Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

FillipC

A co si nenapisala ten okres? Ved jeden zufalec sa odhodlal a uplne si ho odignorovala. Takze bud plati, co som pisal, alebo az taka krasna nebudes ;-)

Man76

Ahojte,
neda mi nezareagovat. Jednoznacne chid, nemas co stratit. Mozno Ti napisem podobny prispevok ako Slnecnica. Som sice muz, ale o nezaujem opacneho pohlavia sa nemozem stazovat. Sam si nepripadam priam ajo holywoodsky krasavec, ale zeny pritahujem. A vies co? Nie je to len o fyzickej krase, dokonalej tvari, atletickej postave...ale predovsetkyn o tom, ako sa spravas. Ci si sebavedomy, galantny, co vyzarujes, ci zena citi ze si muz a moze sa o Teba opriet v kazdej zivotnej situacii.
Moja sucasna partnerka je mimoriadne atraktivna, aspin pre mna. Ale stale vyslovuje obavu ze mi ju preberie nejaka mladsia, krajsia... Uz ani nemam sil vysvetlovat, ze to tak nie je a nebude. Ak sa vztah rozpadne, tak v tom urcite budu ine dovody, odcudzenie, strata lasky... Nikdy nevieme co sa moze stat, vstupujeme do vztahu s nádejou a ocakavanim. Nepokaz to. Tu skutocny lasku je najst tazko a ako hovorim, nie je to o dokonalej pistave. Skor suhre tiel i dusi, spolocnych zaujmoch, chemii...
Bud pre nu predovsetkym chlapom. Drzim päste. Nech Ti to vyjde

Slnecnica5

FillipC teba komentovat nebudem

batman2356
len som ti chcela priblizit pohlad zeny. Jednoznacne si ju zaujal a to je dolezite. Nemas sa coho bat...vazne! Drzim palce

Pilcuk

Prosím ťa, ty kde žiješ, milý autor témy ?
Po 1. - žiadná žena by ťa nikdy neoslovila, aj keby mala záujem. Je úlohou muža ženu zaujať, dobýjať ju, zahrať sa na najväčšieho alfa samca, napriek tomu, že je emancipácia...

Po 2.- ani priemerná žena by nešla do vzťahu so 180/175- cm vysokým mužom, s maximálne priemerne zarábajúcim mužom, musel by si mať pri nej aspoň ako tak vyzerajúce auto a svoje bývanie.

No, a u peknej ženy vôbec nemajú šancu priemrne vyzerajúci, zarábajúci muži. Ich nároky sú vzhľadom na vysoký dopyt (záujem) zo strany mužov po nich extrémne vysoké a je ich mimoriadne veľa. Uvediem len zopár všeobecných požiadaviek žien s nadpriemerným vzhľadom:

- aspoň jedno auto luxusnej značky
- veľký rodinný dom (čím novší, tým lepšie pre daného muža, to isté aj v prípade auta)
- nadpriemrný plat
- nadpriemrný vzhľad (tvár, výška, postava ai.)
- povaha priebojná
- vysoke sociálne postavenie, vplyv, mnoho kontaktov, sláva...

Uviedol som ako príklad len zlomok požiadaviek (nielen) pekných žien. Dôkazom správnosti môjho tvrdenia je moja núlová skúsenosť so vzťahmi, no nielen mňa, ale mnohých ďalších mužov, ktorí zrovna nesplňajú parametre "princa na bielom koni", ktorého každá žena už od puberty očakáva. To, že o pekné ženy nieje záujem, pretože sa ich muži boja osloviť, je čoraz viac rozšírený mýtus. Príčinou toho, že tieto ženy často ostávajú same, bezdetné sú ony samé, resp. ich mimoriadne, prakticky nesplniteľné nároky na mužov, kedy sa im ich princa z množstva záujemcov nepodarí nájsť.

FillipC

Pocuvaj ma, ty krasavica z pola, len ty na mna nenarazaj.
Dovera? V co? Hovori sa, ze nie je vsetko zlato, co sa blisti, takze pozlatku ja neverim.
Tvrdis o sebe, ze si krasavica ... a mas vtaka medzi nohami, alebo duto v hlave, ked pises tam, kde maju pisat muzi????

Slnecnica5

Jedna vec je zaujem o zenu a druha vec je zaujem zeny! To si vazne niektori myslite, ze ked sa o zenu zaujima x chlapov, tak im automaticky musi podlahnut? Narazam na teba, FillipC...budu ti ju obtrtkavat???!!! To snad zalezi aj od nej. A ist do vztahu s tym, ze mam strach, ze ma podvedie? A dovera je kde?

FillipC

Jezis to su take rozpravky, ze pekne zeny su uplne normalne a ide im len o srdce a mozete byt spolu navzdy. Uz len tie, co sa sem ozvali si o sebe namyslaju, ze su krasne.
Najdi si normalnu babu a zi kludny zivot. S peknymi fiflenami su len problemy. Skor, ci neskor, si povie, ze ma naviac.
Jasne, vsetci ti ju budu zavidiet a obtrtkavat.

Chihuahua

Pravdu ma slnecnica5,
sama by som to kludne rovnako napisala. Pekne zeny sa chlapi vobec boja oslovovat, myslia si ze maju kopec napadnikov ale tych spravnych vibec nie. Su to normalnezeny a chcu spravnych chlapov, nie modelov z casopisov ako si vsetci asi myslia. Pacis sa jej zrejme ore urcite konkrwtne veci, ona uz vie preco, ked to nepokazis, budes sam sebou, mozte byt spolu aj navzdy.

Angelika3

Práveže mne sa vidí, že majú skôr názor - "ja na ňu nemám" tak ako zakladateľ tohto príspevku.
Pekné ženy naozaj nemusia mať ľahké si niekoho normálneho nájsť, pretože muži majú niekedy strach ich čo i len osloviť, boja sa že im nemajú čo ponuknuť ako akúsi protihodnotu a nieto si ešte predstaviť vzťah s nimi.... ale to sa týka normálnych perspektívnych mužov, lebo naopak napodiv práve totálny vypatlaný trt nemá problém si myslieť že by s ním taká žena išla...

Prepáč že ti kafrem do príspevku, kde si žiadal o názor chlapov, ale ja si myslím, že by si tomu mal dať šancu, možno je to normálna baba a páčiš sa jej ako človek a nie preto ako vyzeráš.
No a miesto žiarlivosti na druhých mužov to vnímaj skôr tak, že- "aha mám peknú kočku všakže"?
Lenže tvojím nesebavedomým postojom to už vopred kazíš.... ešte spolu ani nie ste a už rozmýšľaš, že by ťa mohla nechať pre iného... ak to chceš brať takto, tak áno, potom radšej ruky preč od toho...