Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!

Príspevok v téme: Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
ninuška

Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.

Dairis

nie si sama co si to nevie predstavit, ja som si to aj skusala predstavit, ale nie som s tym nejako stotoznena, ja som mavala problemy aj s mykozou aj so zapalom mocoveho mechura a mne pomohol az Wobenzym aby som sa z toho dostala, ale tak najlepsie je ked si clovek vyskusa a uvidi, co mu bude sediet a hlavne co mu pomoze ;)

romkita

nevioem si to celkom ani predstavit akoby si to potierala pri zapale mocoveho mechura, je lepsie to liecit priamo zvnutra, aby ta imunita sa budovala a zapal potom ustupi ;)

zdravie911

Citrónová tráva –Užívať vnútorne niekoľko krát denne potierať na bolestivé miesta zo základným olejom argónový ,kokosový a pod .Účinkuje veľmi rýchlo .Hlavne spôsoby použitia:zápal močového mechúra,infekcia močového mechúra,znečistenie vzduchu, bakterie prenášané vzduchom,karpálny tunel syndrom,krče ,kŕčové žily,presilenie svalstva,svalová distrofia, blchy,zamrznuté rameno,gastritída,intolerancia laktôzy,duševná únava,zlepšenie zraku,

romkita

zacala by som opat, zapal je potrebne preliecit, ja dobre uzivat enzymy dlhsiu dobu, aby to telo sa z toho dostalo a taktiez aby aj ta imunita sa zacala opat budovat a aby sa vedela branit, aby sa tie problemy nevratili

Celine

Užívala som ho asi dva mesiace. Teraz asi mesiac ho už neužívam. Tak neviem, či môžem zase začať, či treba dať pauzu.

emanulka

- Keď sa ti osvedčil, že ti pomáhal, tak by som nič iné neskúšala. Práve naopak. Začala by som ho opäť užívať. Ako dlho si ho užívala? -

Celine

Ja mávam zápaly asi 7 rokov. Dala som sa na Wobenzym, užívala som ho cca dva mesiace. Počas užívania som sa mala super, žiadne problémy. Ale po doužívaní sa mi moje problémy opätovne pomaly vracajú. Čo s tým? Ako dlho ho treba brať? Či zase skúsiť niečo iné?

lichotinka

romkita ty si poklad ja ti dakujem za podporu :) dam sa teda na ten boj a snad to dobojujem do uspesneho konca, nech ma uz viac zapal neohrozuje, lebo to nie je sranda, ked mam takymto problemom celit :/

romkita

lichotinka je to u kazdeho cloveka individualne, lebo niekto ma problem, zapal dlhsie ako niekto iny a cim dlhsie je zapal v tele tym dlhsie to trva, ale moj nazor na to je taky, ze hlavne sa netreba nechat odradit a treba verit tomu, ze to bude lepsie a samozrejme zahajit liecbu, mne sadol Wobenzym ;)
envelin zapal nevznikne u zdraveho cloveka, ktory ma imunitu v dobrom stave, zapal vznika u ludi, ktori maju problemy s imunitou ;)

jarunna

nemoze u zdraveho cloveka, ktory ma imunitu v super stave nejaky zapal nevznikne, zapal vznika, len ked je telo oslabene, tiez ma toto potrapilo a nevedela som ako kde zacat ;)