Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.
Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
zápal sa prejavuje a dáva o sebe vedieť oveľa viac ako prechladnutie, to by si spozorovala si myslím, aj keď mne tiež trvalo, kým som to ako to pochopila, kde môže a hlavne kde je problém ;)
Nie je jednoduché s takým problémom fungovať, práve naopak, mne pomohol Wobenzym aby som sa zápalu zbavila úplne, aby sa mi nevracal. Dlhšie trvalo, kým som sa z toho dostala, ale ani sa nečudujem, keďže zápal ma skľučoval veľmo dlho :)
- Súhlasím. Je to obrovská bolesť a veľmi nepríjemná. Človek radšej ani by na to wc nešiel, keby nemusel. Mnohokrát aj menej vody v takomto období pijeme a to je tiež chybou. No potrebné je začať liečbu problému čo najskôr. -
mne po dlhodobych zapaloch,problemoch,bolestiach zabral monural! az potom boli nasadene antibiotika,podla kultivacie na bakteriu,toto si pytajte ako prve..vzdy mi dali zinat,cyplox,atd,ktore malo,alebo vobec nezabrali,teraz som mala prvykrat monural,je to jeden sacok ktory vypijete vecer a do rana vyplavi vstky bakterie,potom az ak treba,doplnit na doliecenie atb,nechapem ze ho nepredpisuju hned
Mmona , presne si to vystihla. Ja som musel mocit posediacky a drzat sa zeme, lebo sa mi od bolesti tocila hlava, bolo mi na odpadnutie a knucal som jak pes. Ako keby mi niekto zatlkal hrdzavy klinec donho.-((((
Pri prechladnutí ťa môžu pobolievať kríže, mechúr ... Pri zápale močových ciest pri močení "zomieraš", cikáš žiletky.Je to naozaj riadna bolesť. Môžu ťa ja bolieť ľadviny, moč zapácha, môže byť aj krvavý ...
...viete mi niekto teda povedat ako je to s tym zapalom...ako zistim ze problem je zapal a nie len nejake prechladnutie?...som z toho trochu vedla...kedze moc nemam so zdravotnymi problemami skusenosti...kedze cely zivot ma nejako obchadzali...
hej tak tak, tiež som si dlho neuvedomovala, čo oslabená imunita môže spôsobiť, čo všetko môže telo ohrozovať, keď imunita nie je v najlepšej forme, no dnes už viem, že je potrebné ju posilňovať ak chcem byť celý rok zdravá
tak to sa mylis, enzymy maju proti zapalovy ucinok, a preto su vhodne pri takychto problemoch, nie je to len o prechladnuti, celkovo toto vsetko ma na svedomi imunita, ktora nie je dostatocne silna :/
Ak vam pomoze wobenzyn, tak nemate zapal, ale len hlupucke prechladnutie. Ak vas raz drapne zapal mocovych ciest , tak skoncite skor ci neskor na urologii a cyploxe.
Mna tak chytil zapal mocovych ciest a nakoniec mi pomohol zmienovany cyplox prvych 10 dni 3 tbl denne a potom este prolongovane 1 tbl za dva dni. Tu prolongovanu liecbu som bral 4 mesiace. Lenze ziqlbohu to uz je chronicky zapal, lebo som podobne ako vy vymetal najprv lekarne a ludove lieky.