Vyhodili ma z domu

Príspevok v téme: Vyhodili ma z domu
Huuuha

Dobrý deň.
Mám 19 rokov a dnes ma rodičia vyhodili z domu, pretože ma vyhodili zo strednej školy. Mám silné depresie, samovražedné myšlienky už 3 roky a stále sa to zhoršuje. Nemohla som ďalej pokračovať, pretože ma tam aj šikanovali. Rodičia moje problémy nechápu, vidia len školu. Hovorila som im, že som tam nevládala chodiť, no vypočula som si len strašný krik a potom ma vyhodili. Povedali mi, že som ich sklamala.

Nemám kam ísť. Priateľov nemám a príbuzní ma neprichília. Takže som na ulici, bez bývania, so 600 eurami, bez práce a s psychikou na dne.
Rozmýšľala som aj o samovražde, ale bojím sa, že by ma po nej čakalo niečo ešte horšie.
Neviem, čo robiť. V kuse plačem, nadávam na seba, prečo musím byť taká, aká som.

Chcem žiť pokojný život, niekde v zahraničí (USA, Austrália), no to by som musela byť superžena.
Už fakt neviem.

Defcon

Huuha, niekto vola karmu karmou, niekto osudom a niekto ju precita ako : tak ti treba, sama si za to mozes.
Ale vzdy je to princip karmy. Ako sa spravas k okoliu, tak sa okolie sprava k tebe. Zakon akcie a reakcie....jednoducho : KARMA.

Iliosa

Neopovaz sa napisat na intenet, kde sa prave nachadzas! Nevies, kto si to moze precitat! Existuju drogy, obchod s bielym masom, znasilnenia... Ja by som tvojich rodicov vyfackala za ich hlupost. Nechat decko same na ulici, hocico by spravilo! Mali ta lepsie vychovat a nie ta vyhadzovat z domu. Urcite si nikdy nenasli cas, aby sa s tebou poriadne porozpravali...o tvojich pocitoch, co ta trapi, co chces, co ti na tej skole vadi. Preco si tam vlastne nechodila, dovod a vyriesit to. Hlavy zadubene o to asi nikdy nemali zaujem, ze?

Luppi

Teraz si najdi nejaky penzion, maly hotel v okoli, kde sa poriadne vyspis. Rano mudrejsie vecera, ked opadnu emocie.
Hlavne chod z tej stanice prec a netulaj sa po okoli, aby ti tie peniaze neukradli. Nejakych cca 20 euro obetuj za noclah.
Rano porozmyslas, co dalej.

simiona

Tiež nechápem, ako ťa mohli rodičia vyhodiť?

Ale chápem, že niektorí ľudia nechcú vidieť realitu, aby sa nemuseli postaviť problémom a pomôcť ti tak. Moje osobné skúsenosti.

Voľakedy bol zákon, že do 25 rokov majú živiť svoje dieťa rodičia, ak je nezamestnané. Že od štátu do tohto veku nedostane žiadne peniaze. Neviete, či ešte platí ten zákon?

Iliosa

Fuuha, ja som zena a na tvojom mieste by som sa "prirode" vyhybala. Ty vies, kolko uchylnych psychopatov sa potuluje kade tade? Mozno prvy a druhy den bude vsetko v pohode a potom si ta ludia vsimnu. Zacnu klebety a debaty a nikdy nevies, co za chory mozog sa dopocuje, ze niekde v trave spi v noci samo dievca. Moze sa to dozvediet skupinka nie velmi "slusnych" muzov. Napiju sa a podaju si ta jeden po druhom. Malo bolo takych pripadov?! To akoze tvojim rodicom nepride divne, ze maju vonku dceru? Velmi cudne... A ty nemas ziadnu kamaratku ani sesternicu, pribuzneho, co by ta prichilili aspon v garazi, alebo na chate, proste na nejakom bezpecnom mieste? Cudne...

Huuuha

Defcon - Po 1. - ja na karmu neverím.
Po 2. - Mohli, ak som to tej školy nechodila. Nazývaj ma, ako chceš, no to, čo sa mi tam dialo si nevidel/a, tak nesúď. Nikdy som nikomu nič zlé nespravila.
Prečo by ma rodičia nemali právo vyhodiť ? Dom dospelá.

Cliattsi

Takze fobia z ludi a fobia z hmyzu- noc moc. Ked uz vobec nic nemas, naozaj- obvolaj agentury na SVK, ktore ponukaju pra u aj s ubytovanim... Nieco by sa urcite malo najst. A 600 eur nie je az take zle. Ja by som ta k sebe prichylil, lenze tiez nebyvam.vo svojom. Este ke jedna dobra.moznost. Ked mas.vodicak(ak ho nemas,.urob si ho), tak si kup auto a mozes aj v nom prespavat. A teraz kde sa nachadzas? Ak by si si to rozmyslela a vyskusala pobyt v prirode a nechces mat kontakt s hmyzom, je dobre kupit FOLIU, ktoroU VYSTELIES KONSTRUKCIU,.KTORU SI VYROBIS Z DREVA. Moze to byt kocka. Material nejaky mam, mohol by som ti pomoct, pripadne poradit kde to kupis. Dolezite bude situovat tuto kocku tam, kde nikto moc nechodi. Teraz v lete je vela listov na stromoch, da sa to skryt. A ty mozes usetrit na ubytovani. Ak byvas pri TT mozem ti poradit aj s materialom aj kde co kupis.
Co sa.tyka hmyzu, daval by som.si pozor hlavne na kliestov. Ti su nebezpecni a je ich naozaj dost. Preto si treba pribytok tak zabezpecit, aby tam nevliezli. A mohla si tam dychat.

Cliattsi

Takze fobia z ludi a fobia z hmyzu- noc moc. Ked uz vobec nic nemas, naozaj- obvolaj agentury na SVK, ktore ponukaju pra u aj s ubytovanim... Nieco by sa urcite malo najst. A 600 eur nie je az take zle. Ja by som ta k sebe prichylil, lenze tiez nebyvam.vo svojom. Este ke jedna dobra.moznost. Ked mas.vodicak(ak ho nemas,.urob si ho), tak si kup auto a mozes aj v nom prespavat. A teraz kde sa nachadzas? Ak by si si to rozmyslela a vyskusala pobyt v prirode a nechces mat kontakt s hmyzom, je dobre kupit FOLIU, ktoroU VYSTELIES KONSTRUKCIU,.KTORU SI VYROBIS Z DREVA. Moze to byt kocka. Material nejaky mam, mohol by som ti pomoct, pripadne poradit kde to kupis. Dolezite bude situovat tuto kocku tam, kde nikto moc nechodi. Teraz v lete je vela listov na stromoch, da sa to skryt. A ty mozes usetrit na ubytovani. Ak byvas pri TT mozem ti poradit aj s materialom aj kde co kupis.
Co sa.tyka hmyzu, daval by som.si pozor hlavne na kliestov. Ti su nebezpecni a je ich naozaj dost. Preto si treba pribytok tak zabezpecit, aby tam nevliezli. A mohla si tam dychat.