Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stať chladným človekom ?

Príspevok v téme: Ako sa stať chladným človekom ?
BecomeHeartless

Ahojte ľudia. Ako už v názve témy vidíte, chcem sa stať chadným človekom, pretože som až moc citlivá a lezie mi to krkom. Pre moju citlivosť a hanblivú, introvertnú povahu, si ku mne ľudia až moc dovoľujú. Celý život a mám toho plné zuby.
Nemám žiadne sebavedomie, som extrémne citlivá, bojazlivá a všetko si beriem k srdcu.
Preto sa chcem stať chladným človekom. Viem, že to bude ťažké. Bude to chcieť veľa tréningu a trpezlivosti, ale raz sa to určite podarí.

Potrebujem nejaké tipy, ako sa mám stať chladnou.

husky888

Ziadne odpustenie nic nevyriesi. Aspon niekorym nie. Chladnostvje spravna cesta a spravny obranny mechanizmus. Preco by sa mal niekto spravat k ludom dobre ked sa oni k dotycnemu nespravaju dobre ? Ked budes chladna nebudes voac znasat posmesky a budes mat respekt. Ro musis pouzivat aj rozum. Musis vediet kedy dost.
Bud kruta k ludom ktori su kruti k tebe a k ludom ktorych nepoznas bud odmerana ale neutralna. Nepripustaj si ich k telu. To je to najhorsie co mozes spravit. K ludom z ktorych citis ze su dobri sa spravaj slusne no bud opatrna.

Anonym_93436

NaRovinu - Ako absolútne si to vôbec neprikrášlila ....veď som ani nepovedal čo som zažil , ach jaj. Tato debata je priam nadprirodzená. Vieš mňa absolútne také veci netrápia , ako hej je to zaujímavé ale čo to mám teraz uctievať a tam kdesi meditovať ? .. Aj tak by som u toho zaspal. Wow , zažil som niečo zvláštne , už je zo mňa temný démon ...
Tuto to radšej ukončíme pretože už svoj sarkazmus viacej neudržím.
Tak ti ďakujem za názory a prajem pekný deň ....

NaRovinu

BielyTesak4 - Dobre, slovo uznávam bolo asi prisilné. Myslela som to tak, že si pripustil, že to bolo niečo nadpozemské, nadprirodzené a začal si veriť, pretože sa to nedá racionálne vysvetliť. Keďže predpokladám, že si tomu nevenoval odbornú pozornosť, tak si si to ani vysvetliť nemohol.

Anonym_93436

NaRovinu - Ďakujem za kompliment. Ach jaj ... prosím , prosím pekne ukáž mi kde píšem že to uznávam , že sa tým zaoberám a neviem čo ešte si myslíš. Napísal som že som raz niečo zažil , ende padla.
Na rovinu ti poviem , netrápia ma takéto veci ... a áno som veriaci.

NaRovinu

BielyTesak4 - A ešte niečo. Podľa TEBA sa ro nedalo racionálne vysvetliť. My, čo používame rozum to vysvetliť vieme. Jasnovidectvo a takéto veci, majú svoje vysvetlenie. Stačí človek, ktorý vie ľahko prečítať ľudí a nepozorného človeka, ktorý nevedome, no nepriamo, podáva "jasnovidcovi" informácie o sebe. "Jasnovidec", ich vďaka svojím úžasným pozorovacím schopnostiam a nepriamym otázkam "prečíta" a vie o nich dostatočne veľa na to, aby mohol predvádzať veci, ktoré na nedajú racionálne vysvetliť. Zákazník odíde ohúrený a spokojný. K tomu ešte tomu "jasnovidcovi zaplatí". No neuvedomí si, že bol oklamaný a v skutočnosti zaplatil briliantnému klamárovi za lži a klamár ma z toho poriadne prachy.

NaRovinu

BielyTesak4 - Nie, ide o to, že tomu veríš. Iba naivný idiot by veril niečomu takému. A ak to naozaj existuje (ako hovoríš), nie je na tom nič dobré. Nie je to žiadne dobro.
Z tvojho vyjadrovania (a z toho, že si sa pýtal, či som veriaca) usudzujem, že si veriaci. Tak mi povedz, ako môžeš veriť, že to existuje alebo ak to existuje, ako môžeš tie veci môžeš uznávať a veriť tomu ?

Anonym_93436

NaRovinu - Ach to že som raz niečo zažil čo nedokážem racionálne vysvetliť hneď znamená že som v temnote ? .. wow , tlieskam.

NaRovinu

BielyTesak4 - A vieš, že takéto veci pochádzajú z diabla ? Takže ty si EŠTE STÁLE v tej temnote, aj keď si to neuvedomuješ alebo nepripúšťaš.

NaRovinu

BielyTesak4 - ToCoUzJe sa ťa pýtal, že ako vieš, že je to (to tvoje riešenie problému) tá správna cesta. Zareagovala som na to, že si jasnovidec. No a tak ma napadla tá otázka o psychotronických schopnostiach, ktoré podľa mňa neexistujú. Sú to len šarlatáni, ktorí vedia veľmi dobre prečítať ľudí a zistiť o nich rôzne veci, bez toho, aby si to tí ľudia všimli. Preto to vyzerá, ako nadprirodzené schopnosti.