Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

Man76

Lentak, citaj aj medzi riadkami.
Odpisovat na taketo prispevky uz nebudem, to mi naozaj zato nestoji. Ty a Tebe podobny si osvojte aspon urcite dekorum a vynechajte vyrazy, ktore patria max. do pohostinstva 8. cenovej skupiny.

Lentak11

Man76 tebe dobre je-be vbedni.Ako môžeš napísať o niekom koho nepoznáš že sú krásne,zrelé sebavedomé a tak ďalej.Ved si ich ani nevidel,keby si ich spoznal možná že by si zmenil názor .Veď taká Sofia jej príspevky majú ďaleko od inteligencie.

Man76

Prd,
Po prve, nie som ziadne svetlo, ipiuzivam len svoj nick.
Po druhe, nevtieram sa a urcite neocakavam od pritomnych dam to co si napisal.
Skutocne si mimoriadne kultivovany clovek. Skus sa zamysliet nad svojimi nazormi, postojmi, vyjadrovanim.
Rad vyskakujes do druhych a urazas zeny takto na dialku. Bol by som velmi zvedavy, aky hrdina si v reale...
Nuz ale urcite sa chcem radsej bavit s ludmi, ktori za to stoja a prepac, na Tvoju uroven nemienim klesnut, nie je prave akademicka...

SofiaElla

Uf, ako si niektorí muži myslia, že myslia. Krása. Bez urážky, ale myslieť a použiť mozog neznamená to isté, ako použiť vtáka. Mozog je o pár centimetrov vyššie. Btw, ak pochybuješ o mojej inteligencii a vzdelaní, milý prd, sám sa pochvál, čo si zač.

Man76

To uz snad nie...
Niektodi, tiez muzi, Vas matky neucili byt slusni k zenam.
SofiaElla, Slnecnica a dalsie. Ste slusne, sebavedome, zrele krasne zeny, je to vidiet z Vasich prispevkov.
Pani, pustite sa aj do mna. Som jeden z Vas, ale vazim si zeny, som inteligentny, pre niektore zeny pritazlivy, uspesny, vzdelany muz.
Tak teraz mi prezradte, co mate aj napriklad proti mne.
A propos, vsetko co som napisal je pravda.

Prdprd

:-D cooo? Ze zapajas mozog?
Som myslel, ze ty krasavica si si usrala a zrejme si si myslela, ze to mozog si zapojila.

SofiaElla

Bola to tak jednoduchá veta, akoby si si len prdol. Ale asi ti to zabralo dosť času, aby to pôsobilo "trochu inteligentne"
Dobre, ak myslíš, tak pokračujeme. Tvoje názory mi totiž matne pripomínajú niečo - už viem čo - splašenú spermiu. Bez urážky, ale občas treba do života zapojiť aj mozog. Ja to mám stále tak, skús občas aj ty.

PovedzToVinom

s darčekovým vínom od povedz to vínom urcite ano.

U nás nájdete darčekové vína na každú príležitosť: narodeniny, meniny, Valentín, Deň žien, Deň matiek, Deň otcov, Vianoce, Nový rok, Halloween či vína s funny tematikou alebo vami navrhnutý text na etikete, ktorou chcete obdarovať svojich blízkych.

povedztovinom.sk