Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

Pilcuk

ivobrick, to bola len jedná žena, ktorá sa stretla a aj tak bolo jasné, že by nám to nevyšlo. Dovtedy sa so mnou za 49 rokov žiadná žena nestretla aj ked som bol na zoznámkach, pretože so žiadnou sa vzhľadom na ich vzťahovačnosť, úzkoprsosť nedalo rozumne komunikovať (písomne). O ich nárokoch na mužov sa už nejdem znova vyjadrovať.

ivobrick

Siel, preco nie. Par som ich mal, vlastne viac ako par (2). Ziadna zena neni dokonala. Ja som skaredy tiez, a teraz co ako?! To je len tvoj problem ze chodis dohabany, zhrbeny, smradlavy jak zebrak. Ze mas nahovno pracu tiez. Sudis ludi dopredu, zo svojej kamaratky ktora ta chce robis flandru.. wtf?

Pilcuk - zaujimal by si sa o nejaku zenu keby ti 5x prelozila stretnutie? A keby uz prisla, tak by zduchla za 10 minut. Ja by som sral nanu, myslel by som si ze ma nechce.

Presne to robis ty. Takze nie to ze si skaredy, byvas z mamou, nemas peniaze je problem. Problem je tvoje spravanie.

Bye

Pilcuk

Takže chlap, ktorý chce, aby partneri všetko platili na polovicu, je zlatokop. Čo sa tu ja ešte nedozviem ? Ale žena, ktorá od muža chce, aby zarábal 2000+ eur, aby mal dom, auto, je úplne v poriadu, pretože chce mať muža, ktorý zabezpečí ju a dieťa, ktoré ani v skutočnosti nemá a nebude ho mať ani v 20 ani 25, ale bude ho mať po 30-tke či 40-tke, ako je dnes trendom, alebo dokonca vôbec...

justina_xy

Pilcuk - ved to mam aj ja, po rodicoch :D :D tak si zi s mamickou do tej 60tky ;) a snad najdes aj nejaku, co to s tvojou mamickou v jednej domacnosti aj vydrzi ;) :D a hlavne nezabudni, tichucky sex na misionaa a vela vela deti ...to si mamicka za to predsa zasluzi predsa ;) ze ti tam s parnerkou/manzelkou dovoli spolu si tak krasne nazivat :D

simiona - prebohaaaaaaa! Som sa pobavila riadne :D No ved podobne skusenosti (ako citam), jaj vsak ako mi je dobre samej.
Pritom sme spravne zenske, ale asi zacnem uz aj ja byt vyuzivacna, pretoze doteraz som chcela byt ferova a spravna v tomto, a vzdy to dopadlo podobne, ako pises ty :-/

simiona

Justína dobre píše a vidím, že má aj podobnú skúsenosť ako ja.

Zlatokopi sú aj medzi chlapmi. Poznám takých. Mala som v predošlej práci kolegu, aj sme začali spolu chodiť. Ale nechal ma pre vedúcu, ktorá lepšie zarábala a po rozvode získala veľké peniaze. Jej manžel bol podnikateľ. Mala aj tri deti, ale to mu nevadilo. Ona však rýchlo minula peniaze a zlatokop ju nechal.

A druhý zlatokop, boli sme na týždeň v penzióne. Ubytovanie a rezerváciu som vybavovala ja. Keď sme si niečo kupovali, platili sme napoly. Keď na konci prišlo platenie, vyhovoril sa, že nemá peniaze. Nie, žeby ich hľadal v batohu, iba to povedal s kľudom Angličana. To bol rýchly rozchod, zaplatila som, ale pokojne mu povedala, nech vypadne a viac ho nevidím.

Pilcuk

justina_xy, lenže ja chcem mať doživotné bývanie, nie nejaký podnájom na 5-10 rokov a potom si zháňať ďalší. Naozaj by som pred 60-tkou nemal chuť sa znova niekde sťahovať, prenášať nábytok, zvykať si na nové prostredie atd...

justina_xy

a este pre Pilcuk :
Zbalit si veci a ist do podnajmu nie je vobec tazke, na to nepotrebujes hypoteky ci majetky...sorry ale ja byvam uz 15r sama, zarabam si sama na seba, a bolo by pod moju uroven sa vyhovarat, ze nemam na hypoteku (a mam aj tu, keby si chcel vediet - a to som zena!!) Takze zasa dalsi co mu je dobre u mamicky a bude si to obhajovat ako veriaci Pana boha :D :D je mi z vas smiesne páni :D

justina_xy

Lentak11 pobavil si ma :D
Mozem to napisat, nakolko mam k tomu dostatocne argumenty, a to ze som pekna si obhajim o sebe tak, ze toto si nemyslim ja, ani si nenahovoram take veci, ale hodnotia to prave ini ludia, nie ja. Ja sa nehodnotim sama, nie som na tom tak zle, aby som si niekde dokazovala, ze som "urcite krasna" ;) Kedze ta to tak irituje, ze som si to dovolila o sebe napisat, tak asi mas tiez nejaky blok s peknymi zenami, ktore su sebavedome a dokazem sa podla toho aj prezentovat - fyi: ziadne kacacie huby, vypulene zadky, ani umele riasy na sebe ci vyhladzovacie hyaluronove injekcie fakt k tomu nepotrebujem, aby som vyzerala sympaticky a "pekne" a pritazlivo ;)
A pritom aj ja by som vela veci na sebe zmenila, ale naco? Ja mam zdrave sebavedomie.
Mozno keby si to mal teraz riesit so mnou zoci-voci, ani hlasok by si nevidal :D za sklom je frajer zial skoro kazdy, hlavne takyto ako ty. Ja som rada a vdacna sebe za to kto som, a nie ako vyzeram. Ja teda nemam problem komunikovat s hocikym, za cim musi byt totalne zdrave sebavedomie, a to vzbudzuje dost respekt. Takze nie len "byt krasna", ale treba to vediet aj v sebe spracovat a narabat s tym vonku...
Byt krasna a tupelko, tak to by som si vazne hodila...poznam aj mnohe take :D :D zial ale aj muzov!
Takze krasu by som tu moc neriesila, poznam aj krasnych muzov, ale taki su prihlupli, ze je to fakt na zamyslenie casto :-/
SofiaElla to napisala super, pre kazdeho je predsa "krasa" nieco uplne ine...
Chcela som tym aj tak odpovedat vlastne len autorovi batman2356, ze ked ona s nim chce byt, tak ma na to svoje dovody...a nie preto, ze je pekna a nema si z coho vyberat ;)

Pilcuk

LogoíkaNepusti, žijem s matkou v rodičovskom dome, pretože som nemal vlastné peniaze na to, aby som si postavil vlastný či kúpil vlastný byt, plat mi to neumožňoval. Naozaj je zaujímavé čítať tieto "múdre" pripomienky na mužov žijúcich v rodičovskom dome, zväčša od žien, ktoré to nedokážu pochopiť, pretože ony dom získajú obyčajným vzťahom s mužom či manželstvom, teda prídu do "hotového". Chcel by som tieto ženy vidieť, ako si samé zabezpečili vlastné bývanie...