral by si ma niekam na večeru?"
"Áno miláčik, pozri sa kedy ide autobus"

Neviem, ja by som sa asi hanbil ako pes.

ivobrick

Kde vy na tie zeny chodite chlapi konkretne? Nejaka z nakupneho centra ci kde?
Ked vydes z cinzaku a mas 2-3min peso obchod a zastavku elektricky ktora ta vozi do roboty, tak len hlupana bude od teba momentalne vyzadovat auto. Takze Ti gratulujem, zistil si ze je sprosta ako tago a nema zmysel sa o nu zaujimat.

br4nko

Flak, radíš mi teda že mám žiť v ústraní, terigať sa autobusmi, šetriť každú korunu a zomrieť ako starý mládenec? Ďakujem ale neprosím.
Inak neviem či sa doba až tak zmenila keďže otec mi dodnes rozpráva ako mal prvý na sídlisku žiguláka a všetky ženy zo sídliska po ňom leteli.

Flak

Br4nko, dobu vytvarame my ludia. Bud sa mozeme zaradit do nej, pridat sa k tym, co robia to, co sa od nich ocakava alebo jednoducho budu jemne vytrcat z radu a podla toho, co sa im nepaci, nebudu v tejto dobe podporovat. Plavat proti prudu. Doba sa sama nevytvorila, vytvorili sme ju my, ludia. My ju riadime aj vymyslame zakony a podobne

SaleboBez

To nebolo ani tak davno, ked nebolo vobec bezne mat v rodine auto. Lenze vtedy bolo treba chodit castejsie do obchodu. Take supermarkety neexistovali, XXL balenia a setrenie na nakupoch neexistovalo, pracie prasky boli v krabickach velkosti maximalne 30x20 (cm) a nie 10 kg vrecia ako teraz. Pritom ludia v pohode zili na vidieku. Dneska je vidiek ludoprazdny, lebo dneska zit bez auta na vidieku je nemozne. Doba si vyziadala svoje a to je nevyhnutnost mat auto.

br4nko

Omen, ty si asi nepochopila celú túto tému, volá sa Chlap bez auta. Ty si žena, u teba sa to v spoločnosti nevyžaduje.

Omen

@ Flak, : )

@ Br4nko, som žena, môžem si dovoliť aj viac áut, ale nemám a ani nechcem. Som preto žena bez úrovne? ; )

@ DebataO, určite si cítil pesticídy? Nebol to vlastný pot, výfukové splodiny...?

Ovecky

Nevadilo a nechapem vobec na kiu prdel maju vo velkych mestach auta, ked s nimi potom trcia v zacpe pravidelne niekolko hodin denne. Kokos. A kolkokrat pred jednym domom aj styri stoja. Ludom prepina.

br4nko

Áno Flak, napísal si to celkom správne. Je iná doba, doba materiálna. Ja ju nijak neobhajujem, je mi ľúto že to tak je ale nedá sa s tým nič robiť. Ja mám len jeden život a nemám chuť ho prežiť tým že budem hľadať toho bájneho jednorožca, ženu ktorá bude iná. Aj keď každá o sebe tvrdí že je "iná" no nakoniec je každá taká istá.