Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

alenotak

Zapracuj na svojom sebavedomí. Aby som to zhrnul, ženy sú tie, ktoré oplývajú krásou, muž zase bojovnosťou. Obaja sa priťahujú navzájom. Čomu sa čuduješ, že chce ísť s tebou, keď si rozumiete, cítite sa spolu dobre? Veď o tom to je. Nemusíš byť neviem aký fashionboy - to ale neznamená, že o seba nemusíš dbať.

Takže:

Krok 1: Prestaň si hovoriť chudák, nie si. (ak sa chceš hádať, dávam ti elektronickú výchovnú facku, ako od kouča)

Krok 2: Začni o ňu bojovať.

Máš na to.

A ešte, neporovnávaj sa s ostatnými. Každý máme svoje silné ale aj slabšie stránky. To je normálne ;)

simiona

Ide len o to, že máloktorý chlap sa pred kamošmi chváliť, že dal dolu škaredu. Ale keď dá dolu krásnu, nezabudne sa tým pochváliť. Možno aj preto sa zdá, že mať krásnu je riziko.

simiona

Práveže škaredý človek skôr podvedie. Ide len o to, že málokto má záujem. Ale keď už niekto má záujem, málokedy odolá a hneď skočí po príležitosti. Škaredá žena aj chlap skočia po skoro každom, kto prejaví záujem.

A tí krásni viac preberajú. Je menšia šanca, že podvedu. Problém je len, že je o nich väčší záujem. Keďže sa však muži boja krásnych žien, nemusíš sa báť, že ti ju nejaký zbali, max. ju bude očumovať. Takže pohoda.

Zažila som, viem. BTW, ja som priemerná, ani krásna, ani škaredá.

matthiola

batman
dobre ona prejavila zaujem, zrejme v tebe nieco vidi. a ty si sa miesto toho aby si porozmyslal nad nou ako nad clovekom zacal lutovat ze na nu nemas ze ma na lepsich a potom ze by ti ju aj tak niekto prebral. Naozaj je taka? Neda sa jej verit, ozaj je taka? Ci je to vsetko len tvoje nizke sebavedomie a sebalutost?
Skor porozmyslaj nad tym ci by si vedel byt jej dobrym partnerom nie ci si dost krasny pre nu. Ci by si zniesol keby po troch mesiacoch ti povedala idem s kamoskou von. Ci by si zniesol keby ti napisala ze po robote ide s kolegom na kavu a bola by dve hodiny prec. Ci by si jej to doprial. Ci by ti nevadilo keby chodila s odhalenym ramenom keby mala take tricko. Ci by tvoj strach sa nesnazil zhodit jej krasu. Ponizovanim, znizovanim jej sebavedomia..To vsetko moze spravit nizke sebavedomie chlapa...agresivitu, ziarlivost, sledovanie..Tak si pre nu dost dobry? Dokazal by si ju lubit ako cloveka? Ci by si nakoniec neublizil len ty jej ? na zamyslenie :) Good luck :) je fajn, ze sa nad sebou zamyslas a dokazes si priznat co citis to je velky krok k uspechu :)

FillipC

Krasavice tak pisali, ze sa o nich snazia len zufalci a nepouzitelni. A kde si dalej nez ja? O ulicu dalej si? :-D pivo si dam veru, ale az po praci. Daj si aj ty, budes kludnejsi.

Kami91

Skarednica - To je síce pravda ale keď už na FB vidím nejaké dievča s tým, že tam má viacej ako 5 selfíčok tak už sa mi ako osoba absolútne hnusí. Zase keď narazím na dievča a nemá napr FB hneď je veľmi zaujímavá. Zrejme si nesiem so sebou traumu. :)

Skarednica

Ale zase nehadzte vsetky atraktivne zeny do jedneho vreca. Mam kamaratku ktora doslova vypada krasne jak panenka maria a nikdy nemala vztah ani sex a vobec sa do toho nenahli, dokonca ani instagram nema a na fb ani svoje fotky a pritom by si tam mohla davat fotky aj vo vreci a furr by bola pekna. Takze krasa sa nerovna namyslenosti