Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

tojeblbost

A prečo by mali ísť pracovať do zahraničia?? Presne kvôli tomu je Slovensko tam kde je, kvôli tej mentalite... keby ľudia na Slovensku problémy RIEŠILI a neutekali pred nimi tak by sa tu žilo krásne...

ale to je tá naša mentalita, každý myslí len na seba a na svoj osoh, nevieme pracovať ako kolektív. Namiesto riešenia problémov a snaženia sa urobiť život lepší tu radšej utekáme preč...

milacaja

Pilcuk-a prečo si za cely svoj život nešiel pracovať napriklad do zahraničia aby si si zarobil aj na to byvanie?

Man76

Tento prispevok pisem pre pana Pilcuka.
Nebol by som rad, keby si moj prispevok v ktorom som Ta spominal, bral ako utok na svoju osobu. Myslim, ze si inteligentny muz, vsak konkeckoncov si ucitel, takze v hlave to urcite nemas vykradnute. Myslim, ze vplyvom svojich osobnych skusenosti si len zatrpkol voci zenam, a to je cely Tvoj problem. Neuraz sa, nepovazujem Ta za cudneho, dnes vela ludi vyhladava takuto pomoc. Skus odbornika na vztahy, porozpravajte sa, poradi Ti co mas zmenit, ako byt pre damy zaujimavejsi, urcite Ti to pomoze. Alebo sa zdover nejakej svojej kamaratke, povie Ti svoj zensky nazor na vec, co moze byt tiez velmi prospesne. A pri zoznamovani skus vyuzit pomoc priatelov, nech Ti dohodia rande, vyskusaj ich aj viac, vsa nemusi vyjst prve, z toho sa nestriela. Proste vyjdes na prijemne posedenie prechadzku, vsetko ostatne zalezi len a len na tebe a spontannosti. Alebo vydkusaj zoznamku. Mozes zaujat uz pisanim, telefonovanim a uvidis... Nikdy nevies, kde stretnes stastie. Hlavne bud sebavedomý, nenechaj sa znechutit a potencialnej partnerke nehovor o sebe negativa. Bud to co chce mat kazda zena, bud vtipny muz, ktory ma o nu zaujem. A ten zaujem skutocne maj, pocuvaj ju, zaujimaj sa... Uvidis ze Ti to vyjde. Stastie praje odvaznym.

Man76

Ľudia, nie ste trochu úzkoprsí a predpojatí. Keď je žena pekná, automaticky nemá nič v hlave aje zlá a totálne skazená. Keď o sebe napíše, že je atraktívna, tak asi je, nie? Snáď to tak cíti, a vidí záujem mužov, takže si to myslí oprávnene. Aj ja si o sebe myslím že som zaujímavý muž a som so sebou spokojný. Som teraz zlý a menejcený? Mám svoje morálne hodnoty, niečo som už v živote dokäzal aj napriek nepriazni osudu. Dá sa povedať že som na seba hrdý.
A čo vzťahy? Prečo si myslite, že každý je zlý, kure...k, kur.a, a pod? Čo poznam ludi, tak podvadzaju partnerov akurat ti, ktori si potrebuju nieco dokazovat. Normalni ludia to nerobia, ti co im nic nechyba v partnerskom zvazku, ako napr. pekny sexualny zivot, suhra, spolupatricnost, laska, oddanost, atd. to teda nemaju zapotreby. Ak hovorim o sebe, nikdy som nikoho nepodviedol, vzdy ked to neklapalo, som najskor vztah ukoncil a az nasledne som si hladal inu partnerku.

prepilcuka

Pilcuk, normalne mi to neda nerozmyslat kolko to asi zarabas a co vlastne robis. Vsade sa stazujes ze nemas na vlastne byvanie ani na hypoteku. Mas 49, cely zivot byvas v rodicovskom dome. Aj ked prispievas na domacnost a potraviny, tak si musel nieco nasetrit aj keby si minimalnu mzdu dostaval.

Muzi byvajuci s roicmi su odstrasujuci, specialne ak je to po 30. Myslim ze pre kazdu zenu ktora raz uvazuje nad rodinou a stretne chlapa co sa ani osamostatnit nedokazal.

ivobrick

Tak si prisiel nato prave ze vypisovat si s niekym je 1000x tazsie ako realny rozhovor. Napisat moze hocikto hocico. Fotky moze mat hocijaka hocijake a to je velky problem. Vsetky zoznamky, FB su somariny.

Ty mas ale podla mna problem prehovorit ku akejkolvek zene, nieto este peknej.

Fakt by ma zaujimalo kde si dal za tie roky peniaze. Ja som si kupil auto a nasetril na byt. Tiez som robos, tiez malo platena praca, ale snazim sa, hladam si lepsiu, dostavam zvysenia. Nie nikomu nelizem prdel, poviem si svoj nazor.. prekvapivo, funguje to. Co si vsetky tie love prechlastal ci kam si ich dal.

Tak mi povec co by si spravil keby sa na teba pozerala a usmiala velmi pekna zena. (nezaujima ma to ze by to neurobila ona, to neni odpoved).

Pilcuk

sisa235- z môjho platu určite nie.
simiona- dobre.

Súhlas s Lentak111. Žiadná žena (téma je o ženách) nebude stále krásna, takže zbytočne sa ženy kvôli svojej kráse preceňujú. V hlavách nemajú zväčša nič, mnohé nie sú schopné sa same zabezpečiť a tie ich povahy...Toto všetko si na nich muži postupne začnú všímať, keď im ta ich krása začne vyprchať a žiadný o ne ani bicykel neoprie.

simiona

pilčuk, ty si všetko nečítal. Nevadilo to, že sme platili za polovicu kávy a nápoje v okolí. Ide o to, že len ja som zaplatila plnú sumu za ubytovanie a bola to pre mňa pekná suma a on nemal ani snahu povedať, že mi to neskôr vráti. Pritom sme mali platiť aj za ubytovanie napoly.

Lentak11

Vieš čo justina_xx strč si tú krásu vieš kde.Ked ti je tak dobre samej.Spomen si jedného dňa na to keď po tebe ani pes neštekne.My správny muži vieme prečo si nevyberat také typy ako si ty.Zacinas sa podobať na feministku.