Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

SofiaElla

Lentak11, rovnako ako každý normálny človek, ktorý si uvedomuje svoje ne/dostatky resp. pozitíva - negatíva. Tak ako môže človek o sebe vedieť a povedať, že je inteligentný alebo menej inteligentný, sčítanejší, chudý, tučný, tak rovnako asi vie, či sa radí k atraktívnejšiemu zjavu alebo nikoliv. To, že je žena (alebo aj muž) pekná/ý, neznamená automaticky, že sa musí páčiť každému na svete, nemusí to byť každého typ. Napr. Angelina Jolie alebo Daniela Peštová, ale si dosaďte niekoho mladšieho - nikto nemôže povedať, že sú škaredé alebo neatraktívne,proste sú to pekné ženy, ale nemusia sa páčiť každému. A ja nechápem, prečo niektorí ľudia robia takú kovbojku z toho, že si je žena vedomá svojho výzoru. Aj ja patrím k pekným ženám a zabijem sa zato, že o tom viem, len aby boli spokojní jedinci ako ty???

Lentak11

Nedá mi to tak musím zareagovať na justinu_xx.Ako môže niekto o sebe napísať že je jedna z tých atraktívnych.Kvoli čomu je atraktívna na toto by som potreboval poznať odpoveď.Ako by mohla táto akože atraktívna zena prijať sebavedomého muža ,veď by neprežila aby muž bol niečo viac ako ona.Toto sú tie typy žien čo si o sebe moc myslia a žiaden muž by pre neho nebol dobrý.

Marosko-n

A kto by ju stále strážil ?
Poznám také prípady.
Dnešné mladé už nie sú verné a bez dozoru sa dajú zviesť !!

justina_xy

Suhlasim so skarednica, matthiola a simiona...a tiez klobuk dolu nad muzskym nazorom od Man76 (!)
Som jedna z atraktivnych zien, a mozem vsetky tieto veci potvrdit...
Vzhladom na to, ze som inteligentna, mam svoj nazor, som zodpovedna, nepotrebujem byt vydrziavana, tak som sama, pretoze vela muzov sa ma boji a to doslova!
A mala som prave aj 2 vztahy, kde boli partneri odo mna menej atraktivnejsi (povedzme zakomplexovany) a podviedli ma. Asi si fakt taky musia nieco dokazovat, lebo inak mi to nejde pochopit.
Zial, potvrdzujem teda to, ze skaredy podvedu skor, ja neveru neuznavam, to radsej budem sama a uzivat si do sytotosti, ale vztah nech je zalozeny na dovere a na tom, ze ma niekto miluje, je pre mna oporou, zivotnym parnerom, a je tu pre mna .....a nie vztah zalozeny na tom, ze sa nevie vysporiadat s tym, ze je partner krajsi (a je o neho samozrejme zaujem, o ktory ani nestoji v podstate) a ten druhy si automaticky ide nieco dokazovate...na toto vztah nepotrebujem.
A presne, ja sa pozeram na cloveka nie podla krasy (samozrejme sympatie a pritazlivost tam urcite musia byt), pretoze krasa je pominutelna...Ale hladam ine hodnoty v parnerovi :)
PS: a ako pise Skarednica, vzdy som hodena do jedneho vreca...a pritom na mile vzdialena od inych zien...len si z tej kopy zakomplexovanych a bezsebavedomych muzov musim sakra vyberat, lebo vzdy ma taky len praveze sklame.

Mrauka

Zena z chlapca nikdy nevychova muza. Len muz vychova z chlapca muza, spravnymi hodnotami, vstepovanim zodpovednosti a spravnym muzskym vzorom. Zena sa k chlapcovi bude vzdy spravat ako k svojmu malemu dietatu, bude sa o neho starat a neda priestor inej zene zaujat miesto po jeho boku. Vnima seba ako prvu, jedinu a najlepsiu zenu v jeho zivote. Tam zial partnerka miesto nema a bude sa len trapit. Bud sa utrapi, alebo od neho utecie.
Minimum je dobrych svokier, ktorym by zeny mohli podakovat za skveleho muza, ktoreho pre nich vychovali. Verneho, zodpovedneho, starostliveho, milujuceho, sikovneho a dobreho muza, ktory vie, ze jeho miesto je pri svojej zene.

angelika111

Logika nepusti najhorsie je ze takto zmysla dnes neskutocne mnozstvo muzov aj mladych...zenu aj deti by najradsej natrepali na krk rodine do rodicovskeho domu a kupit si vlastny byt alebo dom ani za nic :( z muzov su dnes vecne deti len byvat u mamicky nechat sa obskakovat a nemat za nic zodovednost..otrasne :( vsetko dnes ostava na zenach aj hypoteka aj deti vsetko :(

LogikaNepusti

Pilcuk, povedz si co si spravil za tych 49 rokov pre to aby si nasiel babu ? V podstate asi nič. Postav dom, zasaď strom. Nepoznáš ? Jasne ze zena v takom veku chce byt len so svojim muzom a nie aj s jeho mamou a babkou. A keby prisli deti ? Pomestili by ste sa tam vobec ? Kvoli tomu by som takeho chlapa nechcela a hovor si co chces ale nepride mi normalne v takom veku zit s rodicmi a hladat si zenu. Keby si mal 20 rokov a zil s rodicmi tak nepoviem ani slovo.

taky jeden

170 cm nie je úplne málo. Ja mám 165 cm a mám krásnu manželku, ktorá bola a aj je vždy dušou partie. A nezaujímal som sa o ňu preto, že je pekná fyzicky, ale preto, že rozdáva radosť a je milá.

Najlepší makeup pre ženu je vždy úsmev. A to nie je fráza.

Pilcuk

Pán Man76, ja som sa k ženám nikdy zle nesprával. Ked chceli s niečím pomôcť, pomohol som, ked sa ma niečo opýtali, slušne som odpovedal, usmieval som sa na ne, ale tomu je koniec... To, že som nemal vzťah, neznamená, že nevnímam všetko, čo sa deje okolo mňa, v tomto prípade správanie sa žien a rozdielný prístup k mužom podľa ich finančnej situácie, vzhľadu atď, Vzhľadom na to, že ženy o Teba prejavovali záujem, si musel splňať nejaké kritérium, vdaka ktorému na teba ženy "leteli". Ja sa môžem správať k ženám slušne ako len najviac viam, môžem im pomôcť s čímkoľvek, trebarz sa môžem aj po...krájať, no nikdy si ma ženy nevšimnú, ak budem iniciátorom ja, odmietnú ma (už mám s týmto nejaké skúsenosti).