Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stať chladným človekom ?

Príspevok v téme: Ako sa stať chladným človekom ?
BecomeHeartless

Ahojte ľudia. Ako už v názve témy vidíte, chcem sa stať chadným človekom, pretože som až moc citlivá a lezie mi to krkom. Pre moju citlivosť a hanblivú, introvertnú povahu, si ku mne ľudia až moc dovoľujú. Celý život a mám toho plné zuby.
Nemám žiadne sebavedomie, som extrémne citlivá, bojazlivá a všetko si beriem k srdcu.
Preto sa chcem stať chladným človekom. Viem, že to bude ťažké. Bude to chcieť veľa tréningu a trpezlivosti, ale raz sa to určite podarí.

Potrebujem nejaké tipy, ako sa mám stať chladnou.

Omen

V živote môžeš dosiahnuť takmer všetko, na čom budeš tvrdo pracovať, ale chladný a bezcitný človek sa z teba nikdy nestane. To sa ti nepodarí. Narodila si sa iná a tvoje srdce nie je ľadové, ani kamenné.

ped

Treba si tak povedať, áno, treba si tak povedať, už keď sme sa raz rozhodli pre to, že budeme dodržiavať ten prekliaty pitný režim, tak tak treba robiť a nie sa vyhovárať, že nie, vtedy som nemohol prísť a samé výhovorky a samé výhovorky. Čo tu vlastne riešime v tejto téme? Pitný režim, či čo? Stratil som sa. Haló? Tam si kafé?

kafe

ped, ty si iná držka :) alebo držkoš.
Inak, chladnou vodou sa dá aj sprchovať, to je tiež dobrý nápad ako schladiť.

ped

A to je aká psychológia, že guľka do hlavy? Nedaj na rady iných, lebo tie rady nemusia byť šité tebe na mieru, ale možno pre väčšinu. To máš tak, keď máš rada ľudí, tak je to zlé, keď nemáš rada ľudí, tak je to zlé, keď aj máš rada ľudí a súčasne nemáš rada ľudí, tak je to divné, čiže tiež zlé. Niečo ako s vodou, keď ťa bolí hlava, tak pi vodu, keď máš tlak, tak pi vodu, keď máš cukor, tak pi vodu. Proste voda platí na všetko, keď chceš byť chladná, tak pi chladnú vodu:-D Ale s tou vodou som si nie celkom istý.

kafe

chceš byť chladná? Guľka do hlavy a je vybavené. Iné ti nepomôže nič. Môžeš niečo robiť so svojim sebavedomím, môžeš sa naučiť ozvať a postaviť za seba, odpapuľovať a nebyť ticho, môžeš mať nadhľad a komentáre/názory druhých ľudí NEbrať, neprijímať, lebo sú to len cudzí ľudia a nezaujímajú ťa... ale chladná a bezcitná sa nestaneš nikdy. Nedá sa to.

Bnb

Uplne sa zmenit? Nie, to teda nie je cesta, prinieslo by to viac skody ako uzitku, ktovie ci vobec nejaky. Ty sa len musis naucit ludom povedat nie a stop :)

Kikirik

Vacsina ludi ktori su chladni akoby bezcitni sa takymi stali a nenarodili ale predchadzala tomu bolestiva udalost. Vtedy si povedali ze to city ich k tomu doviedli a zacali uvazovat rozumom byt vypocitavi sebecki. To je cesta ako sa stat chladnym clovekom ale mnohi su v tom nevinne a nechceli to tak lenze im bolo ublizovane a to bolo jedine ako sa chranit

ped

Kamarát chcel byť takým chladným, tak sa nechaj zatvoriť do chladiaceho boxu na desať dní. Pomohlo mu to, bol chladný šťa by ľad, všetci sme mu to tak priali. Trochu som mal z neho pocit, akoby z neho vychádzal zostatkový metanol, ale to som si všimol našťastie len ja. Jemu už to bolo asi jedno. Aspoň nič nevravel, aby som to uviedol na pravú mieru:-)

Anonym_93436

Nepomôže ti to , skôr ťa to ešte viac zničí. Istú dobu som bol práve chladným človekom ale na konci som si uvedomil že som vo veľmi hlbokom dne.
Aj s citlivou , hanblivou a introvertnou povahou sa môžeš naučiť brániť proti ľuďom. Práve toho čoho sa chceš vzdať si hodne dobrých ľudí váži.
Moja rada ? Nerob to. Ani si to neuvedomuješ ale už hodne krát tu boli témy ľudí ktorí chceli opäť city , pochopili že byť chladným človekom je to najhoršie čo mohli urobiť a potom už je ťažké sa z toho dostať von.