Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?
Bolesť hlavy a únava
Veď a ako na teba vplývajú iné lieky? Nemáš to nejako odchytené týmto spôsobom? Vieš ty sama sa skôr poznáš ako my a vieš čo ako na teba pôsobí. Ale tak si myslím že zas jedna tabletka ťa až tak neutlmí ako keby si si dala dve naraz.
tak ja by som napriklad nesoferovala vobec ked ma boli hlava alebo som unavena. nedokazala by som sa sustredit, nie to este deti keby mi pistali za usami a ze by som si mala dat nejaky utlmovak. asi by som radsej ostala potom doma.
A ten Cetalgen ked je taky silnejsi tak vas neuspaval? Dost soferujem aj s detmi tak sa tohto obavam, aj ked su nejake lieky na alergiu tak si pytam take co neutlmuju.
..presne ako tu pisali baby - vedlajsich ucinkov mas vsade niekolko, no ja ani nikto z mojho okolia sme doteraz nastastie nemali nic..mozno tu by som si dala pozor len na to ak si alergicka na paracetamol ale inak si myslim ze ti nic nehrozi, pokial nemas nejake vaznejsie ochorenia..
mne napríklad pomáha toto www.konopnafarmaliptov.sk
je pravda ze je trochu silnejsi no fakt zaberie aspon rychlo a na dlhsi cas, nie ako ine lieky ktorymi som sa "tlacila" denne neviem kolko a poriadne mi ani nezaberali.
no to si uz aj ja sledujem tento obsah lieciv v tych tabletkach, aspon viem ze na co mi vedia zabrat lepsie a na co zase menej. len neviem teraz ze kolko sa moze za den tych mg uzit vsade je to inak.
tak vedlajsie ucinky mas vsade, pri kazdom lieku. treba sa ked tak poradit so svojim lekarom, popripade s lekarnikom. a hlavne citat pribalovy letacik.
A nestretli ste sa s nejakými vedľajšími účinkami? Ja sa preto obávam aj nejaké nové lieky si dať, práve kvôli tým vedľajším účinkom, že by osm si mohla privodiť ešte horšie.
no s týmto tu zase pozor! to nie je len tak jesť lieky halabala. keď si raz začneš dávať niečo na bolesť a na teplotu tak daj pozor aby si to neprekombinovala. ono pri tomto lieku ti to nebude ani treba pretože on obsahuje ako paracetamol tak aj ibuprofén a to v dosť vysokých mg.