Je to normálne? V 27 a byť celý život bez vztahu?ja viem že vzťahy sú dnes vselijake ale nemať žiadnu skusenost? Niesom škareda(aspoň podľa slov ludi) mám zaluby,prácu do spoločnosti chodím a nielen pracovnej..mam vstupit do klastora? Veď ak to neprislo doteraz tak s najväčšou pravdepodobnosťou nepride.. chcela som aj dieťa peniaze nato mam ale tak nato potrebujem muza... A to nemám ani vysoke naroky na mužov ani nic.. nebavi ma čakať a už mi aj rodina a znami vravia že už som to prepasla,že kde som bola doteraz..ani neviem prečo to pisem možno len chcem vedieť či je natom niekto podobne.. najmä zo žien
27 a stále sama
Odpadska krajina
Súhlasím ináč si neviem vysvetliť ze niektoré ženy ktoré poznám nevyzerajú nič moc, ani povahu nemajú dobrú a ani nie sú ničím zaujímavé a chlapa si aj tak našli. Chlap ak nie je priebojny pekný alebo pri peniazoch tak to ma dosť ťažké.
Vieš nechcem skončiť s nejakým nesprávnym chlapom a to ja už hneď na prvom stretnutí vycítim ze mi tu niečo nehrá. Ale možno fakt preberám.
Ovomaltine No písala som ze som introvert a celkovo mam rada svoj pokoj. Takže keď moji rovesníci chodili po diskotékach, na chaty a koncerty ja som sedela doma lebo sa mi nechcelo. Ale mohla som sa aspoň raz prekonať a ísť. Čiže prišla som o veľa príležitostí na zoznámenie sa. Potom prišla vysoká škola kde som sa trápila 5 rokov s učením takže zas nič. Potom robota kde som sa vyskytla skôr v ženskom kolektíve takže zas žiadna príležitosť. No a ako som spomínala vyskúšala som aj zoznamu a aj cez fórum ale všetko skončilo iba pri prvom stretnutí. A nakoniec sa mi zoznamovanie cez internet úplne znechutilo.
Josipe, ziadne? tak to skor to je divne, ako to, ze si teraz sama. A ziadny vlak nikomu neusiel, stale je cas na vsetko.
Josipe lenže vám ženám stačí iba existovať a máte xy záujemcov... To je tvoj problém, že si ich odpinkala všetkých... Veru už ti vlak uteká :)
Som zvädava ci sa u autorky témy niečo zmenilo za tých pár rokov. Ak tu náhodou ešte zablúdis daj vedieť ci sa ti podarilo niekoho nájsť.
A čo sa týka mňa, tiež som v takom veku a žiadne skúsenosti so vzťahmi. Vlastne ja už budem mať koncom leta 28. Už mám aj taky pocit ze mi asi ušiel vlak, niečo som prepasla a nikto ma nemusí presviedčať o opaku. Jednoducho je to tak. Zachviľu budem mat 30 a ja netuším ako sa správať vo vzťahu, aké to je. Ved keby aj náhodou som niekoho nasla tak sa bojím ze si to pokazím tým ze vôbec nebudem vedieť co robiť a tak ma chlap pošle do prdele. Ktorému by sa chcelo zapodievat s 28-rocnou neskusenou ženou a všetko ju učiť. Jednoducho taka je realita. Vyskúšala som už aj zoznamky a takéto zoznamovanie sa cez fóra ale zistila som ze to vôbec nie je pre mňa, dokonca ma to vypisovanie s neznámymi mužmi vyčerpáva a nudí. Koho by bavilo neustále opakovať každému jednému chlapovi aké mam záľuby, odkiaľ som a bla bla bla. No a na druhej strane inú možnosť zoznámiť sa nemám. Keďže som introvert ide zo mňa všetko ako z chlpatej deky a moc von ani nechodím. Okrem toho sa ma asi chlapi boja. Jednoducho som stratený prípad. A momentálne ani nemám čas sa zoznamovať lebo mam také blbé obdobie ze musím riešiť iné veci a na toto mi neostáva energia. Lenže ako dlho toto obdobie bude trvať to neviem a dovtedy mi zas budú plynúť ďalšie roky. Kedy bude čas na lásku. Ja asi ani nechcem rady aj tak mi nič z toho nepomôže. Ved aj tak si za toto môžem sama. Vždy som riešila všetko iné len nie vzťahy a teraz je už neskoro.
pohoda: ona sa ti neozve :D ona sa sem neprišla zoznamovať... najprv napíše ako je sama a ako si nikoho nemôže nájsť, a potom sa jej hneď niekoľko mužov ozve a ona za***ebe že sorry, ale nie...
a ešte si myslí že nemá nároky na mužov, keby nemala také nároky tak už dávno niekoho, očividne je prieberčivá a preto je sama... nech sa utrápi keď je taká sprostá ;)
Ja mám 30 a som muž ... a som na tom podobne..Ked chceš ozvi sa ... dame si rande a možme začať spolu chodiť ..
moja byvalka ma 32 rokov a ona je radsej sama...je to pekna zena a mohla byt mat kazdeho druheho na koho si ukaze ale proste nechce nic riesit a myslim, ze takychto zien je vela
Nezmysel, pretože mám len 19 a z asi 20 spolužiačok bývalých zo strednej len asi 2 nemajú frajera a aj to dobrovoľne, nie že by ich nikto nechcel... Takže tak...
never tomu...otrasne ostavaju same....
Práveže ženy budú vždy chcené, aj keby boli neviem aké tlusté a škaredé. Tak je to.