Aj vy mate tak zlé kolegyne ?

Príspevok v téme: Aj vy mate tak zlé kolegyne ?
bezmena111

aj vy máte v práci tak zle kolegyne? je normálne, že namiesto práce riešia ostatné kolegyne, alebo konkrétne nejakú kolegyňu, najlepšie takú, čo sa nemôže brániť ? riesia všetko dopodrobna! od vlasov, postavy, tváre, chôdze, kilov, oblečenia....zachádzajú do dosť osobných vecí netykajuce sa práce... alebo aj "pracovné záležitosti" že sa hrajú na nadriadeného a hodnotia, koho by vyhodili
zvyčajne je to niektorá z kolegýň ktorú majú bezdôvodne v zubochch
intriguju, rozsiruju neoverené polopravdy aby čo najucinnejsie cloveka zosmiešnili a odstavili od druhých... pritom sú to takê typické dedinské sliepky, nič extra, žiadna nadpriemerná inteligencia, ani nič zatial v živote nedokazali a že by boli nejak výnimočne krásne...no cloveka vedia odsúdiť človeka bez problémov. ako zvládate prácu v podobnom "kolektíve" ??

baradu

ešte pridám zábavný detail: opakovane som sa pýtal žien, čo aj predo mnou ohovárali iné ženy, že ako to vnímajú. všetky do jednej sa začali vykrúcať a tvrdiť mi, že to, čo robia, nie je ohováranie. bol som naozaj fascinovaný, akým zložitým spôsobom si dokázali sami pred sebou obhájiť, že ich ohováranie vlastne ohováraním nie je.

simiona

Ženský kolektív nie je nič moc. Ale ešte horšie je, ak do takého kolektívu príjmu pekného chlapa, to nasledujú intrigy a ohovárania.

A hej, aj ja som už ohovárala. Ženy, o ktorých som naisto vedela, že o mne rozširujú klamstvá. A niekedy aj nenápadne pred nimi, ale aby to počuli.

Ginka

Jasné, každý z času načas povie niečo na niekoho, čo by sa dalo brať ako ohováranie, ide o to, že v práci sa vytvárajú spolky takých žien, ktoré to baví, alebo sa nudia, alebo neviem prečo...možno aj u mužov je to tak, netuším. Preto kde je viac žien, nie je to veľmi ideálne prostredie pracovné. Dokonca som počula, že muž robí medzi samými ženami a aby "prežil", tiež sa naučil ohovárať :-DDD

baradu

nepochybujem o tom, že táto téma sa stane priestorom, kde budú prispievať iba tie ženy, ktoré o sebe tvrdia, že ony neohovárajú.
ak by sme sa spýtali všetkých žien na zemeguli, nenájdeme ani jednu, ktorá povie, že ona sama ohovára, zato každá by súhlasila, že iné ženy naozaj ohovárajú.

Zuzazuza

Alebo niekto napise prispevok, v ktorom ohovara pausalne vsetky zeny bez vynimky, ako strasne vsetky ohovaraju, ze, baradu ;) aby som nepisala o sebe, tak napisem, ze poznam aj ine zeny, ktore neohovaraju. Ale ak baradu stretol vsetky zeny sveta a pozna kazdu jednu individualne, urcite ma pravdu ;)

Medea7

Ja som z takeho kolektivu odisla, lebo som neprisposobiva. Teraz som bez prace tiez je to nanic. Myslim si ze clovek, ktory ma rad svoju pracu, a je nou zaujaty, nema cas na prizemnosti a ohovaranie, zalovanie. Je to tak, ludia sa vzdy budu ohovarat lebo su asi zvedavi.

baradu

každá normálna žena ohovára tú druhú, to je úplná normálka. iróniou je to, že každá žena o sebe tvrdí, že ona neohovára, že to len tie druhé ženy sú také.
a úplne najlepšie je, keď žena ohovára druhú ženu za to, že tá ohovára. dokonca to nadobúda až také rozmery, že žena založí diskusnú tému na internetovom fóre, v ktorej ohovára iné ženy za to, že ony ohovárajú.

musiclover

No, asi je to všade bohužiaľ - kolegyne múdre ako rádio, čo komentujú aj to, čo by nemali a mne vadia aj kolegovia, ich dvojzmyselné reči a neustály slovný ping pong - akože občas ok, ale takmer stále??? A preto by som najradšej prišla, zavrela sa a odrobila si svoje a zase odišla, ale žiaľ to nie je možné.
Lenže dnes je celá táto spoločnosť chorá, česť výnimkám - nechcem hádzať všetkých do jedného vreca, ale keď človek číta a počúva, zistí, ze v drvivej väčšine to je dosť katastrofa.