Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

27 a stále sama

Príspevok v téme: 27 a stále sama
Alina6061

Je to normálne? V 27 a byť celý život bez vztahu?ja viem že vzťahy sú dnes vselijake ale nemať žiadnu skusenost? Niesom škareda(aspoň podľa slov ludi) mám zaluby,prácu do spoločnosti chodím a nielen pracovnej..mam vstupit do klastora? Veď ak to neprislo doteraz tak s najväčšou pravdepodobnosťou nepride.. chcela som aj dieťa peniaze nato mam ale tak nato potrebujem muza... A to nemám ani vysoke naroky na mužov ani nic.. nebavi ma čakať a už mi aj rodina a znami vravia že už som to prepasla,že kde som bola doteraz..ani neviem prečo to pisem možno len chcem vedieť či je natom niekto podobne.. najmä zo žien

pohoooda

Ja mám 30 a som muž ... a som na tom podobne..Ked chceš ozvi sa ... dame si rande a možme začať spolu chodiť ..

asdfgh

moja byvalka ma 32 rokov a ona je radsej sama...je to pekna zena a mohla byt mat kazdeho druheho na koho si ukaze ale proste nechce nic riesit a myslim, ze takychto zien je vela

dobreuz

Nezmysel, pretože mám len 19 a z asi 20 spolužiačok bývalých zo strednej len asi 2 nemajú frajera a aj to dobrovoľne, nie že by ich nikto nechcel... Takže tak...

asdfgh

preco by sa muzom pacili len stihle ?:D kazdemu sa nieco ine paci nie?:D ja som napriklad uplne stihlu este nemal...ja radsej krv a mlieko, nech je zaco chytit :D

Kami91

S takým negativistickým prístupom sa an nediv, že všetky známosti po čase stratia záujem. :) Skús si predstaviť či by si chcela mať chlapa s takým negatívnym prístupom ako ty... :o)