Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aj vy mate tak zlé kolegyne ?

Príspevok v téme: Aj vy mate tak zlé kolegyne ?
bezmena111

aj vy máte v práci tak zle kolegyne? je normálne, že namiesto práce riešia ostatné kolegyne, alebo konkrétne nejakú kolegyňu, najlepšie takú, čo sa nemôže brániť ? riesia všetko dopodrobna! od vlasov, postavy, tváre, chôdze, kilov, oblečenia....zachádzajú do dosť osobných vecí netykajuce sa práce... alebo aj "pracovné záležitosti" že sa hrajú na nadriadeného a hodnotia, koho by vyhodili
zvyčajne je to niektorá z kolegýň ktorú majú bezdôvodne v zubochch
intriguju, rozsiruju neoverené polopravdy aby čo najucinnejsie cloveka zosmiešnili a odstavili od druhých... pritom sú to takê typické dedinské sliepky, nič extra, žiadna nadpriemerná inteligencia, ani nič zatial v živote nedokazali a že by boli nejak výnimočne krásne...no cloveka vedia odsúdiť človeka bez problémov. ako zvládate prácu v podobnom "kolektíve" ??

Ginka

Tiež som žena, ale do takých "spolkov" sa nezapájam, chcem ostať mimo toho, lebo nemám čas ani chuť riešiť všetkých a všetko, nech si každý rieši seba, a ani neriešim, ked riešia mňa už, vycvičila som sa:-)

Medea7

Mne sa paci ze muzi medzi sebou bojuju na zaklade vedomosti. Zeny si vedia strasne ublizovat, a ze ich to bavi to sa cudujem.

Ovecky

Zuzazuza to vystihla dokonale. Z vlastnej skusenosti cim som bola chudsia a viac sa o seba starala tym viac ma ohovarali. Ake taktiez sa mozem postazovat na chlapov. Sexualne narazky nie su v praci nicim vynimocnym. V kazdom pripade sa jedna o mentalnu uroven daneho cloveka netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca.

GOING

V mužskom kolektíve je to rovnaké. Tiež sa bojuje a snažia sa urobiť hlupákov a zosmiešniť kolegov, ktorí nie sú prítomní.
Len u možov je skôr boj s vedomosťami aby sa dostali pracovne vyššie a menej schopní aby sa aspoň udržali.
Je to len iná forma boja ako v ženskom kolektíve.
Napríklad ako znehodnotiť prácu kolegu a podobne.
Potom záleží od šéfa komu uverí.
Väčšinou uverí tomu, komu chce uveriť, alebo ako sa mu to hodí aby prežil.

Ginka

Na ohováranie si treba zvyknúť, nebrať to osobne, lebo si vždy dačo nájdu, inak sa človek môže aj zblázniť v takom kolektíve...

martiana

zensky kolektiv, podla mna to je normalne. neviem, nie je to rozhodne prijemne, no ako sa branit, len sa im postavit, inak ich to asi neprejde

Ginka

A keď zamestnávateľ také nerieši? "Sliepky" majú raj. Dávno som pochopila, že tu ťa človek vždy a všade podrazí pre vlastné dobro, takže nepotrebujem s takými ľudmi vychádzať inak ako pracovne.