Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nová robota

Príspevok v téme: Nová robota
TutanchámonxD

Dostal som sa do novej roboty, kde budem sedieť 12 hodín len pri počítači. Samozrejme doktorka povedala, že som veľmi mladý na takú robotu, aby som si zničil chrbát, že mám cvičiť alebo plávať. Lenže ja nemám kde a s kým chodiť pretože nemám skoro žiadnych kamarátov. Cvičiť nemôžem lebo mám z cvičenia pruh a taktiež mám v rozjebané kríže z minulej roboty. Taktiež nemôžem plávať, pretože sme ako deti nikde nechodili a jednoducho plávať neviem. Ja neviem čo idem robiť. Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola. Keď už celý život sedím za PC ako úbožiak, keby som aspoň pribral lenže ja nemôžem ani pribrať a som veľmi chudý. Jednoducho všetko v živote hrá proti mne a je mi zo všetkého na nič. Nemám na nič chuť. Neviem ako idem zvládať 24 hod sedenie len za PC alebo doma.

Ešte nehovorím o tom, že zase som najtenší z celého kolektívu ako to bolo vždy či v škole alebo v robote čo aj ženy tam nie sú ako kostry a samozrejme, že firemné oblečenie tam pre mňa nie je aj keď mám na sebe len košeľu o veľkosti L, ktorá na mne visí ako na vešiaku. Samozrejme menšie čísla nemajú lebo tam nechodievajú pracovať vychrtliaci ako ja.

Keita

Kamaratku odhodila vlastna mamka do decaku, otec sa k nej ani nepriznal. Spolu sa upili k smrti a prehajdakali cely majetok. Dievca nema na svete NIC a NIKOHO a ako keby to bolo malo zostala jej pamiatka na alkoholicke zury jej matky ked s nou bola tehotna - isty vazny zdravotny problem, ktory nebudem menovat. V 18 ju vysmarili na ulicu, bez rodiny, bez pomoci, bez domova, sama isla do sveta, pracovat do zahranicia napriek posmeskom z jej problemu. A zije dodnes, samostatna, silna osobnost. Napriek vsetkemu. Teraz bud pan a povedz, ze tvoj zivot je na hovno. No podme, lutuj sa!

TutanchámonxD

Museli sme sa prestahovat z domu do bytu lebo sme nemali peniaze na vyplatenie dedicstva. V byte len sedim v mojej izbe a po novom idem do roboty uz len. Robil som dva dni po 12 hodin a som vycerpany. Boli ma hlava z hladenia do 4 monitorov a este mi aj opuchlo lave oko a boli uz len pri pohybe. Srdce mi bije silno a to asi len pre nedostatok pohybu. Citim, ze to psychicky asi nedam. Bavila ma robota skladnika. Mal som kazdy den pohyb a bol som na cerstvom vzduchu. Tam som ale prisiel o krize, takze taka robota je pre mna kaput.

Preteba

Tutanxhamon.. odkiaľ si a čo si vyučený? Pokiaľ bývaš na byte, kde nemáš čo robiť, táto práca Ti fakt neprospeje, ako povedala lekárka. Aká práca by Ťa bavila?

TutanchámonxD

A čo mám so svojím životom ako ešte viac robiť ? Nemal som robotu, tak som si začal robiť SBS kurz a zatiaľ ma zamestnali aj keď ešte nemám preukaz. Nemôžem zato, že to je robota pri ktorej budem 12 hodín denne sedieť za PC. Doma taktiež nemám čo robiť, takže aj doma budem sedieť za PC kým nepôjdem zase do roboty.

Ale dobre dám na vaše rady. Pôjdem sa pred robotou sám prechádzať po celom sídlisku. Spravím okolo neho 10 kôl, aby som mal v sebe adrenalín pohyb a z tade pôjdem rovno na autobus do roboty.

Ale je samozrejme, že ľudia to pochopiť nemôžu ako ľudia čo majú rovnaké životy, že celý život z každého hľadiska im nič nevychádza. Človek je zo všetkého frustrovaný keď sa aj o niečo snaží a nakoniec to dopadne ešte horšie ako to bolo. Ospravedlňujem sa za to, že som človek a že sa správam negatívne keďže si zo mňa hocikto vždy vedel spraviť srandu bez toho, aby si uvedomil ako sa budem cítiť, že ma väčšina ľudí nikdy nemala za poriadneho kamaráta, že sme nikdy nemali život pri tom mojom debilnom fotrovi, ktorý nás aj opustil, že nič iné celý život nepočúvam doma len to ako nieto na nič peniaze, že si mama nemôže nič našetriť lebo vkuse dáva celú výplatu preč. Taktiež žiadne zážitky pretože som v živote nikdy nebol ani len za hranicami Slovenska a pritom som musel počúvať vždy od kamarátov kde boli cez leto na koľkých dovolenkách čo zažili a že som nikdy nezapadol týmto smerom do partie a taktiež, že nikdy predtým nemal nikto o mňa ako o muža záujem ani len to kamarátstvo mi žiadny nový človek nikdy neponúkol. O zdravotných problémoch by som tiež mohol hovoriť.

Ale samozrejme, že by ste boli šťastní zo života aj napriek všetkým nedostatkom a videli by ste život úplne inak ako ja a boli by ste radi za to čo vám život ponúkol. Všetci sa čudujú, že nikde nechodím ako nemôžem mať priateľku alebo kamarátov. Tak sa všetci poserte kurva. Stačí že vy všetci máte všetko. Každý má inú psychiku a každý svoje problémy berie inak. Keby mám len jeden alebo dva problémy, tak by som bol šťastný ale ja nemám šťastie absolútne v ničom, preto sa zo mňa stal negatívny kokot, ktorý už v živote nevidí vôbec ani len na 10% tú pozitívnu stránku života. Všetko vidím čierno kde sa len pozriem a načo si len pomyslím.

Viacero vecí som chcel v živote zmeniť ale aj tak sa mi to vždy celé zvalilo na hlavu a nemám chuť sa vkuse len o niečo celý život snažiť. Jednoducho som predurčený žiť, tak ako žijem a už to nemám viacej síl riešiť.

Preteba

nahnevanaaaa, myslím, že Tvoj príspevok o ohováraní hovorí sám za seba. Každá práca má svoje plusy aj mínusy.

nahnevanaaaa

kto sa ma lepsie ako kancelarske krysy? ved len ohovaraju a piju kavu a robota im stoji lebo vykecavaju ... ludia co robia fyzicky ani nemaju na take kraviny cas... v mojej firme zenske maju cas popri sedavej robote este ohovorit kazdeho cloveka co tam robi spapaju v klude obedik a druhy sa ide roztrhnut .

JEyr

Ale vsak to ti len povedala dve veci zeby si mal cvicit a lebo plavat ale na svete existuje XY inych veci ako sa rozhybt. Jedna moznost je aj najst si trenera jemu povedat co chces dosiahnut ale aj ake mas zdravotne problemy a on uz ti ukaze co mas jest a cvicit aby si pribral. Druha moznost je napriklad vela chodit na prechadzky do prirody aj sam vela ludi je takto samich. A mozes si na internete najst nirkoho kto bude mat rovnaky problem a mozete chodit na prechadzky spolu. A mozes skusit aj jogu ,...nie je len pre zeny.

Preteba

narobenaslovenka, nemyslí si, že sedavá práca je nejaká výhra. Robím tak už siedmi rok a ver, že som rada, keď mám nejakú aktivitu aspoň doma. Pri sedavej práci Ti hrozí, že sa Ti ozvú kríže, tráviace ťažkosti, oslabenie svalstva...pri práci s PC aj oči a krčná chrbtica. Pri takejto práci si musíš zabezpečiť akčné voľno:) a veľa pohybu

petterre

komu niet rady tomu niet pomoci a kto chce hlada sposoby kto nie vyhovorky.. plati to na teba na 100% a mozes rozhadzovat rukami ako len chces...

prajem ti aby si sa raz uvedomil a zacal so svojim zivotom nieco robit lebo nikto to za teba nespravi a takymto pokracovanim to bude len a len horsie.

Jednoducho potrebujes od zivota asi poriadnu facku pretoze sa spravas ako arogantne rozmaznane decko a nie chlap. Aj ta najlepsia rada ti bude na prd ked ju hned odbijes a najdes si na nej nieco zle ale je to tvoja vec. Skus sa na seba pozriet z pohladu niekoho ineho, nebolo by ti z takehoto cloveka zle? Kludne ofrfli aj tento komentar je mi to jedno, je to tvoj zivot. Napisal som ti uplne zakladne principy ktore by ti poradil aj neviem aky najlepsi motivacny guru a psycholog, ako prve musis jednoducho chciet a prestat vyplakavat.