Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stať chladným človekom ?

Príspevok v téme: Ako sa stať chladným človekom ?
BecomeHeartless

Ahojte ľudia. Ako už v názve témy vidíte, chcem sa stať chadným človekom, pretože som až moc citlivá a lezie mi to krkom. Pre moju citlivosť a hanblivú, introvertnú povahu, si ku mne ľudia až moc dovoľujú. Celý život a mám toho plné zuby.
Nemám žiadne sebavedomie, som extrémne citlivá, bojazlivá a všetko si beriem k srdcu.
Preto sa chcem stať chladným človekom. Viem, že to bude ťažké. Bude to chcieť veľa tréningu a trpezlivosti, ale raz sa to určite podarí.

Potrebujem nejaké tipy, ako sa mám stať chladnou.

Anonym_93436

NaRovinu - Zaujímavá otázka no ako si k nej prišla ? To by ma zaujímalo viacej. Istú skúsenosť s niečim podobným už mám takže verím že to existuje.

Anonym_93436

ToCoUzJe - Vieš , namiesto toho skepticizmu si tou cestou kráčam. Učím sa zo svojich chýb a z chýb ostatných a podla toho viem a radím.
Existuje len jedna cesta ktorá vedie za svetlom .. a ta vedie stále v pred. Tí čo majú pochyby a zastanú ostanú v temnote. Čo tým chcel básnik povedať ? Ak niečo chceš tak si musíš za tým ísť , nie sedkať a nadávať na celý svet že to nemáš.

Anonym_93436

simusaaaaas - Tak ako vravíš ... je treba sa seba prijať. Krása je relatívna takže ťažko povedať o niekom že je škaredý keď v niekoho očiach to môže byť ta najkrajšia osoba na svete.
Áno , je to ťažké ale zároveň aj možné a oslobodzujúce. Niekedy práve tie najťažšie veci nás dovedú k tomu po čom túžime.
Myslíš dobre a verím že si na správnej ceste , hlavne nestrácaj nádej a nevzdávaj sa , si skvelá osoba.

simusaaaaas

BielyTesak4 -pacia sa mi tvoje prispevky,je vidiet,ze vies o com pises,ze to mas prezite...

U mna je to s odpustenim tak, ze si uvedomujem ake dôlezite je odpustit, no na druhej strane je to tazke..zalezi tiez od cloveka a od chyby aku spravi..vrazdu,ako tu bolo spomenute by som nedokazala odpustit a tiez by som sa snazila o pomstu...cim som starsia tym viac si uvedomujem,ze urazit ma moze to co mam v sebe, takze ak mi niekto povie ze som skareda,dotkne sa ma to len vtedy ked si to o sebe myslim sama...ak by som bola presvedcena ze som pekna take reci hodim za hlavu...musim sa mat rada a bude to ine..
Snazim sa brat ludi takych aki su, respektovat ich a vzdy si poviem, ze mozno za svoje spravanie ani nemozu..jednoducho kazdy je aky je...je to tazke,no snazim sa...ludia naookolo ma to ucia, susedia,rodina...hlavne brat :D

Anonym_93436

NaRovinu - To je v pohode :D .. inak chápem. Viem , šikanou som si tiež prešiel a práve vďaka nej som sa naučil pochopiť ostatných ľudí aj tých ktorí mi ublížili a dokázať im odpustiť. Hah , o rodičoch radšej ani nebudem hovoriť.
Sebavedomie sa dá vybudovať , nemusí byť nulové po celý život ...
Dá sa povedať že nič nie je statické , všetko sa mení a tak sa dá zmeniť aj myseľ a pracovať na povahe takže tie vlastnosti ktoré ťa hnevajú sa dajú zmeniť ak chceš ...
Ku zlým ľuďom som zaujal postoj ignorácie , tak nech sú zlý , netrápi ma to , nebudú ma spomaľovať v živote :D .