Nová robota

Príspevok v téme: Nová robota
TutanchámonxD

Dostal som sa do novej roboty, kde budem sedieť 12 hodín len pri počítači. Samozrejme doktorka povedala, že som veľmi mladý na takú robotu, aby som si zničil chrbát, že mám cvičiť alebo plávať. Lenže ja nemám kde a s kým chodiť pretože nemám skoro žiadnych kamarátov. Cvičiť nemôžem lebo mám z cvičenia pruh a taktiež mám v rozjebané kríže z minulej roboty. Taktiež nemôžem plávať, pretože sme ako deti nikde nechodili a jednoducho plávať neviem. Ja neviem čo idem robiť. Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola. Keď už celý život sedím za PC ako úbožiak, keby som aspoň pribral lenže ja nemôžem ani pribrať a som veľmi chudý. Jednoducho všetko v živote hrá proti mne a je mi zo všetkého na nič. Nemám na nič chuť. Neviem ako idem zvládať 24 hod sedenie len za PC alebo doma.

Ešte nehovorím o tom, že zase som najtenší z celého kolektívu ako to bolo vždy či v škole alebo v robote čo aj ženy tam nie sú ako kostry a samozrejme, že firemné oblečenie tam pre mňa nie je aj keď mám na sebe len košeľu o veľkosti L, ktorá na mne visí ako na vešiaku. Samozrejme menšie čísla nemajú lebo tam nechodievajú pracovať vychrtliaci ako ja.

TutanchámonxD

simiona nie nerobia. Robil som 12 hod dennú, potom som robil 3x nočnú, kde mám od včera voľno a zajtra idem zase na nočnú.

TutanchámonxD

Tak tvoje rady sú mi nedostačujúce prepáč. Dávaš mi viacmenej rady, aby som sa doma nenudil akože mám ležať celý deň v posteli. To by som chcel vidieť koho by bavilo celý deň ležať len v posteli. Čítaj knihy alebo var či mám na dve A4 písať veci alebo body, ktoré mi v živote nevyšli. Sorry ale ja nie som u psychiatričky, ktorá mi dáva domácu úlohu. Natáčam videa na YouTube, kúpil som si knihu, pozerám filmy, počúvam hudbu, upratujem, rád jem, pravidelne čistím svoj PC či už od nečistôt v PC skrinke alebo priamo systém. To je jedno čo robím doma ale ja doma byť nechcem, pretože ma to tu už všetko utláča.

Tvoje rady mi nijak nepomôžu, aby som si život začal užívať. Ja si predstavujem trošku iný život ako byť zatvorený doma a meditovať alebo ležať na posteli celý deň. Píšeš, aby som išiel sám k jazeru a to má aký význam ísť tam sám ? To si tam mám akože prečistiť hlavu ? Nato mám dostatok času doma, keď som sám zatvorený v izbe. Popritom tu široko ďaleko žiadny potok nie je. To by som musel isť dosť ďaleko, aby som k nemu prišiel a samému sa mi tam určite ísť nechce, pretože ja si sám bez spoločnosti užiť takéto akcie neviem.

Asi tak od 20 rokov som sám, že som prestal chodiť aj von aj vôbec pretože nemá s kým, takže aktivity, ktoré môžem robiť sám ma určite nenaplnia a neurobia ma šťastným. A veruže sedím aj dnes skoro celý deň za PC, pretože jednoducho nie je čo robiť. Nebaví ma vkuse v mojej izbe robiť tie isté veci, ktoré som opisoval vyššie. Jedine čo mám je bolesť hlavy z toľkého čumenia do monitora či už doma alebo v práci. Okrem PC ja doma jednoducho nemám čo robiť. A nie psa nemám a ani si ho kupovať nebudem, pretože máme dve mačky v byte.

A nie v novej robote žiadne známosti nenadviažem, pretože sú tam viacmenej ženy a chlapi po 40-ke a človek tam nič iné nepočúva len do pi_e, kok_t, kur_a, buzoš a jednoducho kok_tiny. Sú tam tri mladé baby. Jednu poznám tá ma frajera, jedna si tam prišla len na pár mesiacov zarobiť lebo ide do Dánska s otcom a pritom je to taká tichá myš a tretia ani neviem koľko má rokov. Tak či tak pracoval som v predošlej robote, kde bol aj mladý kolektív ale kde sú samí chlapi tam sa všetci doberajú a rozprávajú kokoti_y.

Preto už kašlem aj na vzťah aj keď viem, že v budúcnosti toho budem veľmi ľutovať ale jednoducho som túžil mať prvý sex s dievčaťom, ktoré budem naozaj milovať a obaja prvýkrát zažijeme ten nádherný moment keď budeme objavovať prvýkrát svoje telá. V mojom veku, kde v Máji budem mať 24 rokov už len ťažko nájdem nejakú pannu s ktorou zažijem ten nádherný moment. Tak či tak aj keď som sa chcel zoznámiť s dievčaťom cez Pokec mi žiadna neodpísala a ak aj hej, tak mi vždy prestali písať.

Jednoducho ma asi nemajú v láske moji rovesníci a nič so mnou nechcú mať spoločné. Nikdy som nebol s mojimi rovesníkmi na jednej čiare. Ako som písal dovoľovali si ku mne a taktiež ma pár ľudí nemalo rado (neviem prečo) a nikdy som nemal, nemám a ani mať nebudem charizmu ako iní chlapi čo samozrejme ja nie som a viem, že keby aj si dáku babu nájdem, tak by mi dala po čase kopačky lebo nie som ten tip, ktorého by baba milovala nadovšetko a mala by ma rada taký, aký som. Preto sa na vzťah môžem zvysoka vykašľať, pretože by som nakoniec skočil tam, kde som bol.

Jednoducho som si našiel novú robotu z ktorej prídem domov, vyspím sa a zase čakám kým pôjdem naspäť do roboty a stále dookola ako to bolo aj pri predošlej robote. Dajte mi už ale fakt pokoj, Je to môj život a je taký, aký je. Nové známosti sa nadväzujú v dnešnej dobe tak či tak ťažko, keďže počas strednej ako som písal ma tak či tak nikto nechcel nikdy nejako extra za kamaráta a práve zo stredných či vysokých škôl sa ľudia najviac so sebou stretávajú ale ja bohužiaľ nemám s kým.

TAK BUDEM RÁD AK TO BUDETE AKCEPTOVAŤ KONEČNE !

simiona

"Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola."

Pokiaľ viem, 12 hod smeny sa robia štýlom 12hod ranná, ďalší deň 12hod nočná a potom 2 dni voľna. Veď to musí byť úžasné. Veď podľa toho máš už po 2 dňoch voľno.

liberta

U teba je problém inde- ty sám sebe si problém. Skôr ako na nejakých bicepsoch, začni makať na svojom sebavedomí - tak zreteľne to z teba kričí, že žiadne nemáš. A pýtam sa, ako ťa vôbec niekto môže mať rád, keď ty sám seba rád nemáš. V kombinácii s tvojím negatívnym prístupom ku všetkému a všetkým (lebo určite celé ľudstvo môže za tvoje utrpenie), to je absolútne nepriechodná kombinácia aj pre tých/tie najtolerantnejšie povahy. A kľudne napíš, že tebe je to jedno, takto to vidíš, a takýto je tvoj osud (takto to presne vnímajú aj ženy). Zmeň seba - zmeníš aj vnímanie žien na seba.

simiona

No my máme v práci kolegyňu, ktorá sa furt na všetko a každého sťažuje, bonzuje a robí veci tak, aby mohla niekomu spôsobiť problém. Akože všetci máme občas nervy, ponadávame. Ale na nej vidno, ako má všetko v zuboch, len príde do práce a už si nájde obeť, na ktorej sa vyvŕši.

Pritom je mladá, slobodná (má frajera, ale neviem, aký je), vie sa dobre nahodiť a nie je hlúpa. Nechápeme, keď je tu v práci až taká nešťastná, prečo nepokúša šťastie inde?

Alebo je to človek, ktorý nikdy a nikde nebude spokojný a ešte robí problémy druhým ľuďom?

kafe

"robim co ma bavi ale to mi do zivota nic neprisenie." počúúvaj, aj ked sa naješ, tiež ti to do života nič neprinesie, lebo naobed sa musíš najesť zase, na večeru zase a na druhý deň presne to isté 3-4x ZASE dookola! Lenže ak jesť prestaneš, dosereš toho oveľa viac. Si zombík, tak ako drvivá väčšina ľudí v civilizovanom svete. Ako kŕmiš telo, živíš aj svoju dušu - robíš to čo ťa baví, užívaš si niečo, tešíš sa. Podľa toho, čoho si plný, to vo svojom živote máš - ked stále vypichuješ veci, ktoré sa môžu pokaziť a byť nahovno a zhoršovať sa, ja ti to vyveštím so 100%nou istotou - BUDEŠ TO MAŤ.

Práca ti predsa prináša mrte možností! A slobodu. A samostatnosť. Môžeš si konečne robiť čo chceš, tak ako ty chceš. Ty to nevidíš?
-- môžeš sa odsťahovať od rodiny, ktorá ťa ťahá ku dnu. Aby si sa odstrihol od toxickej spoločnosti a začal konečne od nuly, neutrálne, na pevnej, kľudnej pôde pod nohamy. A INAK ako doteraz. Môžeš si hľadať podnájom, izbu, nie celý byt. Pomaly, vyberaj si spoločnosť, máš čas, nemusíš brať prvé čo príde. Ale ked si budeš podkopávať nohy presvedčením "všetko v živote hrá proti mne", presne tak ako ti je nahovno s rodinou, bude ti nahovno aj v podnájme. Takže neviem čo je pre teba lepšie, či zmeniť myslenie alebo sa sťahovať. Kua, máš možnosť využiť svoj plat. Buď za to vďačný a každý deň si opakuj mantru 10x - neviem, ako tie peniaze využijem, ale chcem sa cítiť o chlp lepšie, pokojne, vyrovnane, tak nech je to niečo užitočné, príjemné pre mňa. Takýmto spôsobom sa OTVÁRAŠ náhodám, ktoré ti prídu vhod. Ked pindáš, opisuješ realitu ktorá je nahovno a nepáči sa ti a trápi ťa - stačí ak jednoducho len uznáš, takto to je , nepáči sa mi to a radšej by som zažíval niečo iné. ČO iné?? Nechoď do extrému, akože chceš mať mrte kámošou, baviť sa a byť charizmatický človek. Čo by ti uľavilo, aby si sa cítil neutrálne, o chlp lepšie?
-- po príchode z práce nemáš pištoľ pri hlave, že musíš zase čumieť do kompu. Jednoducho neseď a viac do počítača nepozeraj! Môžeš variť - veľa mäsa so zeleninou, príloha, veľa vajec, veľa celozrnnej (ja mám rada špaldovú) múky (halušky), pomleté ovsené vločky s bielym grécky jogurtom (+proteínový prášok) - nie najesť sa dosýta, pomaličky postupne trochu rozťahovať žalúdok a jesť veľké porcie, viac ako do sýta.
-- -- doma môžeš počúvať hudbu, nie čumieť do kompu, môžeš meditovať (veľmi užitočné), môžeš postupne otužovať a chodiť sa plačkať do potoka (namiesto plávania) - v prírode sa človek "očisťuje" a nabíja. Môžeš čítať knihy, veci zo psychológie, kvantovej fyziky - knižnica je plnááá zaujímavých a naozaj hodnotných kníh. Len treba vedieť chodiť do tých správnych zákutí. Prípadne, na drzovku, chodiť čítať knihy do kníhkupectva. Aj keby si len ležal na posteli celý deň a "vypol", nemyslel, je to viac, ako sedieť a čumieť zas celý deň do kompu. Proste to NEROB! Nájdi si cviky na oči, obklady aby si im uľavil a pomohol sa zregenerovať. Skúšaj a zostaň pri takých receptoch, po ktorých máš naozaj pocit, že sa očiam uľavilo.
-- -- nauč sa starať o seba, relaxovať. Vnímať svoju intuíciu. Objavovať nové veci a vedieť rozoznať - nie toto mi nesedí, necítim sa pri tom dobre alebo, wau, toto je fakt pecka to určite chcem robiť častejšie.

Máš toľko možnostíí a ty nevidíš ani jednu, lebo máš klapky na očiach. Jednoducho si povedať - dobre, mám nejaký príjem na čo vhodné ho využijem, aby sa mi žilo kus lepšie, krajšie, príjemnejšie? Zo všetkých vecí čo som npísala vyber jednu a drž si ju, zvykni si pravidelne meditovať alebo, ležať celý deň na posteli... je jedno čo. Ak sa pri tom cítiš fajn, v pohode - drž si to. Ak nie, nič ti to nedáva, potrebuješ asi niečo iné. Že nevieš čo? Zase - drž si v hlave otázku - čo mi pomôže cítiť sa lepšie? Buď ťa niečo napadne, vypočuješ si rozhovor v autobuse, zaujme ťa v novinách niečo... Uvoľni sa. Nádych, výdych. Postupne pridávaj do svojho života ďalšie a ďalšie zvyky, činnosti, pri ktorých sa cítiš fajn. A drž si ich.
Schválne - napíš si dva A4 listy, ako sa cítiš, opíš svoj život tak ako je, čo všetko sa ti nepodarilo, posralo, ublížilo ti, zranilo ťa, čo ti chýba, vypľuj zo seba VŠETKO. Daj to do obálky, zalep a založ k veciam kde držíš papierové doklady. A o rok opíš zase to isté. Či bude niečo inak, alebo zase to isté záleží od teba.

TutanchámonxD

Ja to pisem preto aby ste uz nemuseli prispievat do tejto temy. A robim co ma bavi ale to mi do zivota nic neprisenie. Ale oukej uz staci som spokojny dobre ? Takze mozeme temu uzatvorit.

Preteba

TutanchamonxD, z Tvojho príspevku cítim smútok, aj keď slová o tom nehovoria. Nepíš, že si spokojný, lebo nie si:( ale, nevešaj hlavu. Keď máš dosť času, napíš si zoznam čo všetko vieš robiť, čo Ťa baví, čo je u Teba možné...ale aj tie, ktoré neprichádzajú do úvahy. Potom to preskúmaj a skús z toho vybrať smer, ktorým by si mohol ísť. Môže Ti to napovedať a postrčiť Ťa kúsok vpred. Si mladý a verím, že všetko dobré Ťa ešte len čaká. :)

TutanchámonxD

Dobre dobre, tak takto aby ste nemuseli mrhať časom na mňa. Som teda spokojný so svojím životom. Čo viacej by som chcel od života ? Však mám úplne všetko. Nikde v živote nie je písané, že človek musí mať kamarátov, vzťah, program na každý deň, ľudí čo vás majú radi. Však stačí mi robota do ktorej pôjdem zarábať peniaze a domov si pôjdem len oddýchnuť, aby som načerpal nové sily na ďalšiu smenu. Čo ja v podstate vlastne chcem ? Mám kde spať, najesť sa a mám robotu. To som ale sebec, že som chcel od života viacej. Práve som vstal po nočnej a o dve hodiny vyrážam zase do nočnej. Neskutočne sa teším :)

Angelika3

Keita, no sú aj ženy sbs- kárky, ak si spraviš kurz môžeš byť, roboty je v tomto smere dosť, hlavne v mestách samozrejme, kde je aj viac administratívnych budov, robiť sbs niekde v obchode a celý deň
tam len stáť by som ti samozrejme neodporúčala, asi chápeš prečo.

Ja však nemám kurz, iba spolupracujem s sbs čo tu stráži ako tzv. recepčná.