Je to normálne? V 27 a byť celý život bez vztahu?ja viem že vzťahy sú dnes vselijake ale nemať žiadnu skusenost? Niesom škareda(aspoň podľa slov ludi) mám zaluby,prácu do spoločnosti chodím a nielen pracovnej..mam vstupit do klastora? Veď ak to neprislo doteraz tak s najväčšou pravdepodobnosťou nepride.. chcela som aj dieťa peniaze nato mam ale tak nato potrebujem muza... A to nemám ani vysoke naroky na mužov ani nic.. nebavi ma čakať a už mi aj rodina a znami vravia že už som to prepasla,že kde som bola doteraz..ani neviem prečo to pisem možno len chcem vedieť či je natom niekto podobne.. najmä zo žien
27 a stále sama
nic si preboha neprepasla, mas len 27, takze mas este dostatok casu si niekoho najst..niektorym ludom to proste nejde len tak, ale to neznamena, ze budu cely zivot sami
- tiez si myslim, ze mas este stale kopu casu :) mam aj kamaratov po 30tke, ktori su slobodni, bezdetni, ale nevesaju preto hlavu :) treba mysliet pozitivne.
Netreba sa hlavne uzatvárať kvôli tomu do seba, myslím, že na to len netreba myslieť. Keď to nebudeš čakať, do tvojho života príde niekto, kto bude stáť za to :)
Nie kazdy ma stastie najst si skoro a hned, nepanikar hlavne.
ale to neznamena, ze to tak bude naveky, to sa bat nemusis :)
suhlasim, chlap sa najde, ked to budes najmenej cakat, ja by som sa nestresovala zbytocne ;)
Ber to tak, že ten pravý proste príde. U niektorých ľudí je to trocha zložitejšie, no myslím, si, že na každého niekde tá jeho polovička proste čaká
Aj keď sa ti to môže zdať, že máš už veľa, no nie je to tak. Niektorí ľudia sú dlho sami a potom im príde do cesty láska na celý život, takže isto by som tvoju situáciu až takto moc nezatracovala
este mas malo rokov na to aby si mala depky ze si single. Ja som o cosi starsia a som fakt rada ze aktualne nemam priatela a normalne si to uzivam. Som single rok. O svojich nepodarenych vztahoch raz napisem roman................ Aspon zarobim :D :D Radsej sama nejaky cas ako s niekym s kym by to nebolo ok...
ale prosím vás, prečo by v takomto veku bolo neskoro. neskoro na čo? na rodinu? kariéru? dom?