aj vy máte v práci tak zle kolegyne? je normálne, že namiesto práce riešia ostatné kolegyne, alebo konkrétne nejakú kolegyňu, najlepšie takú, čo sa nemôže brániť ? riesia všetko dopodrobna! od vlasov, postavy, tváre, chôdze, kilov, oblečenia....zachádzajú do dosť osobných vecí netykajuce sa práce... alebo aj "pracovné záležitosti" že sa hrajú na nadriadeného a hodnotia, koho by vyhodili
zvyčajne je to niektorá z kolegýň ktorú majú bezdôvodne v zubochch
intriguju, rozsiruju neoverené polopravdy aby čo najucinnejsie cloveka zosmiešnili a odstavili od druhých... pritom sú to takê typické dedinské sliepky, nič extra, žiadna nadpriemerná inteligencia, ani nič zatial v živote nedokazali a že by boli nejak výnimočne krásne...no cloveka vedia odsúdiť človeka bez problémov. ako zvládate prácu v podobnom "kolektíve" ??
Aj vy mate tak zlé kolegyne ?
Going velmi dobre vysvetlene.
Skutočne pokiaľ zamestnávateľovi ide o dobré vzťahy
ja si osobne myslím, že by si mal dať robiť numerologický profil
a psychologický posudok zamestnanca ktorého príma.
Na výberovom konaní môže nový zamestnanec nahodiť masku normálnosti a pritom môže mať psychopatickú, nejakú ničiteľskú povahu, ktorý cez vzťahy a teda aj výsledky firmy, nič všetko hmotné aj nehmotné .
Veľmi veľa napovedia aj vzťahy v rodinách uchádzačov, či je rodina zdravá vzťahovo. Keď má žena ťažko postihnuté dieťa, ktorá túto skutočnosť vnútorne neprijala, môže VEDOME ubližovať okoliu.
Otázka je, keď má zamestnávateľ psychopatickú povahu či sa nebude obklopovať zamestnancami na rovnakej psychickej úrovni,
Ale asi bude.
Tu je tiež viac žien ako mužov v kolektíve a tiež len ohovárajú, pre vlastné dobro sa im vyhýbam, nech ohovárajú aj mna :-) A zásadne v práci nehovorím o súkromí.
Nastastie, take kolegyne nemam. Za to mam taku sesternicu. Ona je presne ten typ ako tvoje kolegyne. S nou sa ani neda normalne rozpravat. Ked jej nieco povies, siri to dalej, samozrejme prifarbene podla vlastneho uvazenia. Ak ma nahodou kamarat doviezol pred dom, lebo som bola s jeho priatelkou von a mali sme spolocnu cestu, rozpravala, ze to je moj novy frajer, ze striedam chlapov ako ponozky, lebo tyzden pred tym ma zas niekto iny doviezol domov :D Chore...Tieto zeny su vsak velmi nestastne. Nie su spokojne same so sebou, necitia ziadnu sebalasku, nevidia si dalej od nosa a tym, ze rozpravaju vo velkom o druhych, chcu zakryt len svoje vlastne sra*ky. Vyrovnana zena toto nikdy neurobi. Sem tam asi ohovarame vsetci, trosku. Ale kto to robi s cielom ponizit a ublizit, ten je v mojich ociach hrozne nestastny a ubohy clovek.
ako ktosi podomnou opomenul..
kto byva na dedine alebo aj niekde v baraku v meste vie ako susedy klebetne vedia ohovarat...kto, kde, s kym, kedy, koho, ako ....atd.
Ta z hornej ulice ohovara tu z dolnej, ta zo stvrteho poschodia ohovara hentu zo siedmeho atd.
ale ved toto sa deje vsade na slovensku. A najma na slovensku kde je velky boj o miesta na prac. trhu takze zenske si robia zle lebo sa boja o flek. Najma ak pride nejaka nova, mlada a este aj pekna tak jasne ze ostatne ktore tam pracuju dlhsie budu proti nej lobovat pred manazmentom aka je neschopna aby ju manazment vyhodil. Tie strigy sa boja o miesto tak robia co mozu a vedia ze klebety su najlacnejsi zdroj ako sa proti niekomu spriahnut. A ked je manazment hlupi a uveri takym reciam bez toho aby si to overili tak tym strigam da za pravdu.
Osobne mam skusenost z viacerych prac. pozicii kde som robil. Ci to bola kuchyna v hotely, sklad v obchode, praca v nemocnici a penzione vsade zenske ohovarali koho mohli.
Majú v hlavách nakadené a nie že sú nedocenené. Aký plat si podľa vás zaslúži pracovník, je jedno či muž alebo žena, ktorý každý pracovný deň ohovára a sleduje druhých, intriguje, donáša atď. Ja mať takého človeka vo svojom tíme, tak ho vyhodím a nie že mu pridám € lebo chudáčik je nedocenený a preto robí svinstvá...
ale čo sa čudujete že máte v práci také klebetnice a jazyčnice?
Veď to nieje len o kolegyniach, ženy sú všeobecne také či už v podobe susediek, svokier, švagrín, sokýň, neviest, šéfiek a pod.
Je to v ženách ale aj muži vedia ohovárať najmä ak ich nejaká žena buzeruje alebo naopak ak im nejaká žena neopätovala lásku.
somzena1, nadherne zhrnute
Staci sa pozriet, ako tu baby riesia, ze maju 54 centimetrove stehna, ktore sa im dotykaju. Zivotna priorita ako delo, fakt. Rola zeny je vyzerat. To je nastavenie slovenskej spolocnosti. Potom jasne, ze ked nesplnaju vlastne nerealne ocakavania, su hnusne, podrazdene, hladuju a priberaju a su neprijemne a zavistlive, ked vidia, ze niektora ma stehna iba 53 centimetrove. Skoda, ze rodicia nevedia vychovavat svoje dcery ako plnohodnotne ludske bytosti, bez ohladu na to, ze nemaju medzi nohami onee.
ano ale je to preto lebo slovenky su strasne zakomplexovane a nestastne zeny.... v druhych krajinach maju baby aj 150 kil a su vyrovnanejsie ako nase pekne zeny.. vedia sa aj usmievat a maju sebavedomie... nase zeny maju jednak male platy v robotach co je v dnesnej dobe nanervy a druha sichta ich caka doma pri detoch a chlapovi... proste nedocenene v jednom aj druhom su... slovaci su taky zlostny pretoze sa tu nemame dobre a odtial vsetko prameni...