Nová robota

Príspevok v téme: Nová robota
TutanchámonxD

Dostal som sa do novej roboty, kde budem sedieť 12 hodín len pri počítači. Samozrejme doktorka povedala, že som veľmi mladý na takú robotu, aby som si zničil chrbát, že mám cvičiť alebo plávať. Lenže ja nemám kde a s kým chodiť pretože nemám skoro žiadnych kamarátov. Cvičiť nemôžem lebo mám z cvičenia pruh a taktiež mám v rozjebané kríže z minulej roboty. Taktiež nemôžem plávať, pretože sme ako deti nikde nechodili a jednoducho plávať neviem. Ja neviem čo idem robiť. Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola. Keď už celý život sedím za PC ako úbožiak, keby som aspoň pribral lenže ja nemôžem ani pribrať a som veľmi chudý. Jednoducho všetko v živote hrá proti mne a je mi zo všetkého na nič. Nemám na nič chuť. Neviem ako idem zvládať 24 hod sedenie len za PC alebo doma.

Ešte nehovorím o tom, že zase som najtenší z celého kolektívu ako to bolo vždy či v škole alebo v robote čo aj ženy tam nie sú ako kostry a samozrejme, že firemné oblečenie tam pre mňa nie je aj keď mám na sebe len košeľu o veľkosti L, ktorá na mne visí ako na vešiaku. Samozrejme menšie čísla nemajú lebo tam nechodievajú pracovať vychrtliaci ako ja.

kafe

a ja tomu chalanovi zase verím. Má v sebe drajv, len ho nevie použiť. Viem, že ked dozreje ten správny čas, pohne sa správnym smerom. Dokázal to kontrol0r, dokázala som to ja, môže to dokázať aj on. Tá možnosť tu furt je!

TutanchámonxD

Uz len vy ste pojedli vsetku mudrost sveta. Ty vies ako odkial kolko som ja cvicil ? Si mudra ako radio. Cvicil som pol roka a taktiez som mal aj stravu a suplementy, ktore mi mali pomoct, aby som pribral a v robote som kazdy den pracoval s tazkymi prebenami cize 25Kg alebo 40Kg veci kazdy denn nahadzovat a nie raz denne ale viackrat denne po viacej kusov naraz, takzd aj to sok bral ako trening a nepribral som ani chujum Mal som este pred cca 3 tyzdnami 64Kg ked som rano vstal a odvazil sa. Dnes som sa najedol a vazil som 63Kg. Pribrat ani za boha ale schudnut viem hned.

novarobota

totalne sa lutujes a nechapem co tu stale riesis, potrebujes asi aby ta niekto stale lutoval, ludia ti tu davaju rady snazia sa ta nakopnut ale ty stale to svoje, mas zo seba neskutocne komplexy, pritom nemas tak vazne zdravotne problemy aby si sa takym sposobom nicil (skor ta psychika u teba) v prvom rade by si asi mal vypadnut od mamicky a zacat zit sam az vtedy pochopis co je skutocna samota. to ze si cvicil a nepribral asi je tym ze si zle cvicil ako uz spomenula Alka podomnou. Obcas treba aj v niecom vytrvat ak chces dosiahnut nejake vysledky a nie po tyzdni mesiaci to zahodit a zas upadnut do sebalutosti. zamysli sa nad sebou

Alkaaaa

Ty si chory clovek. Asi si pozeral moc tv lebo nie zivot nie je jedna velka party, zivot su aj povinnosti. Cize nechapem co chces? Ano vacsina ludi chodi do prace a domov. A co je na tom? Sa tu nechutne lutujes. A ak mas komplexi zo svojho tela, myslis ako maju niektori chlapi sexy svalnate telo? Nenarodili sa taki, jednoducho vela makaju v posilke!!!! Ak si nepribral tak si to robil zle.

Keita

Ludia, zbytocna snaha. Chlapec nepotrebuje rady, chcel sa iba vykecat. Tak to konecne AKCEPTUJTE ako on pise. Komu niet rady, tomu niet pomoci a pchat sa do zadku niekomu kto o to ani nestoji? Sa vam cudujem

kafe

ako dík, ja mám o zábavu postarané. Tu o mňa nejde. Zase zatváraš oči pred MOŽNOSŤAMI. Škoda že si neviem spomenúť na jednu stránku, kde píšu ľudia a ponúkaju svoje schopnosti (rýchlo písať, spravovať /tvoriť stránky, amatérsky prekladať, fotiť, upraviť záhradu, maľovať na stenu postavičky z rozprávok). Ale aj keby si to na bazáre v sekcii práca napísal - viem toto a toto robiť, v takomto programe, baví ma to, viem upraviť fotky, zostrihať video z oslavy babkinej 60-ky do nejakého celku a niekto by potreboval schopného človeka... čo vieš. Proste daj o sebe vedieť na dvoch troch miestach a uvidíš. Je to možnosť pohnúť sa k niečomu inému?? Zlepšovať sa a uberať smerom ktorý ťa baví?
Len... hmmm, aj toto je úplne nahovno, lebo ano, možno by ťa to bavilo, ale zase by si sedel za počítačom a kazil si oči a chrbát, takže je to celé nanič a lepšie je nerobiť nič. Vieš čo, zabudni na to. Aj tak by ti to nič neprinieslo, lebo všetko v živote hrá proti tebe. Kua, ale skúsiť treba HOCIČO, ak sa chceš niekam pohnúť! Jediné čo by si naozaj mal prestať robiť je MYSLIEŤ za druhých (nepoznáš ma, nevieš čomu sa venujem a či by ma videá bavili, neni to na tvojom zhodnotení ALE na MNE) a podkopávať si nohy. To robíš dokonale. Prestaň s tým.

simiona

S tými dievčatami máš pravdu. Veď dnes už 13 ročné riešia to, že majú malé alebo žiadne prsia a problémy s frajermi.