Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

SofiaElla

vsetcisterovnaki, asi keď spevák točí klip o zlatokopke, tak tam asi neobsadí tlstú murgu. (murga ma napadla len teraz, asi to slovo neexistuje, ale pre mňa to je ten zjav, ktorý mám na mysli)
Peter34, myslím, že v tých "robotníckych resp. manuálnych povolaniach" je to horšie, takže ťa chápem. Myslím, že tam sa hlavne "klonujú" zlatokopky.

vsetcisterovnaki

mňa najviac zabáva ako si mnohí muži serú do huby. Aj takí speváci ako Rytmus ci Kali majú piesne o zlatokopkách ale samí v klipoch majú len ženy kvázi pekné s postavou modeliek štíhle, dlhovlasé a mladé
a práve keď ich človek vidí v tých klipoch tiež to budú samé zlatokopky tak o čom to tí chlapci točia? Serú si do huby lebo ináč by si do klipu pozvali aj tučnejšiu s menej peknou tvárou či obyčajnú ale nie ony musia mať modelečky vyčančané ach jo... serú si do huby...

Peter34

SofiaElle
zlata moja, poznam zlatokopku na mile viem o com pisem staci ked pridem niekam do butiku dobre obleceny, navonany, a bratovym farom vidim ze idem priatelke nieco kupit ako sa tie predavacky zacnu okolo mna obracat som robil s kamosom pokus, sama ochota z nich srsala, usmevy, srandovanie, flirtovanie doslova ma zrali ocami a koketovali so mnou a ked som prisiel do toho isteho butiku v prac. obleceni lebo robim na stavbe ze ako idem kupovat priatelke nieco tak len ohrnali nosom nadomnou kravy, ani nemali zaujem sa mi venovat
To iste sme skusali s kamosom v restike a tiez tie casnicky zmenilii spravanie staci ze zmenis styling, auto a hned si u nich v kurze. A to nehovorim len o tych zlatokopkach medzi nizsie zarabajucou kategoriou.
Najdes ich aj medzi lekarkami, sekretarkami tam ich je najviac, zdrav. sestrami najma ako pacient to pocitis ked si zacnes vymyslat kde robit a tak. A osobne poznam jednu lekarku ktora je dvakrat rozvedena a s majetnymi muzmi a ma telo ako modelka z casopisu ale ide len po majetnych o obycajneho lekara zaujem mat nebude tomu ver.
To proste musis vycitti zo zeny ako sa bude voci tebe pri obycajnom rozhovore spravat. To koketovanie ak si dobre obleceny a ked vidi tvoje auto. Normalna baba sa s tebou bude bezne rozpravat, az skor bude prejavovat neochotu a ignoraciu a po takej treba ist lebo ak ju neohuri tvoje postavenie a majetok tak taka ide po skutocnej laske a nie peniazoch. Taka ta obycajna a nie telom modelka.
Lebo navonok krasa ale vnutro ma zhnite a to som sa neraz presvedcil aj ked niekedy sa to az neskor prejavilo ...

Pradedo

Hej suhlasim s Jetotak. 3-4x som bol na rande s peknou a vzdy ich uz od zaciatku zaujimalo kolko zarabam, ci byvam vo vlastnom a pod. Ale neni to cisto vysada iba peknych dievcat. Ale tak mam skoro 30 kazda si uz hlada zazemie.

SofiaElla

jetotak, v hlave mám kopu uštipačných poznámok na teba, ale nebudem ťa urážať alebo súdiť na základe jedného veľmi povrchného príspevku. Pekné ženy sú aj inteligentné a nie sú zlatokopky, väčšina zlatokopiek je z nejakej hornej-dolnej, bez vzdelania zo zárobkom z nejakej činnosti použité na plastiku, aby vôbec dobre vyzerali.
Milý autor, tu máš presný príklad, ako nikdy nemáš ženy urážať. Či už krásna, pekná alebo škaredá, ženy nechcú riešiť mužský komplex sebavedomia (teda okrem maminkárok, ale to nie je tvoj prípad).

jetotak

NIE nesiel
velmi pekne zeny su hotove zlatokopky a nie ze nie ale su
pekna vyfintena zena je zaujata svojim svetom mody, kozmetky, ucesov
take zeny hladaju len majetnych muzov o obycajnych nemaju zajem
Keby si taka krasavica s tvarou a postavou modelky mala vybrat medzi dobrym menej majetnym muzom a bohatym peknym majtenym ale povahou zlou muza co myslis ktoreho by zviedla alebo ktoremu by podlahla? Jasne ze tomu s farom a dobrym stylingom to je jasne cim viac by sa dany muz naparoval tym viac by mu bola povolna

SofiaElla

alenotak to výstižne napísal. Zapracuj na svojom sebavedomí, lebo po tvojom príspevku sa úprimne čudujem, že vôbec by ťa nejaká chcela. Vo vzťahu nejde prioritne o výzor, aj keď niektorí mladí ľudia majú tendenciu inklinovať viac k tým, ktorí sa im páčia, než k tým, s kým si naozaj rozumejú. Ale toto pokladám za normálne, všetci si predsa musíme prejsť nejakým mentálnym, duševným a morálnym vývojom. Čo sa týka pekných žien, nie je pravda, že by boli vo vzťahu iné, sú rovnaké ako všetky ostatné. Záleží znova na ich prioritách, morálke, povahe, názoroch. Ono sa asi stane, že ju bude baliť viac mužov, ale rovnako muži môžu baliť aj menej atraktívnu, takže je to vždy na žene, ako sa zachová.