Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.
Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
Prečo dnešní lekári všetko riešia iba antibiotikami??
Keby som bola lekárkou, tak toto svinstvo vo veľa prípadoch vyradím a nahradím niečim zdravším a účinnejším!
GJL aj ti aspoň pomohli tie lieky? Ako dlho si ich musela užívať??
Tiez som mala tieto problémy,lekarka mi musela nasadit antibiotiká,kázala,mi pit urologicky caj a jest brusnice.
adikee je to tak, ze na kazdy problem je stanovene potrebne davkovanie.. a to mas vzdy napisane v pribalovom letaku alebo si to vies pozriet bud na ich original stranke alebo v ich aplikacii, ktoru mozes mat stiahnutu v mobile..
Maruska7, oni sa môžu aj dlhodobo užívať?? myslela som si, že len určité obdobie a potom je ich potrebné vysadiť. nie je to tak??
zihlavovy caj som pila, ked som mala uplne prvy krat zapal mocoveho mechura.. vsetci mi trvdili, ze to mi pomoze, tak som sa snazila tomu aj verit.. no pomohol mi iba na urcite obdobie a potom sa znovu zapal vratil:/.. vtedy som si uz povedala, ze to nie je to prave orechove, co mi na opakujuce problemy zapalov pomoze.. hladala som preto dalej, pytala som sa doktorov co robit a na internete som sa dost casto stretavala s wobenzymom.. netusila som, co je to za lieky.. na ake vsetky problemy je vhodny.. no po case som sa to dozvedela a zacala som ho uzivat.. uz ho beriem vyse polroka a cela stastna vam pisem, ze odvtedy som zapal mocoveho mechura nemala.. a pevne dufam, ze mat ani nebudem!
To podla mna nie je riesenim tohto problemu. Najma to je vec, ktora nie je dlhodoba, ze by sa to mohlo dlhodobo brat a hlavne to nema taky ucinok na zapal aky by sme si mnohi predstavovali:-)
Odporúčam piť žihľavový čaj alebo žihľavový sirup.
www.facebook.com
u mna pri tomto probleme a tiez aj pri mykoze zvitazil Wobenzym, ktory ma protizapalovy ucinok, cize vie spravne ucinkovat ako je treba a vie pomoct tam kde treba, co je klucove.
A nastastie nerobi len to, ze lieci a zbavuje nas problemu, ale zaroven nam aj posilnuje imunitu, co je fajn benefit.
Len hlavne so zapalom necakajte doma to treba preliecit. A lekar vam povie co a ako. A hej ten ibuprofen pomaha lebo je proti bolesti a ma protizapalove ucinky.
Ano chod k lekarovi a mal by ti dat antibiotika a spravne ich treba uzivat ako povie lekar presne na cas! Pi aj tie caje. A zapal sa lieci aj niekolko mesiacov. Ked ti bude zle z antibiotik ze nastanu nejake problemy treba to povedat lekarovi.