Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stať chladným človekom ?

Príspevok v téme: Ako sa stať chladným človekom ?
BecomeHeartless

Ahojte ľudia. Ako už v názve témy vidíte, chcem sa stať chadným človekom, pretože som až moc citlivá a lezie mi to krkom. Pre moju citlivosť a hanblivú, introvertnú povahu, si ku mne ľudia až moc dovoľujú. Celý život a mám toho plné zuby.
Nemám žiadne sebavedomie, som extrémne citlivá, bojazlivá a všetko si beriem k srdcu.
Preto sa chcem stať chladným človekom. Viem, že to bude ťažké. Bude to chcieť veľa tréningu a trpezlivosti, ale raz sa to určite podarí.

Potrebujem nejaké tipy, ako sa mám stať chladnou.

ped

Ty sa nemáš meniť na chladnú osobu, ale musíš sa naučiť brzdiť, lebo toto práve nedokážeš a si si toho isto plne vedomá, že? Iné je sa snažiť brzdiť s morbídnou obezitou s tým, že gumičky na brzdách sú už odreté ako kabát pani Ing. baby Dangy, to už je iné, to áno. Keby sme všetko riešili s hnevom, tak ako by toto celé dopadlo? Treba mať cit pre vec, rozmýšľať ťeňňě viac ako 5 minút. Päť minút je málo, na všetko!

Najdi ho

Môžeš sa to snažiť robiť do nemoty a aj tak ti to nepomôže, nevenuj sa tomu. Buď taká aká si a možno si ťa nejaký šuhaj :) nájde

ped

Vieš, stať sa chladným človekom nie je také náročné, ale potom čo? Potom zistíš, že problémy sa nedajú riešiť len tým, že ich neriešim. To by bolo príliš jednoduché. Stať sa MYSLIACOU a cítiacou bytosťou súčasne je niečo.

jumbacisko

Podľa mňa sa to nedá. Tiež som taký ako ty a viem že to nie je ľahké. Skús ale nestretávať sa s ľuďmi ktorí si veľmi dovolujú a z veľkej časti máš vyhraté.