Je to normálne? V 27 a byť celý život bez vztahu?ja viem že vzťahy sú dnes vselijake ale nemať žiadnu skusenost? Niesom škareda(aspoň podľa slov ludi) mám zaluby,prácu do spoločnosti chodím a nielen pracovnej..mam vstupit do klastora? Veď ak to neprislo doteraz tak s najväčšou pravdepodobnosťou nepride.. chcela som aj dieťa peniaze nato mam ale tak nato potrebujem muza... A to nemám ani vysoke naroky na mužov ani nic.. nebavi ma čakať a už mi aj rodina a znami vravia že už som to prepasla,že kde som bola doteraz..ani neviem prečo to pisem možno len chcem vedieť či je natom niekto podobne.. najmä zo žien
27 a stále sama
Inak aj mňa by toto zaujímalo :D Lebo aj ja dostávam odpovede tie isté, že veď choď von, dakoho si nájdeš...a čo mám robiť, chodiť ulicami a oslovovať cudzích mužov? Či ísť do kaviarne a to isté? Neviem, chcelo by to konkrétny príklad...alebo dostávam odpovede, venuj sa koníčkom...moje koníčky, knihy, písanie - to mám chodiť po tichej knižnici a obzerať kto tam je? :D Akože je to trochu prehnané takto napísané, ale mne nejak nikdy nedošlo, ako konkrétne to ľudia myslia...
Kde von? Bary a podobná zábava nie sú pre mňa. Všade musím chodiť sama, keďže nemám nikoho, takže to tiež možno zužuje možnosti čo všetko môžem podniknúť. Úprimne sa pýtam, kde von? Možno máte nejakú skúsenosť, tak poraďte :).
Kde von? Bary a podobná zábava nie sú pre mňa. Všade musím chodiť sama, keďže nemám nikoho, takže to tiež možno zužuje možnosti čo všetko môžem podniknúť. Úprimne sa pýtam, kde von? Možno máte nejakú skúsenosť, tak poraďte :).
Tie zoznamky to je take ak ked kupujes macku vo vreci.
Zoznamky proste nie, ludia vsak chodte von, halo.
google.com
google
[url=google.com]google[/url]
[google](google.com)
Internetové zoznámenie - tonzes.com ja som si tam nasla manzela.
27 a 28 rocne dve od seba nezavisle osoby vytvorili podobnu temu :D uf, je nejaka tazka doba, co sa zoznamovania tyka alebo? treba vybehnut aj do ulic trosku :)
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
no to by bol celkom gol podla mna, keby sa im to takto zadarilo :D ale samozrejme, prajem to kazdemu, clovek nevie, kde spozna svoju pravu lasku, vsak? :D