Aj vy mate tak zlé kolegyne ?

Príspevok v téme: Aj vy mate tak zlé kolegyne ?
bezmena111

aj vy máte v práci tak zle kolegyne? je normálne, že namiesto práce riešia ostatné kolegyne, alebo konkrétne nejakú kolegyňu, najlepšie takú, čo sa nemôže brániť ? riesia všetko dopodrobna! od vlasov, postavy, tváre, chôdze, kilov, oblečenia....zachádzajú do dosť osobných vecí netykajuce sa práce... alebo aj "pracovné záležitosti" že sa hrajú na nadriadeného a hodnotia, koho by vyhodili
zvyčajne je to niektorá z kolegýň ktorú majú bezdôvodne v zubochch
intriguju, rozsiruju neoverené polopravdy aby čo najucinnejsie cloveka zosmiešnili a odstavili od druhých... pritom sú to takê typické dedinské sliepky, nič extra, žiadna nadpriemerná inteligencia, ani nič zatial v živote nedokazali a že by boli nejak výnimočne krásne...no cloveka vedia odsúdiť človeka bez problémov. ako zvládate prácu v podobnom "kolektíve" ??

bezmena111

teraz vidím že administrátor zmenil názov témy...
nenapísala som zlé ! ! ! ale d.r.b.n.u.t.ê
primitívne p*č*, extrémne prí *3bané ...

a_dr1a

Ked vas tak citam, tak som vdacna, ze som mala takmer vzdy super vztahy na pracoviskach. A doteraz som s mnohymi v kontakte, ze si aspon cez sviatky zavolame napiseme zavinsujeme, ked sa nahodou stretneme, zvitame sa ako stari znamy, s mnohymi som aj na dovolenkach bola, chodievali sme opekavat grilovat, sadnut si obcas po praci na drink, pomahali sme si aj tak ludsky, ci uz pracovne alebo aj sukromne. Ked stretnu nahodou mojich rodicov, hned sa im prihovoria, ze ako sa mam ako sa mi dari. Nechaju ma pozdravovat. A verte, kazdy ma aj dobru stranku v sebe, pripadne ma daku slabinku. Ja som nikdy nemala problem inych pochvalit ak bol na to dovod (za OK pracu, vyzor, oblecenie, za daky skutok ai), ale aj vyjadrit otvorene svoj nazor citlivo slusne, ak nieco prepiskli. A malokedy som odmietla pomoc, pravdaze, je rozdiel pomahat a nechat sa vyuzivat) A netreba nikdy robit z komara somara, ci vsimat si malichernosti blbe reci, treba si vzdy povedat, ked nejde o zivot ide o H)) Treba mat dobru naladu a byt v pohode) A nemala som to vzdy lahke, neraz ma ako najmladsiu ci vecne vysmiatu davali dokopy s takymi, ktorych kazdy odmietal a nik s nimi nechcel byt. Boli to najvacsie postrachy a bud sa ich kazdy bal stranil alebo ich odmietali, ze boli "ini". A prave s tymito "zlymi" som mala neraz najkrajsie najpevnejsie vztahy a vazby. Netreba mat predsudky ci dat na reci inych. A ako som uz pisala, kazdy ma v sebe aj nieco dobre. Len to treba objavit najst. A na tom treba stavat

zahon

Ohovaranim sa zeny vlastne snazia upriamit pozornost ani nie tak na toho, koho ohovaraju, ale skor na seba, ze ake su ony vynimocne. Riesia si tym mnozstva komplexov a upevnuju svoj narcizmus a snahu upozornit na seba, ze ony danu vlastnost na ktoru upozornuju u ineho/inej nemaju. Ak by sa to malo zhrnut do jedneho slova, tak sa "odbavuju".

pakomar

vsrtko je to zo zavisti
Zavidia zeny zenam lepsiu pracu, lepsi plat, lepsieho muza, krajsie telo, pekne oblecenie, atd.
Muzi ohovaraju muzov z tych istych dovodov.
Muzi co ohovaraju nejaku zenu tak preto lebo ju chcu a nemozu mat alebo ich odmietla a neopatovala ich lasku. Alebo tiez zo zavisti.

Medea7

Ano take zeny o akych som pisala, rozmyslaju nad svojim zdokonalovanim sa a ostatne ich nezaujmaju. Pre mna je ohovaranie znak nizkeho sebavedomia, co mne da informacia, ze nieco o niekom viem. Ma to posunie do vyssieho levelu alebo co Lenze ludia ked nemaju o com hovorit tak ohovaraju

citrat

:DDD Medea ak je to pravda co pises tak potom na slovensku niesu pekne a sebavedome zena :DDD
Ale ludia vy neviete ako to chodi? Zenske ale aj muzi si radi domyslaju scenare zo svojich hlav. U nas v praci je to to iste. Staci ze sa nejaka mlada kolegyna so sefom pri rozhovore usmieva alebo ze ju on pocas rozhovoru potlapka po pleci uz ostatni ktori to vidia siria reci ze spolu nieco maju a su milenci. Alebo minule jedna kolegyna vracala, bola bleda proste ako je clovek ak mu je zle a uz isli reci ze je tehotna a prespala sa s niekym len preto lebo je slobodna. MInule zas jedna kolegyna prisla doprace s inym kolegom ktory ju po ceste do prace videl na chodniku a ponukol jej odvoz ze pride autom skor a uz isli reci ze spolu stravili noc. A mohol by som uviest kopu prikladov zo zivota.

Ovecky

Ohovaranie nie je len klamstvo a zvelicovanie. Ohovaraju sa ludia aj pravdivo hlavne ked zavidia plat, vyzor, situovanost. Napriklad je zena pekna, stihla tak o nej hovoria ze je vyzla vychudnuta a podobne a preto si vydobila lepsi flek pripadne bohateho chlapa. Vsetko to moze byt pravda a pritom je to nemiestne ohovaranie. Lebo co si budeme nahovarat stihle zeny su krajsie a vedia ocarit. Aj ked mozno mudrostou by predcila kolegyne oni budu vidiet ine veci. Plynie to zo zavisti kto zavidi ten ohovara ale v podstate tym ukazuje vlastnu ubohost a neschopnost

anomame1

aj ja mam taku jednu neustale ma som nou problem ...8 hodin v kancli prezere bonboniery ,zmrzliny a kolace ma uz asi 150 kg a tuk sa jej trasie na kazdom kusku tela je nestastna sama zo seba a neznasa kazdu zenu v okoli namiesto toho aby nieco zo sebou konecne robila...

Mirka SSS

Ja mám zopár totálne vypatlanych kráv na oddelení. Je to zväčša mužský kolektív, ale tých pár sliepok čo tam.sedi riešia len kedy ako dlho a prečo majú krámy.... hormonálne zmeny vytoky, prdenie vo vzťahu, ostatné ženy od postavy cez ich rodiny až vlastne zhodnotia že každá je krava....jedna tehotná mám minule detailne opisala ako jej muž robil klystír a čo všetko videla pri tom... prípadne ešte riešia celulitídu a odchlpovanie vagín ( hlavne záhyby)
Dúfam že máte dosť...je to open office vedia o Tom vsetkom asi aj manažéri aj riaditeľ....
Minule som sa už otacala že to hádam do pi*i nemyslí vážne čo tam hovorí....