Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

Zahon

Sofiaella,

ale co ak ta zena , co si mysli, ze je pekna v skutocnosti nie je az taka pekna? Lebo pre niekoho je pekna, ale inemu sa pacit nemusi. Aj vtedy moze byt namyslena?

SofiaElla

Man76, súhlasím. A tiež si treba uvedomiť, čo vlastne znamená byť namyslený. Namyslený je ten, kto sa o sebe domnieva, že má isté prednosti, hodnoty, charakteristiky, ktoré nemá. Ak pekná žena o sebe povie, že je pekná, neznamená to, že je namyslená, ale že si je vedomá tejto svojej prednosti. A ešte k tým neprajníkom, ktorí tvrdia, že krása raz aj tak pominie. Nuž, aj menej atraktívne devy môžu mať hroznú povahu, ale tá pekná bude aspoň minimálne pol života pekná, takže z tohto pohľadu sú na tom pekné ženy lepšie ;). Ale pravda je taká, milý autor príspevku, že krásy sa netreba báť, ale ženu treba spoznať čo najlepšie, nech je akákoľvek, aby si vedel, čo k nej naozaj cítiš.

Man76

Angelikin a Mraukin príspevok mi pripomenul dva moje vzťahy, ktoré nedopadli happyendom.
Angelika, ako pises o muzskom sebavedomi, tak existuju aj zeny s malym sebavedomim. Mal som vztah, kde partnerka mala velmi nizke sebavedomie, bola pre rodicov aj znamych onucou, snazil som sa ako som vedel, aby som ju z toho dostal, no zial, neuspel som. Pretoze ako pises, ze zeny potrebuju sebavedomeho partnera, aj ja potrebujem mat pri sebe sebavedomu, hrdu zenu, ktora si je vedoma svojej ceny a nenecha so sebou zametat. A ja zial partnerke nemozem robit ochrancu 24 hodin, 7 d dni v tyzdni.
Druhy vztah bol podobny Mraukinmu. Este na VS som chodil s dievcatom, ktore som mal velmi rad, ale neustale mi opakovala, ze vraj som prilis pekny a nejaka ma jej preberie. Bolo to z jej strany dost cudne, pretoze bola skutocna krasavica, vyslovene splneny muzsky sen. Vztah nam nevydrzal, nie preto, zeby ma prebrala ina, ale kvoli vecnym bezdovodnym ziarlivostnym scenam.
Preto si myslim a sk to prijmete tak aj poradim. Nezalezi na tom, ci je jeden z paetnerov pritazlivejsi, ziaducejsi... Ide o to, co k sebe citia a preco sme si vybrali prave toho koho sme si vybrali.
Prepacte, ale to co vacsina z Vas tvrdi o peknych ludoch, prioritne zenach, su obycajne nezmyselne bohapuste dristy.

Fxsxtr XX

Záhon to dobre vystihol nepoužiteľné.aA hlavne nech sú to není selfie vymachlane picurky.Davam 100 bodov za tento názor.

Pilcucka

Autor temy chod s nou do vztahu ved sam uvidis. Vztah predsa neni manzelstvo. Ked sa ti to nebude pozdavat alebo tá baba bude taka ako opisoval Kami, tak sa s nou rozides. Proste 100 ludi 100 chuti. Mozno si pre 99 ludi skaredý ale tomu jednemu sa pacit mozes a zrejme jej sa pacis tak nezahadzuj sancu lebo dopadnes ako Pilcuk.

LogikaNepusti

Pilcuk moj otec sa nikdy nevyhovaral, nikdy neriesil peniaze vzhlad a veci typu: mna by ziadna zena nechcela, ved nemam byt ani nič. A asi preto si nasiel zenu, pretoze nevyznel zufalo ale bol normalny a bol obycajny robotnik bez vysokej a bez maturity a nikdy si nepovedal "no s tymto platom asi mat nikoho nebudem". A vidis, ako rychlo nasiel moju mamu a spolu si zobrali hypoteku a postavili dom. Lenže ty neustále samé vyhovorky. Isto si si pred par rokmi vravel že sak maly plat a hento toto že ta ziadna nebude chciet a to je ten dovod prečo zenu nemas pripadne tvoja extremna hanblivost. Toto nie je o plate a o vzhlade.

Omgwtf

Jasne, žeby som nemal problém ísť do vzťahu s peknou. :D Ale tak len nech neni jeb*utá ako tuto kolega spomína, vymachlené selfie pičurky. :D Treba hľadať dedinské dievky, tie sú neni tak skazené modernou dobou ako decká vychované v meste. ;)

Zahon

Zas krasa nie je u zien az taka dolezita. Take su vacsinou nanic nepouzitelne. teda okrem chodenia na dovolenky, nakupovanie a chodenie s kamaratkami na kavu. Vacsinu casu travia pozorovanim sa, malovanim a formovanim rite a vyberom oblecenia Takze v konecnom dosledku zistis, ze na teba vobec nema cas. Cas ma jedine na tvoje peniaze.