Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nová robota

Príspevok v téme: Nová robota
TutanchámonxD

Dostal som sa do novej roboty, kde budem sedieť 12 hodín len pri počítači. Samozrejme doktorka povedala, že som veľmi mladý na takú robotu, aby som si zničil chrbát, že mám cvičiť alebo plávať. Lenže ja nemám kde a s kým chodiť pretože nemám skoro žiadnych kamarátov. Cvičiť nemôžem lebo mám z cvičenia pruh a taktiež mám v rozjebané kríže z minulej roboty. Taktiež nemôžem plávať, pretože sme ako deti nikde nechodili a jednoducho plávať neviem. Ja neviem čo idem robiť. Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola. Keď už celý život sedím za PC ako úbožiak, keby som aspoň pribral lenže ja nemôžem ani pribrať a som veľmi chudý. Jednoducho všetko v živote hrá proti mne a je mi zo všetkého na nič. Nemám na nič chuť. Neviem ako idem zvládať 24 hod sedenie len za PC alebo doma.

Ešte nehovorím o tom, že zase som najtenší z celého kolektívu ako to bolo vždy či v škole alebo v robote čo aj ženy tam nie sú ako kostry a samozrejme, že firemné oblečenie tam pre mňa nie je aj keď mám na sebe len košeľu o veľkosti L, ktorá na mne visí ako na vešiaku. Samozrejme menšie čísla nemajú lebo tam nechodievajú pracovať vychrtliaci ako ja.

Tutanchamon_xD

Hej vedel by som si otvoriť hudbu aj na ulici ja s tým nemám najmenší problém. To isté si myslelo aj pár ľudí, keďže si mysleli, že som človek ktorí si nepovie svoje ale boli milo prekvapený, keď ma nasrali. Ale však mysli si čo chceš to nikomu nezakazujem. A dobre teda :) som rád, že som ťa pobavil. Aj na budúce.

Dejvidreasons

TutanchámonxD mňa len zaujíma, či by si bol takýto opovážlivec aj na ulici v reálnom živote.. Lebo presne takí chudáci ako ty, tzv. bojkovia, za počítačom veľký machri, ale kebyže niekoho stretneš na ulici len tak, no pozrel by som si ako by si sa tváril.. :D Iba ti dám radu ako chlap "chlapovi", keď chceš svoj názor presadiť, alebo si za ním naozaj stojíš a chceš, aby to ludia rešpektovali, v prvom rade sa musíš naučiť rešpektovať iný názor.. a nie do každého útočiť, aj tak, je to smiešne keď si to čítam :D takže veľmi dobre na pobavenie, diki.. a spamätaj sa.....

Keita

Vies co, uz sa to neda ani citat. Ja ti poradim, fakt v dobrom. Chod niekde do klastora za mnicha, budes mat svaty pokoj konecne. Uplne seriozne.

Kontrol0r

TutanchámonxD už to brutálne preháňaš, útočením na každého nič nevyriešiš. Nevieš čo vlastne chceš a rýchlo sa vzdáš, ťažko s tebou :/

TutanchámonxD

A čo teraz, že žijem u mami ? To je až taký veľký problém ? Čo s tým všetci máte ? Aby ste sa náhodou neposrali z toho, keď niekto ešte stále býva u mami alebo u oboch rodičov. Lebo vy všetci čo to tu píšete bývate sami už od ukončenia strednej školy. Vás do toho hovno kto ako a s kým žije. Ale tupý slovenský národ sa veľmi rád stará do života iných, pretože majú nudné a nevyplnené životy.

A k tebe milá pani. Čo ako, že pracuješ na tri smeny a máš dve deti ? Čo ti ja za to môžem alebo čo ? Kde máš manžela ? Ten asi zdrhol podľa všetkého čo píšeš. A keď sa tu už idete starať do života iných, tak tiež niečo napíšem. Typická doba, ženy si nechajú spraviť deti a chlapi ich potom opustia. Neverím tomu, že vy ženy ste tak hlúpe aby každá tretia takto dopadla. A neverím, že tie vzťahy boli nádherné a len pre dieťa chlap rodinu opustil. Určite každá jedna vedela akého má zmätka doma a aj tak si od neho nechala spraviť decko.

Potom samozrejme, že žena musí pracovať aj v dvoch robotách len preto, aby uživila dieťa alebo deti, pretože zrazu chýbajú financie. Plno aj mladých báb v mojich rokoch si takto hľadajú partnera na Pokeci, pretože ostali samé s deťmi. Len v tedy sa už partner hľadá oveľa ťažšie, keďže väčšina chlapov chce mať svoje vlastné dieťa.

testst

toto nam tu rastie generacia len co je pravda.. neschopaci zijuci u rodicov co povazuju vlastnu rodinu za trest .... kde to zijem... do vojny vas tam by ste neplakali

Mireille

Juliett14
No a čo, že máš dve decká, a "musíš toho stíhať oveľa viac" ???
Koho to zaujíma? Každý má tak, ako si to zariadi. Nikto ti nekázal, aby si mala decká, bolo to tvoje rozhodnutie. Napríklad ja nemám žiadne, pracujem od 8.00 do 16.00 a potom mám už pokoj svatý a venujem sa sebe a svojim záujmom :)
Tak vidíš, život sa dá zariadiť aj lepšie, ako to máš ty.

Juliett14

Pana beka to nam tu rastie generacia chlapov teda! Chlapce chlapce ty si klasicky dnesny mlady slovak stazujes sa na vsetko hoci vobec nemas dovod. Si mlady, zdravy nemas zavazky a pises ako keby robis cely zivot tazku pracu niekde na poli a mas 5 deti . Do kelu ja mam dve deti robím na tri smeny musím toho stihat ovela viac ale takuto sebalutost som teda nezazila. Co by druhy clovek dal zato keby ma sedavu pracu. Nauc sa vazit si co mas aj ked ty si myslis ze si najvacsi chudak na tejto planete. Modlim sa nech sa tato generacia chlapov spamata lebo je to bieda.

TutanchámonxD

V pohode, tak nech ma ziadna ani nechce. Hadam si nemyslis, ze by som mal zaujem o tie dnesne "zeny". Dnes kym jej nedas vsetko po com tuzi, tak ti verna navzdy nebude. V dnesnej dobe su zeny pojasene a najradsej a chceli by uplne vsetko. A hej cvicil som pol roka, tak nwm co sa smejes ty hlupacik. Cvicil by som dodnes, keby nedostanem ten pruh. Tak ci tak som za pol roka nepribral ani Kg. Jeden clovek co ma aj vlastny web pisal, ze cvicil pravidelne 4 roky a po 4 rokoch zacal naberat prve kila. To mozem z vysoka okaslat. Naberiem po takej dlhej dobe pae kil, ktore na mne nebudu aj tak vidiet.

Alkaaa

Ty si chlapce uplne mimo, nabuchanec z teba nebude za pol roka, si to nastuduj poriadne alebo chod za odbornikom budes mat cely zivot komplexy ze vazis ako zena. Stale sa len vyhovaras a vyplakavas akokeby kazdemu cloveku padali pecene holuby do huby. Hrozny si. Neviem kto by ta chcel ved ty si tak negativny kazdu zenu by porazilo pri tebe.