Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

Kami91

Osobne som mal jeden trojročný vzťah s pekným dievčaťom a časom jej hrozne stúplo sebavedomie, bola namyslená, lenivá a do vzťahu okrem sexu nevedela prispieť ničím iba závisťou ktorú si kŕmila facebookom. Závislá na Facebooku a instagrame a ani sme nemohli začať jesť kým si nespravila selfiečku v reštaurácii.
Teraz si spätne hovorím ako som to s ňou vydržal tak dlho. Odvtedy si hovorím, radšej obyčajné dievča s ktorým si budem dobre rozumieť ako len na vzhľad vstaviť.

Gjjitcjj

Ja som ti zúfalec? Som dávno ďalej než ty, co si musí niečo dokazovať na anonymnom fóru a biť sa do krvi aby si mal len ty pravdu. Spýtal som sa jej len tak, nikdy by som nebalil nejakú cez internet. A ak si to aj myslíš, stále lepšie ako byť internet hero a cez anonymné fórum nadávať ostatným a v realite sa s pivom a klobásou futrujes a máš mindraky že si tam kde si :)

Lentak11

Prečítajte si čo napísala ťa slnečnica :som veľmi atraktívna,takéto ženy si veľmi veľa o sebe myslia že sú krásne,neodolatelne,očarujúce . Som krásna ako slnecnica.Takýmto ženám by sa mali muži vyhýbať.Autor témy ,nech si takéto ženy žijú vo svojom sne,aj tak veľa z nich ostane na ocot.Su odpudzujúce takéto akože krasotinky dôležité čo si o sebe moc myslia.

FillipC

Jaj tak logiku Simiona? :-DD tak, ked logiku, tak logiku, typek od nej nechcel presnu adresu, ale okres, co je dost siroky pijem teda.
Zaregistrovat sa s fotkou? Si vytvorim x profilov s fiktivnymi fotkami.

Za seba ti radim chlape, radsej mudru a prakticku zenu, ako krasnu sliepku, ktora si este o sebe mysli, ze je krasna a mudra, co je relativny pojem. Ja som hrdy, ze pri sebe mam mudru zenu. Krasou sa mozes kochat, no je ti to k nicomu.

simiona

filip, vieš, bolo by divné, aby tu Slnečnica nechávala verejne svoju adresu. Je to totiž aj nebezpečné. Či ty si taký, že prídeš napr. do obchodu alebo do baru a všetkým povieš, kde presne bývaš?

A keby sa aj chcela zoznámiť s niekým, tak to ani tebe, ani mne, ani zvyšku nemusí vešať na nos.

V dnešnom svete ľudia zabúdajú používať logiku...

Chihuahua

Chvalabohu je dost ludi co este rozmyslaju spravne..to vidiet z prispevkov a odpovedi, uz par viet vela napovie o cloveku..no idu mi na nervy ludia co len utocia a vybijaju si tu zlost! Tak ma napadlo, ze by bolo super keby sa na roto forum musel clovek zaregistrovat aj s fotkou a vzdy by bolo teda jasne o koho ideOakley, tak by si kopa ludi rozmyslela do koho sa bude navazat a bez priciny urazat!!!

Skarednica

Chod do toho. Ja som skareda ako mraky, nikdy v zivote ma nikto nechcel kazdy sa mi smial lebo mam postavu akoby som práve ušla z koncentráku. A potom som stretla chalana ktory ma dlho dobijal, neverila som ze by ma mohol chciet tak som ho dlho odmietala ze má na viac, nevzdal to so mnou ani tie dlhé mesiace čo som ho odmietala. A teraz sme spolu a všetko je uplne fajn. Našla som niekoho kto ma ma rad taku aka som. O to predsa ide nie ? Dokonca sa mu paci aj moja vychrtlá postava. Neni vsetko o vyzore, ocividne si tú babu zaujal tym co mas vnutri, tvojimi nazormi, postojom, sympatickostou.. tak byt tebou idem do toho.

jozik

Spravne to chapem tak ze ona je ta iniciativnejsia? To keby o mna mala zaujem sexi zena tak som hrdy a skacem meter od zeme. A Ty Pilcuk si uz za.eb lebo toto co davas je uz smutne

Lea1231

Bohuzial, musim suhlasit s niektorymi predoslymi prispevkami. Krasne dievca nema tolko “vhodnych” chlapcov, ako by sa na prvy pohlad zdalo. Kedze vacsina adeptov vidi v nej len fyzicku krasu, ktora sa dost spojuje so sexualitou, nevnimaju u nej povahu.
Ja by som ti radila, chod do toho . Pravdepodobne si ju zaujal svojou povahou, vlastnostami, to ako sa ku nej spravas , mozno to , ze si iny a to sa jej paci . Ako vravis, poznas ju, asi pravdepodobne vies s akymi muzmi chodila, na com tie vztahy stroskotali.

Take prispevky ako pise pilcuk a ostatni si nevsimaj. Nie kazda zena ide len po peniazoch a fyzickej krase. Mozno maju taku skusenost, beriem, ale jedna krasna zena , ktora ich odmietla hned nereprezentuje tych par milionov krasnych zien.

Drzim palce s nou a urcite do toho chod! :-)

Lentak11

Pekne ženy vedia byť aj mrchy.Mas to zaujímavé keď ťa niekto chce,máš výhodu že nemusíš ty baliť ženu.Podla mňa je to veľké riziko,moc pekná nemusí byť zrovna dobrá.Vyber si peknú a dobrú.Lenze tieto dva aspekty nejdú moc dokopy.Najdi si skôr podpriemernu nie moc peknú ale dobrú.
Podľa mňa sú dve varianty:
1. Veľmi pekná a dobrá,to je ten lepší prípad.
2.velmi pekná ale zlá,zlý prípad.
Alebo:
1.nie moc pekna,ale dobrá.
2.nie moc pekna,ale zlá.
Alebo:
Zo vzťahmi je to ako stutovkou buď to bude alebo.nie.
Ale je pochopiteľné že by si sa necítil dobre pri nej ak ty si priemerný,a možná by ťa časom zranila.