aj vy máte v práci tak zle kolegyne? je normálne, že namiesto práce riešia ostatné kolegyne, alebo konkrétne nejakú kolegyňu, najlepšie takú, čo sa nemôže brániť ? riesia všetko dopodrobna! od vlasov, postavy, tváre, chôdze, kilov, oblečenia....zachádzajú do dosť osobných vecí netykajuce sa práce... alebo aj "pracovné záležitosti" že sa hrajú na nadriadeného a hodnotia, koho by vyhodili
zvyčajne je to niektorá z kolegýň ktorú majú bezdôvodne v zubochch
intriguju, rozsiruju neoverené polopravdy aby čo najucinnejsie cloveka zosmiešnili a odstavili od druhých... pritom sú to takê typické dedinské sliepky, nič extra, žiadna nadpriemerná inteligencia, ani nič zatial v živote nedokazali a že by boli nejak výnimočne krásne...no cloveka vedia odsúdiť človeka bez problémov. ako zvládate prácu v podobnom "kolektíve" ??
Aj vy mate tak zlé kolegyne ?
Je to mentalitou....
Ja som to prezil ale muzi su tisic krat horsi.Su omnoho agresivnejsi...
Snaz sa v zivote nauc sa nieco poriadne robit a zbal kufre a ahoj.
Su urcite hranice kam ludia ktori:spinia,ohovaraju,robia zle...neprekonaju.Jednoducho sa nedostanu vysie nez je fabrika a plat 500 EUR....
Napis mi email....poradim kedze som si tymto presiel...
a ano je to normalne ze su zle a zakerne...proste slovensko
bohuzial mam...pracujem vo firme kde je prevaha zien a normalne by som ju premenovala na intrigaren s. r.o... zeny na Slovensku su neskutocne zloprajne a falosne a ucelove kamaratky...proste vedia komu sa pchat do prdele a to aj robia len sa predbiehaju a lezu do prdele sefovi... strasna neuprimnost je v zenskych kolektivoch.... na mna kolegyne kaslali boli proti mne nevolali ma spolu na obed az pokial sa nepohadali tak sa ta jedna z nich zacala bavit aj somnou nakolk z obeda prisla s placom co jej jej,, kamaratky,, povedali :-D proste slepice... a tie reci co vedu...
presne ludia riesia zivot druhych a svoj nie.
Neriesia samych seba ze su drzi, arogantni, namysleni, tucni, vychudnuti, marnivi, marnomyselni, narcisticki, lenivi, papulnati, ukecani, atd.
Vidia smietku v oku druhych ale vo svojom nie!
Ľudia proste ohovárať budú, aj keby sa neviem čo dialo, to je taký "slovenský pracovný folklór":-))) Nie sme naučení riešiť seba, ale iných a hlavne závidieť aj nos medzi očami! Treba si zvyknúť a nerobiť si z toho ťažkú hlavu, ja sa na tom už bavím v práci:-D
Načo sa tu vadíte? Každá si aj tak melete len svoje a daný problém aj tak nijak nevyriešite, tak načo také osočovanie???
Typicky slovenské - chytanie za slovíčka a útočenie na človeka keď sa naskytla príležitosť.
Hanba jedine vám!
Súčasný ľudia na SVK= prevažne odpad a nemusíte mať ani nevhodný slovník, stačí sa pozrieť do zrkadla.
- Keby aj bola matkou, čo je na tom keď nadáva? Kto vie aké to je prísť o prácu na Slovensku kvôli "kolegyniam"? Vtedy asi nikoho nezaujíma či je dotyčná matkou a či má vyberaný slovník ?? Riešite úplne nepodstatné veci.
na zenu sa vyjadruje ako z krcmy by vysla alebo z bordelu.. Si ty vobec nezne pohlavie????
Hanba ti neznasam zensoe ktore sa tak spravaju a este su aj matkami hanba!!!
Vyjadrovanie mas ako ku**a!
Ty sama si taka co ohovaras a klebetis a kydas na ine.. Uvedom sa!!!
Takto vulgarne vyjadrovanie u zien neznasam!!!
Ze nezne pohlavie...Ty urcite nie!!!
na zenu sa vyjadruje ako z krcmy by vysla alebo z bordelu.. Si ty vobec nezne pohlavie????
Hanba ti neznasam zensoe ktore sa tak spravaju a este su aj matkami hanba!!!
Vyjadrovanie mas ako ku**a!
Ty sama si taka co ohovaras a klebetis a kydas na ine.. Uvedom sa!!!
Takto vulgarne vyjadrovanie u zien neznasam!!!
Ze nezne pohlavie...Ty urcite nie!!!
bezmena111
23.06.2018 21:46:32
teraz vidím že administrátor zmenil názov témy...
nenapísala som zlé ! ! ! ale d.r.b.n.u.t.ê
primitívne p*č*, extrémne prí *3bané ...
Vsetko co si v tychto svojich poslednych 2 riadkoch napisala, splnas do poslednej litery :D Takze ty pises vlastne sama o sebe a nie o svojich kolegyniach)
Nick Bezmenna
bud rada ze ti ju nevymazali celuuu ;-)