Chlap bez auta

Príspevok v téme: Chlap bez auta
BezAuta

Zdravím, mám otázku na ženy. Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý by bol relatívne normálny, mal by prácu, normálne by sa obliekal, ale nemal by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takým mužom predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem

Erriikka

Auto k chlappvi proste patri. O chlapa, ktory chodi MHD by som ani nezakopla. Hanbila by som sa za takeho niktosa. Si predstav ze naskriabe posledne eura, vezme ta do restauracie a vy tam pojdete autobusom :D... Baby majte sa uz trochu radi a vazte si same seba. O chlapov v monterkach bez auta nestojte. Su to povacsine primitivy s flasou lacnej vodky v ruke.

Pilcuk

"...Potom dopadnete jak Pilcuk, cely zivot sami, lebo ste prilis narocni a na zlatokopku nemate peniaze."

Hlúposť niektorých ľudí nemá hraníc. Nikde som nespomínal, že chcem nejakú krásavicu, intelektuálku, ženu, ktorá dokáže všetko, načo si pomyslím...Obyčajné ženy som nikdy neprehliadal a ani neprehliadam. No smutné je to, že dnes sú aj priemerné ženy náročne a chcú mať nadpriemerného partnera, či už sa to týka vzhľadu alebo finančnej situácie. Po ulici, v meste bežne vidávam obézne, rapavé či krivonohé ženy po boku partnera, no naopak to neplatí. Ked ma muž čo i len jednu chybičku krásy, ked malo zarába, ked nemá auto atd., je u opačného pohlavia odpísaný ba priam neviditeľný.

ivobrick

Hej prave sme sa zoznamili, takze sa do tejto temy hodim.
K praci som jej povedal len tolko ze pracujem v nechvalne preslavenej fabrike v meste a semtam ma poslu na sluzobku. Nic viac, ani zmienka o plate.
Len pre tvoje info viac zarobim "na ulici" ako v praci - minimalne tento mesiac tomu tak je.

Ja si svoj test spravim stoj co stoj. Uvidime ci si mal pravdu. Mozno zdupka, ale ja to lutovat nebudem.

br4nko

Najprv píšeš že nemáš ženu a potom hneď že máš známosť. Tak tvoja známosť zjavne vidí že máš dobrú prácu, keďže si môžeš dovoliť nové auto a si zodpovedný a šikovný. Preto sa o teba zaujíma. Inak by ani nezakopla.

ivobrick

Vole, mam svoje, cisto nove.. Niekto prepije prachy, niekto si kupi auto lebo ho chce, potrebuje a bavi (cize ja).
Ale spravim ten test, uvidime.

br4nko

Ivo a nemáš auto alebo "nemáš" auto?
Lebo nemať žiadne auto a nemať vlastné auto čiže mať služobnú novú octávku je sakra rozdiel. Alebo jazdiť na tatkovom. Keď ma niekto hocikedy k dispozícii nejaké auto tak samozrejme mať vlastné je zbytočnosť.

br4nko

Práveže môj otec skončil s holým zadkom a ja osobne som toho žiguláka nikdy nevidel :) Rodičia ma nevychovavali nijak, na všetko čo som prišiel a čo som sa naučil som odpozoroval z okolitého sveta. A práveže sám musím žiť skromne keďže platím sám hypotéku a tiež mám staré auto. Ale vidím že tadeto cesta nevedie a preto pracujem na sebe aby som sa mal lepšie. A tipujem že ty na výlety s deťmi tiež nejazdíš autobusom ale autom :)

ivobrick

br4nko - tak preco nemam ziadnu zenu? Auto mam, a sama mi ziadna este nikdy na kkt neskocila. A nie nieje to stary vrak, ani 2 miestny golfovy vozik..
Aj moju najnovsiu znamost zaujima moja praca, konicky a tak podobne.
Vies co? Dnes sa jej spytam ci ona ma auto, a co povie nato ked poviem ze ja nemam.

Ty to pises tak akokeby to bola podmienka a garancia vztahu. Co je ocividne somarina.

Lollka

Ja fakt nechapem co tu furt riesite, mi z toho zostava rozum stat. Moj byvaly auto nemal, ja som ho mala a nikdy ma nenapadlo sa nad tym pozastavovat nieto aby mi to vadilo. Vadili mi na nom uplne ine veci ktore nakoniec viedli k rozchodu a to bola hlavne jeho sebecka povaha a chorobna ziarlivost. Ale zda sa, ze na tomto fore sa koncentruju sami narocni muzi ktori by chceli za partnerky len preplastikovane zlatokopky ktore potrebuju pravidelnu udrzbu a niekoho kto im bude platit plastiky, obycajna zena pre vas ani neni zena. Pritom takych obycajnych nenarocnych je vacsina a ja sa pohybujem v spolocnosti kde sa len take vyskytuju, poznam pary kde nema auto muz ani zena a napriek tomu by ta zena nemenila. Ale toto su pre vas zeny v kategorii ktoru by ste po svojoch boku nezniesli a potom tu chodite vyplakavat na forum ze vas ziadna nechce lebo nemate peniaze. Potom dopadnete jak Pilcuk, cely zivot sami, lebo ste prilis narocni a na zlatokopku nemate peniaze.