Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!

Príspevok v téme: Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
ninuška

Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.

coja

na zapal mne pomohlo, ked som zasla k doktorovi, ten ma vysetril, prisiel na to, kde je problem, nasadil mi liecbu a k tomu mi este odporucil aby som si kupila liek Wobenzym :) a kombinacia toho mi na zapal zabrala, dostala som sa z toho :)

helencita

Lenže čo toto akože by malo pomôcť na zápal? Podľa mňa to nemá nejaký efekt. Zápal je potrebné vyliečiť!

KoloidSilverCo

Ponúkame koloidné striebro najvyššej kvatity, vyrobené z 99.999% čistého striebra. Ponúkame 10ppm a 20ppm za dobru cenu. Bližšie info na našej stránke -odkaz odstránený-

emanulka

- Kvetka mám rovnakú skúsenosť, zápal dokáže vyčerpať. Aspoň mňa vyčerpával veľmi. Som rada, že takéto problémy mám už za sebou a cítim sa dobre. Neviem si predstaviť, že napríklad teraz keď sú takéto teplá, že by som niečomu takémuto mala čeliť. -

kvetka3

Rescue moja skúsenosť je taká, že ten čaj nepomôže. Aspoň mne nepomohol a to teda som sa istý čas naň spoliehala, ale úplne zbytočne.
Mne sa podarilo zbaviť zápalu, keď som si nasadila liek wobenzym, proste som prišla na to, že enzýmy sú pri liečbe zápalu alfou a omegou :)

Rescue84

urologicky čaj len podraži viac a nemusí pomoct može ešte vic bolet ist urologovi nech zisti pričinu nebo ZÁNĚT MOČOVÉHO MĚCHÝŘE – Alfa, Tau, Emulips forte , slim drink

helencita

Tak isto ako aj trvá, kým sa zápal do tela dostane, tak to trvá aj kým sa vylieči. To neni len tak hneď, že sa organizmus oslabí a zápal sa do tela dostane, väčšinou to trvá aj rok a s liečením toho zápalu je to podobné ;)

adikee

Treba sa a je pravda, že niekto má práve s týmto veľký problém. Byť trpezlivý, zotrvať, ale len to je cesta k úspechu, len to môže priniesť výsledky, aké chceme. Lebo vyliečiť zápal to proste nejde iba tak, to je dlhý proces :/

adellline

..kvetka to mas pravdu..len casto sme nedockavi a to z dovodu, ze si neuvedomujeme, ze aj to oslabenie tej imunity..prichod toho zapalu, ze to neni len tak z jedneho dna na druhy, ale ze celkovo je to proces, ktory moze trvat aj napriklad rok..a to iste potom plati aj pri liecbe..

kvetka3

Adikee podľa mňa je proste treba sa obrniť trpezlivosťou, lebo len tá ruže prináša a to plat aj pri zdraví aj pri samotnej liečbe zápalu ;)