Aj vy mate tak zlé kolegyne ?

Príspevok v téme: Aj vy mate tak zlé kolegyne ?
bezmena111

aj vy máte v práci tak zle kolegyne? je normálne, že namiesto práce riešia ostatné kolegyne, alebo konkrétne nejakú kolegyňu, najlepšie takú, čo sa nemôže brániť ? riesia všetko dopodrobna! od vlasov, postavy, tváre, chôdze, kilov, oblečenia....zachádzajú do dosť osobných vecí netykajuce sa práce... alebo aj "pracovné záležitosti" že sa hrajú na nadriadeného a hodnotia, koho by vyhodili
zvyčajne je to niektorá z kolegýň ktorú majú bezdôvodne v zubochch
intriguju, rozsiruju neoverené polopravdy aby čo najucinnejsie cloveka zosmiešnili a odstavili od druhých... pritom sú to takê typické dedinské sliepky, nič extra, žiadna nadpriemerná inteligencia, ani nič zatial v živote nedokazali a že by boli nejak výnimočne krásne...no cloveka vedia odsúdiť človeka bez problémov. ako zvládate prácu v podobnom "kolektíve" ??

Severrka

Mna len zaujima, ze ak vam vadi ohovaranie, ci si ani vy nepustate "usta na spacir". Ak nie, potom je vsetko v poriadku :) Viem, ze vela zien sa citi dotknutych, ked sa dozvedia, ze sa o nich hovori. Ale tie iste zeny su casto krat schopne toho isteho. Hodnotit niekoho vyzor, vztah, pracu a podobne. Ak nechceme aby to robili nam, nemali by sme to robit ani my. Osobne, cokolvek mi niekto povie, nesirim dalej ani keby ma rezali. Minule sa mi kamoska pochvalila, ze kupila byt. Po istom case ma stretla a spytala sa, preco som to nepovedala aj dalsim kamoskam :D No preto lebo to nerobim hahahaha. Ked sa niekto s niekym rozide, nikdy o tom nevravim dalej. Ked sa rozpravaju baby o niekom v mojej pritomnosti, len pocuvam, nikdy to nekomentujem.

divocina1

Ja len nechapem preco si ludia na pracoviskach robia tak zle. Na Slovensku zarabame prd este si aj budeme komplikovat zivot. Ved sme vsetci na tom rovnako

Gulka32

To poznam velmi dobre.robila som v Lidli a tam su take zenske,jedna kyda na tu druhu.Aj proti mne stále nieco mali.Som rada ze uz tam nerobím.

simiona

koláčikova, ale páči sa mi tvoj nick. Si ťa predstavujem ako niekoho, kto rád pečie koláče. Ako pečies manželovi, deťom. Sedí to?

bazen

muzi sa tiez ohovarahu oen tie tak okato ako zeny a tiez je to casto zo zavisti jrden druhemu zavidi postup, manzelku, plat, postavenie, auto atd.
Muzi radi ohovaraju zeny to je tiez pravda.

Mrauka

Heej, vsetci maju take drbnute kolegyne.
Niekto odrbava nazivo a niekto posrato poza chrbat na internete, vsak? Mysliac si, ze je lepsi od nich.
Mat take zamestnankyne tak ich nevyhodim, ale dam im tolko prace, ze nie len nebudu mat cas, ale ani chut.
A nerobte si idealy, aj muzi odrbavaju a ohovaraju. Ani v muzskych kolektivoch to nie je lepsie.