Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?
Bolesť hlavy a únava
Čiže čo ťa zvykne bolesť prejsť úplne v pohode za jeden deň? Mňa keď hlava začne bolieť tak to býva väčšinou na dlhé trate, ako potom po tých troch dňoch cítim že sa to zlepšuje ale úplná úľava príde asi až po týždni.
Imeta áno toto nie je práve najlepšia voľba že päť dní do seba dávaš tabletky. A hlavne koľko tých tabletiek dáš za ten jeden deň do seba? U mňa to už fakt musí byť keď sa tri dni "dávkujem" liekmi.
Presne tak ako píšeš. Každý máme iný prah bolesti a napríklad ja keď cítim že ma ide bolieť hlava tak si hneď aj dávam tabletku. No naopak keď to nejako nevychytám alebo ma tá bolesť prepadne náhle tak si dám naraz aj dve tabletky.
darienka nemusíš si presne odčítavať osem hodín. ono to je skôr podľa tvojich bolestí. niekomu stačia dve tabletky naraz za deň a niekto spotrebuje za ten deň tri či štyri tabletky.
aha takze vlastne kazdych oseom hodin po tabletke? ked pises tri razy za den. no keby mi teda bolest po troch dnoch neprechadzala tak veru asi by som isla k doktorovi, ved aj ked ti doma lieky napriklad od teploty nepomahaju tak ides k dr. a spravi crp ci netreba antibiotika alebo co.
vsimla som si ze tu o nom baby pisali dost, nemam ho vsak odskusany, ten sa ako uziva prosim ta? treba dodrziavat nejake casove odstupy alebo ako to je?
no ja niekedy som teda uzivala lieky od bolesti aj pat dni v kuse, ako viem ze to nebolo najzdravsie riesenie, no mala som problem aby mi to vobec zaucinkovalo a zabralo. co potom uzivas ty ked ti stacia teda len tri dni?
no ved ziaden liek nemozes uzivat nejako extremne dlhodobo, najma si myslim ze nie tie od bolesti. ked ti je za tri dni stale rovnako, mas stale rovnake bolesti tak by som sa uz nedopovala liekmi ale isla k odbornikovi, lebo to moze byt aj nieco vaznejsie ako "obycajna" bolest hlavy.
Preco len tri dni?...A co ked mi bolest pretrvava dlhsie?...
Hej veď od toho tie príbalové letáčiky sú. To by som sa neodvážila len tak "mirnix-dirnix" užívať lieky od bolesti. Môže to narobiť viac škody ako úžitku. Najlepšie je podľa mňa si tými liekmi len dopomôcť.