Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

Man76

Batman,
prosum Ta, skus posluchnut nazor starsieho, zrelejsieho a skusenejsieho muza. Naozaj nemas co stratit. Mozes len velmi vela ziskat. Mozes ziskat zenu, ktora Ra bude milovat a ktoru budes milovat Ty. Ako uz tu bolo spomenute, tak krasa casom pominie, ale len skutocna krasa ostane. A ze si myslis, ze pre nu nie si dost dobry? Ver mi ze si. Zeny maju totiz trochu viac vyvinutu intuiciu ako my, muzi. Velmi dobre Ti radili napr. slnecnica, skarednica, mrauka... A preboha, neposluchaj nazory zakomplexovanych muzov, ako su Fillip, Pilcuk...
Chod do toho, ukaz jej co v Tebe je, miluj ju a ochraňuj...

Co sa tyka nazorov niektorych z Vas, pani. Hanbim sa, ze patrim rovnako ako vy k silnejsiemu pohlaviu.
Fillup- nie kazdy co si niekedy zajde na fb, je uboziak, kur.. a pod. Ja som naor. vdaka fb zorganizoval stretnutie spoluxiakov z VS, inak som sa k ich kontaktom nevedel dopátrať.
Pilcuk- hm, kazdy mame svoje nazory, ale Tvoje su naozaj chore. Pises, ze napriek svojmu veku si nezazil ziadny vztah s neznejsim pohlavim. Ale na zeny si odbornik prvotriedny. Hned mas v kazdej jasno, pobehlica, zlatokopka, ide len po peniazoch, autach domoch, super vyzore... Vies, ze ludia co cenzuruju knihy, su vacsinou nevzdelanci? Ja za svojich necelych 40vrokov zivota som spiznal viac zien, nez mi bolo mile, no zial stalo sa a nie som na to velmi hrdy. Aj ja som chcel v patnasich lasku na cely zivot, no nevyslo mi ro, tak som hladal dalej. A niekedy to boli skutocne znamosti zalozene len na fyzickej pritazlivosti. Co tvrdis, ze zeny idu len po zazobancoch a alfa samcoch, ze nikdy sami neoslovia muza... Ako je mozne, ze ja, normalny, vraj pekny, ale aj tak obycajny chlap som spoznaval zeny, ktore samy prejavovali iniciativu a bolu prinajmensom pekne? Vysvetlis mi to? Nie som bohac ani playboy? Kde je Tvoja logika teraz?
A kedze som spoznal niekoho, na kom mi velmi zalezi, tak uz milujem len ju a moze si byt mojou laskou ista. Pán Pilcuk, popracuj na svojom sebavedomi, pristupu k zenam, zacni si ich vazit, bud mily a galantny, uvidis, ze zeny su to najcennejsie, co mame. Bez nich by sme tu neboli, ani Ty, ani ja.

Batman, ten kto nic neriskuje, nic neziska. Mozes ziskat vsetko, len si ver. Tvoja vyvolena si mysli ze za to stojis, tak asi vie co hovori.

Kami91

Nerozumieeem> to vies, prvy dojem. Za skaredou sa napr neotocis ale ked ju spoznas tak povahovo moze byt super no nemusi. Pri peknych to je takmer iste, ze v dnesnej dobe maju zle vnutro.

Na druhu stranu pokial nejde o milovanie ale iba o sex je prirodzene, ze chlap by ho chcel strcit do co najkrajsej ako je to mozne.

Mrauka

Mozno casom ospatnie, lebo krasa nie je vecna. A potom sa ukaze, ci spolu budete, ak je krasa jediny dovod na vztah. Ale svojim pristupom jej krasu sam znicis.
Kazda zena je krasna, ak je milovana a respektovana. Pokial nie, tak to na nej vidno.

zovirax

Tak s tymi zenami v klipoch je to pravda pindaju na take stetky a zlatokopky ale do klipu si prave take hladaju
Preco tam neobsadia aj tlste rapave s obycajnym ucesom vyrazkovane s okuliarmi zeny?
To akoby po svete behali len same modelky..
Seru si do huby ..pravda!!!
A peter34 to najlepsie vystihol a jemu podobny

Nerozumieeem

Sranda ako tu niektori pindaju na krasne zeny a pritom vsade kde idem tak kazdy chalan má len taku co robi milion selfičok oblieka sa div že neni nahá zmalovana ako ... a o obycajné dievca záujem malý.
Ja patrim medzi tie obycajne povedala by dom ze nie som ani pekna ani skareda a v zivote si ma vsimol len jeden chalan, zato tu na dedine su dve velmi atraktivne zmalovane pipky, dokonca jedna z nich je lesba a tie si hned kazdy všíma.

Kami91

Predavačky určite nemajú percento z predaja tovaru. :D
Bohatycavo> samozrejme, že aj tlsta murga môže byť zlatokopka ale zväčša tie pekné sú zlatokopky, keď si môžu vyberať tak samozrejme, že si vyberú toho s prachmi. Murgy sú obyčajne rady ak si vôbec niekoho nájdu takže nemajú toľko na preberanie.
Peter34 to týmto vystihol "navonok krasa ale vnutro ma zhnite"

miforka

Akoby chlapi neboli zlatokopy tiež. To je jasné, že keď predavačky a predavači vidia že máš viac peňazí, môžeš si viac dovoliť kupovať, z čoho oni budú mať výhody, aj percento z predaja.