Je to normálne? V 27 a byť celý život bez vztahu?ja viem že vzťahy sú dnes vselijake ale nemať žiadnu skusenost? Niesom škareda(aspoň podľa slov ludi) mám zaluby,prácu do spoločnosti chodím a nielen pracovnej..mam vstupit do klastora? Veď ak to neprislo doteraz tak s najväčšou pravdepodobnosťou nepride.. chcela som aj dieťa peniaze nato mam ale tak nato potrebujem muza... A to nemám ani vysoke naroky na mužov ani nic.. nebavi ma čakať a už mi aj rodina a znami vravia že už som to prepasla,že kde som bola doteraz..ani neviem prečo to pisem možno len chcem vedieť či je natom niekto podobne.. najmä zo žien
27 a stále sama
keď to príde tak to príde, no že b to tu fungovalo ako zoznamka? to som veru nevedel
Ak chceš môžeš mi dať nejaký svoj kontakt a možno sa ti ozvem... som zúfalec, mám 24 rokov a tiež som nikdy nemal vzťah, a chcel by som..
Mužov ktorí majú viac ako 25 je veľa a nikdy žiadnu nemali.. asi všetci viete prečo, to tu ani nemusím rozoberať.
Ale žien takých je veru málo. A áno, je s tebou niečo veľmi zle ak si 27 ešte nikoho nemala. Ak si normálna a dokonca aj chceš vzťah tak potom niečo musí byť veľmi zle lebo zo strany mužov je na ženy neskutočne veľký tlak a väčšina žien má muža aj keď sa ani nesnažia lebo každý samec chce dať svoje gény do nejakej samice...
Pravdepodobne to s tými nárokmi asi nebude tak ako opisuješ :) Ženy sú sami len z troch dôvodov: buď sú extrémne škaredé, buď sami nechcú nikoho alebo majú príliš vysoké nároky na partnera - na teba mi z opisu najviac sedí ten tretí...
Vy ženy to máte neskutočne ľahké tak neplač a padaj si hľadať muža, ešte dnes večer si ho nájdeš!! Si pekná, priemerná baba a o také ako ty je enormný záujem... stačí ak sa nejakého usmeješ a máš chlapa a môžeš si s ním robiť čo chceš... veľa chlapov je zúfalých lebo nemá do čoho pichnúť a kvôli chvíľke rozkoše by spravili všetko... tak zníž svoje nároky a môžeš mať kľudne aj 10 mužov ak chceš!