Nová robota

Príspevok v téme: Nová robota
TutanchámonxD

Dostal som sa do novej roboty, kde budem sedieť 12 hodín len pri počítači. Samozrejme doktorka povedala, že som veľmi mladý na takú robotu, aby som si zničil chrbát, že mám cvičiť alebo plávať. Lenže ja nemám kde a s kým chodiť pretože nemám skoro žiadnych kamarátov. Cvičiť nemôžem lebo mám z cvičenia pruh a taktiež mám v rozjebané kríže z minulej roboty. Taktiež nemôžem plávať, pretože sme ako deti nikde nechodili a jednoducho plávať neviem. Ja neviem čo idem robiť. Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola. Keď už celý život sedím za PC ako úbožiak, keby som aspoň pribral lenže ja nemôžem ani pribrať a som veľmi chudý. Jednoducho všetko v živote hrá proti mne a je mi zo všetkého na nič. Nemám na nič chuť. Neviem ako idem zvládať 24 hod sedenie len za PC alebo doma.

Ešte nehovorím o tom, že zase som najtenší z celého kolektívu ako to bolo vždy či v škole alebo v robote čo aj ženy tam nie sú ako kostry a samozrejme, že firemné oblečenie tam pre mňa nie je aj keď mám na sebe len košeľu o veľkosti L, ktorá na mne visí ako na vešiaku. Samozrejme menšie čísla nemajú lebo tam nechodievajú pracovať vychrtliaci ako ja.

ninkaW

... od tých dnešných falošných báb, ktoré vedia chalanovi ublížiť bez toho, aby sa zamysleli čo to môže s tým chalanom či mužom spraviť ... - A to akože chlapi nejsú taký istý?? To fakt? Kolko je takých čo bijú svoje priateľky, podvádzajú ich, zavádzajú a klamú každú ženu čo stretnú ... Sa zobuď!

Tutanchamon_xD

S mojou postavou do plaviek nikdy nepojdem. Ked naberiem z 64Kg na 80-90Kg tak potom ale to asi nikdy nebude :)))

Tutanchamon_xD

Ja nepotrebujem lásku. Už vôbec nie od tých dnešných falošných báb, ktoré vedia chalanovi ublížiť bez toho, aby sa zamysleli čo to môže s tým chalanom či mužom spraviť. Mám novú robotu v ktorej zarobím lepšie ako v predchádzajúcej. Vždy som chcel tetovania, tak si ich aj dám spraviť. Chcem nový mobil, tak si ho kúpim. Chcem si nasporiť a chcem vyskúšať aspoň na pol roka bývať sám a budem sa snažiť o to, aby som toho dosiahol. To, že budem v tom byte sám mi neprekáža pretože som sám v podstate stále a to nepočítam, že mám doma mamu alebo sestru. U nás je tak či tak vkuse dusno a zlá nálada, takže to mi prospeje. Na ženy sa môžem zvysoka vykašľať. Tak či tak som chcel vždy prvý sex s milovanou osobu ale povedzme si pravdu, ktorá baba v dnešnej dobe je rovnako neskúsená v 24 rokoch ako ja ? 90% báb určite už sex dávno malo, takže si radšej pôjdem zaplatiť po nejakej výplate do bordelu nejakú ženu.

Angelika3

Tutanchamon ty VŠETKO neguješ. Nedávno si tu vypisoval, aký si spokojný, že si sám a zrazu píšeš, ako ťa to vlastne nebaví.
Musíš zažiť to, že sa zamiluješ, to je to čo potrebuješ milý Tutanchamon

Tutanchamon_xD

A hej no tak ťažko so mnou a čo ako ? Nič nestrácam. Nemám stratiť kvôli mojej povahe ktorých kamarátov, kamarátky alebo priateľku, keďže z toho nič nemám. Takže to môže byť každému ukradnuté ako sa správam a aký mám postoj k životu :)