Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.
Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
Zápal vzniká mnohokrát preto, že je imunita oslabená. Inak by sa do tela žiadny zápal nedostal. Nebol by v tom tele, ak by imunita bola schopná s ním bojovať. Toto je fakt, ktoré je si veľmi podstatné uvedomiť, ak reálne sa chceme z takého problému dostať, vyliečiť. :)
neviem ci uvedene problemy ta niekedy trapili, ked toto tvrdis, zapal je potrebne vyliecit a tymto sposobom sa vyliecit neda, na liecbu zapalu su potrebne lieky, treba si uvedomit preco zapal v tele vobec vznika, kde je ten problem ;)
uvedené problémy ide dobre vyliečiť aklupunktúrou!!!!
Na začiatku roka som tiež sa dala skrz zápal močových ciest na užívanie Wobenzymu a som rada, že som takú liečbu podstúpila, čaje ani nič podobné mi nepomohlo, dlhšie som sa s tým trápila, najmä zima bola pre mňa kritickým obdobím :/ Ešteže už je to za mnou :)
men pomohla liecba enzymami mavala som caste problemy s mocenim lavne v lete a probôemy s vodu kupaliska etc ... wobenzym preventivne uzivam doposial aspon raz rocne
joj teba boja vajecniky som nezastrehla tak zajtra chod ku lekarovi lebo ja som myslela ze mas zapaleny asi mechur
Vela pi urologickeho caju pi a pi a potom zbehni ku lekarovi ak nechces su aj volno predajne lieky na zapal mechura no mne vzdy zabral caj.Bola to strasna bolest a kazdu chvilu som myslela ze sa idem pocikat a ze by som naplnila cele vedro a nic len som si cvrkla a nakoniec este aj ta krv niekde si prechladla tak but ten caj alebo kup lieky alebo zajdi ku lekarovi
ahoj uz asi tizden mam problemy z mocenim pocitujem palenie a rezanie kcem is k lekarovi ale dostala som menstruaciu a neviem ci mam is alebo az ked mi to skonci . dakujem!
Každý liek má nežiadúce účinky. A s každým prečítaným nežiadúcim účinkom ti stúpa pravdepodobnosť, že si niečo vsugeruješ. Ja osobne som alergik a nežiaduce účinky vôbec nečítam. Ak mi niečo má byť, tak to zbadám, ak nie, tak nič. Takže veríš v pozitívny účinok, alebo zostaneš paranoikom?