Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?
Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?
Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...
Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...
Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?