Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

Mrauka

Nad touto temou sa da asi meditovat donekonecna.
Ja to otocim: Baby isli by ste do vztahu s peknym muzom?
A pridam skusenost. Mala som v minulosti partnera, ktory bol podla inych zien krasavec, vyzeral ako model. Tvar, telo. Zvlastne na tom bolo to, ze som si to ani neuvedomovala, lebo ma skor zaujal svojou srdecnostou, usmevom a normalnym, v pohode spravanim, az kym sa ma raz kamaratka neopytala, ze ci sa nebojim chodit s takym peknym muzom. Otazka ma skutocne zarazila. Preco by som sa mala bat? Vybral si mna, bol so mnou. Ine som neriesila.

Man76

Ahojte,
trochu sme odbocili. Prioritne by sme snad mali pomoct radou uzivatelovi batman...
Ale ako citam prispevky, tak mozno by sme si vedeli a mali pomoct aj navzajom. Viacerym diskutujucim chyba sebavedomie, niektori si nieco dokazuju a hladia ego urazkami ostatnych, ci uz sa jedna o muzov, alebo o zeny. Niektori sme krajsi, sebavedomejsi, skusenejsi, empatickejsi ako ini, ale preto sa nepovrazdime. Sme predsa rozumni ludia. Tak sa tak chovajme.
Bez urazok, nadavok, suhlasite?

Angelika3

Milý Pilcuk, ty mi veľmi pripomínaš jedného muža s ktorým som si niekedy písala. Skúsila som sa vtedy zoznámiť s niekým cez internet, len tak, že čo sa stane, no a zo všetkých odpovedí, ktoré mi prišli ma zaujali iba dvaja muži.
Prvému sa ani nečudujem, že zaujal, pretože mal už zrejme bohaté skúsenosti s obháňaním sukní a tak asi vedel ako na to, ako napísať tak, aby upútal.
Ukázalo sa, že kamoške, ktorá sa v tom istom období skúsila zoznámiť cez internet-( mali sme z toho takú spoločnú zábavu)- napísal navlas to isté a poslal tú istú fotku ( z fotky a výrazu jeho tváre jednoznačne vypývalo, že je sám so sebou nadmieru spokojný a podľa mňa ho fotila vlastná manželka, ktorá s vysokou pravdepodobnosťou varila doma večeru jemu a možno aj pár ich deťom, kým on trávil čas na zoznamke...)
Druhý chlap ma zaujal tým, že naozaj vedel veľmi príjemne písať a zdalo sa, že je to dobrý človek. Teda aspoň zo začiatku. Potom ma to prestalo baviť. Ukázalo sa, že býva s mamičkou takmer vedľa školy, v ktorej aj pracoval ako učiteľ. Celý jeho svet sa točil v tomto úzkom okruhu. Sťažoval sa mi, že nikdy nemal babu a mlel o svojej mamičke.
Ten chlap bol jednoducho NEMOŽNY!
Náhodou som našla na stránke tej školy jeho fotografie a nejako som sa dopátrala ku komentárom žiakov ktorých učil, tí žiaci ho vôbec nerešpektovali, posmievali sa mu.
Prepáč, ale tento chlap mi veľmi pripomínal teba.
Musím ti povedať, že mi ho prišlo ľúto, ale jednoducho s takým niekym sa nedá fungovať v reálnom živote. S chlapom sa predsa nedá byť z ľútosti. Fakt by som mu želala, aby sa trocha prebral k životu. Tu nejde o to koľko zarába, ale ako takýto človek môže poskytnúť žene pocit bezpečia, dôvery? Ako sa dá niekoho kto sám seba v podstate ponižuje rešpektovať a prejavovať mu úctu?
Vieš, môžeš sa správať k ženám pekne, ale to jednoducho nestačí na to, aby s tebou chceli vzťah.

Sisi86

Ak si pekná tak v tvojom konkrétnom prípade určite platí pravidlo, pekná zvonka hnusná zvnútra. Moja kamarátka bola taká istá, aj ten spôsob vyjadrovania mala takmer totožný. Možno chlapom nevadí že si "pekná" ale ich odstrašuje tvoj charakter preto sa ťa boja poprípade nechcú mať s tebou nič spoločné.

justina_xy

Lentak11 :D :D :D asponze mas zmysel pre humor.
A inak som XY nie XX, take este ani poriadne citat nevies, co si zo mna taky rozhodeny :D ach jaj
Tak drzim palce, aby si si ho niekedy este snad niekde aspon obtrel...aj ked o takych ako ja mozes presne takto isto na forach basnit :-* Pekny den!

Lentak11

Počúvaj Justína_xx možno mi neuveríš ale idú po mne a to som normálny .Idú po mne preto že som šikovný muž , slušný,jeden zmala proste original,nenapodobitelny!.Mňa keď si niekto všimne ,aspoň nebude rozmýšľať že má pretiahne ako teba.Ty budeš v očiach mužov ako sexuálny objekt ,a budú ťa baliť len preto.Ziadne kvality si u teba nikto nevšimne možná tak tie povrchne.Ako ťa vytrtkat ,tak to medzi mužmi chodí.Vela mužov tu na fóre mi dá za pravdu že také typy ako ty čo sa tu tak prezentujú dajú zbohom.Nevhodne typy !

justina_xy

Jej chlapci sa ma bojite vsetci nejako, co? A to ma este ani nevidite :D Nuz najskor si treba pozriet co femonizmus je, a az potom ho tu prezentovat.
Lebo vidim, ze najlepsia obrana je utok, ze ;) hlavne, ked vas nevidim..Takze jedine co vam ostalo, je takato chaba argumentacia na mna, pretoze sa bojite krasnych zien, ale radit tu bohapusto autorovi co a nema urobit, ked vy urcite nemate odvahu ani predavacke v obchode povedat nic, ak vam zle vyda pri plateni :D, takze tu je to zrazu pod ruskom tajnosti tak lahke, ze?? Nuz aspon si o krasnych zenach mozete aj nadalej nechat len zdat.
A Man76 tomto tu napisal uplne perfektne, moja poklona :-)

A lentak11 o mna sa ty neboj, po mne stekne aj macka hocikedy, nie len pes, takze tohto sa ja absolutne nebojim, vzhladom na to, ze na krase si ja nepotrpim, co podla vsetkeho je u teba je opak. Za to pre tebou musi aj kobyla utekat ako splasena ;-) (a to uz teraz verim, ze daleko od pravdy teda isto nie som!) :)

Trolo

Inak aj ja sa trochu pridám, že keď som čítal Justinov_xy príspevok tak tiež mi to pripadalo akoby to písala feministka. Taký ten typ "zavolajte mi manažéra". Ale ja som len náhodný okolosediaci.

Pilcuk

Do zahraničia som nešiel pracovať preto, lebo tam nemám s kým ísť a sám by som nemal odvahu, nakoľko som bol vždy nepriebojný. Donedávna som chodieval len na záskoky učievať na základné školy telesnú výchovu. Keď nebola žiadná škola voľná, tak som bol aj tri mesiace bez výplaty a živila ma mama. Nedávno som sa na to vybodol a našiel som si stálu prácu, kde ale zarábam len 400 eur. S takýmto platom naozaj ženu neohúrim, skôr to bude klinec do rakvy nádeji, že s danou ženou by som mohol konečne zažiť vzťah.

prasivamnagebulu

pokial dobre vidim diskusia je "Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?" co tu trepete o zahranici a ako vyzera SR?
na prasinu uz fakt?
nemate to kde inde riesit len v kazdej druhej teme to rozoberat fakt uz