Nová robota

Príspevok v téme: Nová robota
TutanchámonxD

Dostal som sa do novej roboty, kde budem sedieť 12 hodín len pri počítači. Samozrejme doktorka povedala, že som veľmi mladý na takú robotu, aby som si zničil chrbát, že mám cvičiť alebo plávať. Lenže ja nemám kde a s kým chodiť pretože nemám skoro žiadnych kamarátov. Cvičiť nemôžem lebo mám z cvičenia pruh a taktiež mám v rozjebané kríže z minulej roboty. Taktiež nemôžem plávať, pretože sme ako deti nikde nechodili a jednoducho plávať neviem. Ja neviem čo idem robiť. Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola. Keď už celý život sedím za PC ako úbožiak, keby som aspoň pribral lenže ja nemôžem ani pribrať a som veľmi chudý. Jednoducho všetko v živote hrá proti mne a je mi zo všetkého na nič. Nemám na nič chuť. Neviem ako idem zvládať 24 hod sedenie len za PC alebo doma.

Ešte nehovorím o tom, že zase som najtenší z celého kolektívu ako to bolo vždy či v škole alebo v robote čo aj ženy tam nie sú ako kostry a samozrejme, že firemné oblečenie tam pre mňa nie je aj keď mám na sebe len košeľu o veľkosti L, ktorá na mne visí ako na vešiaku. Samozrejme menšie čísla nemajú lebo tam nechodievajú pracovať vychrtliaci ako ja.

TutanchámonxD

Hej no kvôli mojej postave som jedinečný všade bez debaty. A kolektív ?? Chlapi a ženy po 40tke plus jedna baba z mojej školy (nikdy som sa s ňou nerozprával), ktorá má priateľa už dlhší čas, takže zase nič.

Samozrejme takýto kolektív postarších ľudí má svoje spoločné témy, ktoré väčšinou mladých nezaujímajú a rozoberajú v podstate hlúposti. Takže budem musieť len sedieť a hľadieť do monitorov. Nič iné mi neostáva.

Margotko

Tutanchamon, prajem ti vela uspechov v novej praci a aj to aby si v nej nasiel dobry kolektiv... Snad sa to potom vyvinie spontanne a ten oddych si mozno budete vediet naplanovat spolu. Vdaka stihlej postave tam budes jedinecny, ber to takto.

nicollette12

TutanchámonxD - som zvedava, kde sa takto dostanes, ked budes takto pokracovat, nevies prijat nic co sa nezhoduje s tvojim nazorom, no musis to mat tazke uz teraz.... dovi

TutanchámonxD

Tvoje rady stoja za starú belu, takže si ich nechaj a viacej sa nevyjadruj k mojim príspevkom, keďže nemajú význam ako si sama napísala.

nicollette12

TutanchámonxD - komu niet rady, tomu niet POMOCI!!! :) tak nerob nic a cakaj kym ti budu padat pecene holuby do huby :)

TutanchámonxD

Jasné mám problém pribrať ale idem si zabehať aby som sa spotil a chudol tak ešte viacej nie ? Aby som spaľoval ten tuk, ktorý v podstate žiadny nemám. A hej idem chodiť pred robotou každý deň na prechádzku sám ako socka aby som nesedel len doma. To by som musel byť na tej prechádzke každý deň neviem koľko hodín, aby som šiel do roboty v adrenalínom v tele a vynahradil si tak tých 12 hodín sedenia za PC.

A vybral som si ju sám ? Nie nevybral ale hej zabudol som, že v dnešnej dobe si každý môže vybrať, kde chce pracovať. Preto som si vybral také zamestnanie lebo mi boli ponúknutých ďalších 20 zamestnaní a nevedel som sa rozhodnúť. Čo sa týka priberania, tak som ešte ako mladší bol viackrát za mojou doktorkou a vždy povedala len jediné aby som viacej jedol a predpíše mi tabletky pre chuť do jedla, lenže ona nevedela pochopiť, že ja nemám problém s chuťou do jedla, že jem normálne.

A keď nechceš poradiť a nedáva ti tento príspevok význam, tak načo ho komentuješ ? Asi sa tiež nudíš a nemáš čo robiť však ?

nicollette12

A co ako teraz potrebujes, radu, ci? Ci sa len tak vykecat ake mas strasne problemy a ake dilemy riesis? Ved tak si nieco naplanuj aj sam, to musis mat niekoho pri sebe aby si niekam isiel? Co si male dieta? Mas kopec moznosti, co mozes robit, aj keby si si isiel zabehat sam... na prechadzku, hoci co existuje co mozes robit aj s posratymi krizami... a ze si chudy, tak a co? Kazdy je nejaky, ak sa ti neda pribrat, tak treba ist k lekarovi na vysetrenia, ci si v poriadku... ked tu budes nariekat, tak tym nic nevyriesis... a nakoniec, tu robotu si si vybral snad ty nie? Tak ak nechces sediet 12 hodin za PC, tak si najdi inu robotu.... neviem aky ma tento prispevok vyznam....