Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!

Príspevok v téme: Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
ninuška

Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.

envelin

Prečo mám pocit, že si myslíte, že zápal vzniká keď je oslabená imunita? Ja si myslím, že to nie je celkom tak.. Zápal predsa môže vzniknúť kedykoľvek a u kohokoľvek, nie?

1Ryza11

je to proces ktory nejaku dobu trva mne napriklad sa podarilo zapalu vdaka Wobenzymu zbavit v priebehu par mesiacov avsak u mna ten zapal bol evidentne len v zaciatkoch ked uz je zapal v tele dlhsie tak cela ta liecba aj dlhsie trva ale zato sa z toho aspon definitivne dostanes :)

lichotinka

romkita dakujem ti za vysvetlenie :) ako dlho trva taka liecba toho zapalu? je mi jasne, ze to bude asi dlhodoby proces, ale na aku dlhu dobu sa mam pripravit?

jarunna

kazdemu sadne nieco ine, ale moja skusenost je taka, co som si teda nejaky ten piatok uz so zapalom mocoveho mechura uzila, ze telo potrebuje vyliecit imunitu, dat jej silu a potom sa zbavi aj zapalu ;)

url

Pit hlavne caj ZLATOBYL je proti zapalom , zihlava koren suseny, vrbovku malokvetu , ai urologicke caje , najlepsie si nasusit sama , tie z obchodu su casto stare a neucinne a brusnice, niekedy aj soda a jablcny ocot. Antibiotika nebrat znicia iba imunitu .

romkita

pri zapaloch mocoveho mechura su vhodne enzymy ako je Wobenzym, je to enzymovy liek, ktory priamo ten zapal lieci, nepotlaca ho, ale priamo lieci, co je pri tychto zavaznych zapalovych problemoch velmi podstatne ;)

lichotinka

anicka vies mi prosim ta napisat s akymi enzymami, nech si viem blizsie pozriet, co to vlastne enzymy su a ako mozu pomoct pri takomto probleme akym je zapal? predsa len je to vazny problem :(

mijja

Anička to máš pravdu, ide o to, že ten zápal mnohokrát rôzne vitamíny a doplnky, len potlačia, čo moc dobré nie je, práveže je potrebné to liečiť, čo najskôr a ozaj liečiť liekmi, ktoré sú na to určené ;)

anickadusicka

mám pri tomto probléme skúsenosť s enzýmami, o ktorých písala aj kvetka, dokážu človeku veľmi pomôcť, najmä dokážu samotný zápal vyliečiť, čo je pri takomto probléme najdôležitejšie. Pretože ak sa zápal definitívne nevylieči, tak sa neustále vracia a to teda neprajem nikomu zažiť ;)