Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť hlavy a únava

Príspevok v téme: Bolesť hlavy a únava
Anonym2499

Zdravím, pekný deň prajem.
Už niečo cez týždeň mám problemy s tupou bolesťou hlavy, momentálne cítim ako keby tlak na čele a pri očiach, sem tam mi tá bolesť strelí ku spankom alebo aj inde tak pichľavo, bojim sa aby nešlo o nádor ktorý by mi tam tlačil. Celkovo ma tak jemne pobolieva hlava, hlavne v prednej časti, Bývam častejšie unavený, zývam častejšie, najviac to asi cítim nad očami taky tlak. Aj oči ma sem tam tak štipu ako keby boli unavene. Bol som u obvodnej, tá mi zmerala tlak, povedala že všetko fajn no ale problemy mam stále. Taktiež som alergik, momentálne neužívam lieky, môže to byť aj tym? Taktiež beriem lieky na psychiku, sulpirid a magrilan. Myslíte si že môže ísť o niečo vážnejšie?

juraska

..a to som si myslela ze len mne je malo 24 hodin za den :D.. ako ked si vezmes ze len 8hod stravis v praci a 8hod by si mala v noci spat tak ti realne ostava akoze 8hod na deti, upratovanie, nakupy, vencenie, samu seba, muza...ano zda sa to vela, ale vobec nie je :D..

anaiquen232

Motorcycling, to me, is more than just riding—it’s freedom, adventure, and a way of life. The feeling of the open road, the wind rushing past, and the deep connection between rider and machine make every ride an experience. It’s a form of escape from the daily grind, a way to explore new places, and a means to push personal limits. Motorcycling has introduced me to an amazing community of riders, taught me patience and discipline, and given me a true sense of independence. It’s not just a hobby—it’s a passion that shapes my life.

sasimka

pochybujem ze sa da na bolest nejako pripravit..a tiez je blbost podla mna cakat ze ked prisla tak proste aj odide. kedysi som to tak vedela pretrpiet, no cim som starsia tym mam na to menej casu a zaroven viac povinnosti ktore musim jednoducho pocas dna stihnut. a len samotna praca mi z toho zabera dost :D

darinka76

marekana mavam taketo "zasekavacky" pravidelne a ta bolest hlavy je strasna. ona tak zrazu pride, to nemas cas sa na to ani len pripravit :D

darienka

eeve131 no to nie, ale je ucinnejsi ako ine lieky co som si doteraz davala od bolesti, teda myslim ze mi zabral rychlejsie a myslim ze je to prave vdaka tomu obsahu tych lieciv..a smer doktor - nikto nehovori ze hned smer neurolog a u obvodaka predsa nebudes cakat tri mesiace na to aby ta zobral :-) tak isto je to myslene stylom ked si napriklad chora a mas teploty a nepomaha ti nic ani po troch dnoch tak smer obvodny doktor.

marekana

Presne viem čo tým myslíš, zažívam to tak každý druhý mesiac. Ja napríkad počas ms nemôžem ani alkohol piť, pretože vtedy sa mi skôr stane že mi ju celú "zasekne" no a mám "pochlebe" :D

Martinka229

ja napriklad ked mi meska menzes alebo mam slaby ze sa mi zasekava tak vtedy mavam ukrutne bolesti hlavy. neviem ako to je cele prepojene, ale to ked mam taky hekticky mesiac a potom sa mi toto deje tak bez tabletky neobstojim.

mijja

Vsak dobre to sme take asi viacere, ale vies asi priblizne ci si napriklad vodu pila resp. kolko si jej vypila a ci to nie je nahodou z toho. Ale ak mas pred mentruaciou tak tiez ci to nemoze skrz to.

Laurosik

to mas cas si to takto odsledovat spatne? ako ja niekedy som rada ze si pamatam co bolo predvcerom alebo cely tyzden a nie este si odsledovat ze by som nieco spravila inak ako obvykle a z toho ma boli hlava.

ceresnicka10

keby mam kazdy emsiac chodit k dr. s bolestou hlavy, no tak neviem uz ci by som nebola asi aj na polovicnom invalodnom dochodku :DD ved je to uplne normalne ze ta nieco zacne boliet, ale prvorade je hlavne zistit pricinu preco ta to zacalo boliet.