Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?

Príspevok v téme: Chlapci, išli by ste do vzťahu s peknou ženou?
batman2356

Otázka pre chlapcov. Išli by ste do vzťahu s peknou ženou ak sami nie ste zrovna pekní?

Predstavte si, že z nejakého dôvodu sa o vás začala zaujímať veľmi pekná žena, ktorá je úplne že dokonalá. A chce ísť s vami, s podpriemerným malým /170 cm/ škaredým chudákom, o ktorého by ani bicykel nemusela oprieť. Ako by ste reagovali? Chceli by ste chodiť s takou ženou? Ak sa spolu poznáte a veľmi dobre si spolu rozumiete ako kamaráti?

Ja by som do toho radšej skôr nešiel... už som jej raz aj nerpiamo povedal (alebo skôr naznačil), že oná má na milión krát lepších. Proste mne to nejde do hlavy a je mi to podozrivé prečo by taká žena chcela byť s takým loserom. A a aj keby sme boli spolu tak ja by som to nevydržal lebo by neustále dostávala ponuky a pozornosť od iných a lepších mužov ako som ja a proste to by mi vadilo a skôr či neskôr by mi ju aj tak niekto prebral...

Mne to proste nejde do hlavy a nedokážem si to predstaviť. Nechcem si pokaziť skvelé kamarátstvo. pretože viem že by som jej aj určite robil žiarlivostné scény a musel ju neustále strážiť lebo je fakt pekná a každý chlap by ju chcel mať...

Čo si myslíte? Ako by ste to videli vy ak by ste boli v mojej situácii?

Prdprd

Zas ti chyba kus inteligencie. Zeny vseobecne neurazam, konstatujem fakty vyplyvajuce zo spravania zien v tejto teme, ktore sami skonstatovali, ze su krasne.
Nebola to na teba prilis zlozita veta?

SofiaElla

Prd, ak máš nejaký konkrétny problém, tak netrolulluj iných témy, to je prvá vec. Druhá vec je, aby si neurážal ženy, všeobecne.

Prdprdprd

Samozrejme, ze ti to je jedno. Staci, ze ty si si vedoma svojej krasy a inteligencie. Nie, nie si namyslena, len si si vedoma toho, co sice nemas, ale myslis si, ze mas.
Zaujimavy fakt je, ze vsetky tu pritomne krasavice, ktore o sebe vyhlasuju, ze ich krasa nema chyru (vsak ich nik vidiet nemoze) vystupuju dost arogantne a namyslene voci vsetkym, ktori ich krasu si dovolia spochybnit.

Man76

Vazeni, Vy ste to stale nepochopili, vsakze?
Aj medzi krasou a pritazlivostou je priepastny rozdiel.
Ale co je dolezitejsie, tak je to, pre koho chceme byt ti naj, najuzasnejsi, najkrajsi. Ty, ty, ty... Moze mi byt ukradnute, ci som pre Teba pekny, sexi. Ale pre svoju partnerku chcem byt tym najkrajsim. Pre nu sa snazim aby som dobre vyzeral. Aby som nemal prepadnuty hrudnik, pivne brucho, velky zadok, ochabnute svaly... Aby som ju vzrusoval aj ako sexi muz. A o to sa snazia aj nase mile damy, nemyslite? Byt krasne pre toho, co si to zasluzi... Porozmýšľajte...

SofiaElla

Prd, nechcem uvádzať údaje, ktoré by boli v rozpore s GDPR. A ako na teba pôsobím, to mi je - úprimne jedno,

Prdprd

Sofa ty si priklad "peknej" menej inteligentnej zeny. Co prispevok to perla.
Tak toto je anonymne forum a drbnes sem mena :-D

SofiaElla

Zahon, toto je anonymné fórum, takže uviesť príklady "šeried " môžem. Tak napríklad nejaká Nicole Kidmen, Dara Rolincová, Plačková a podobné "krásky" , určite pekné nie sú, sú skôr šeredy. ktoré si napichali neviem čo, len aby vyzerali. Ale bežné ženy také nie sú.

Zahon

SofiaElla,

ano poznam take, co si myslia, ze su pekne ale nie su. Je to vec vkusu. Ale ony sa spravaju, ako keby sa pacili vsetkym. Len cloveku je to dost trapne im to povedat. Casto im veru chyba sebakritika.

SofiaElla

zahon, uz som to písala. Úprimne, poznáš devu/ženu, ktorá nie je pekná, ale tvrdí o sebe, že je? Ja nie. Ale poznám záhon závistlivých a žiarlivých žien, ktoré žiarlia len na tú jednu jedinú bývalú, lebo bola pekná, mala sexi telo. V čom sú tie menej pekné lepšie? Snáď len v tom, ako to majú premakané, ako pekné zdiskreditovať tú naozaj peknú.. A uznávam, nie všetky pekné sú aj inteligentné. Vtedy sa ich dá ľahko vyšachovať. Ale ani krása nakoniec nezaručí, kto je lepší či horší, tak isto ako to nezaručí "škaredosť".

Lentak11

A slnečnica sa nám zobudila.Dnes sa mi stala taká príhoda som slnečnice (kvet)zlomil hlavicku.Neuverite aká je slnečnica ináč krásna