Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.
Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
Odporucam wobenzym.
napísala si to čo som si aj myslela.. ešteže tak.. by som bola nervná nie len zo zápalu.. ale ešte aj z toho, že by som nemala ovocie.. treba začať asi z inakade to riešiť ako si to aj ty napísala.. vystihla..
zaskia ja som sa na jeho uzivanie dala pred vianocami minuly rok a prijemne som prekvapena, ze ma to zapalu zbavilo, ze dnes sa akurat tak na tom smejem, ze som mala take problemy, aj ked vtedy mi ani nahodou do smiechu nebolo :/
evicka nie je to potrebne, ja by som tiez bez toho fungovat nevedela, co je potrebne tak to posilnit imunitu, ked taketo problemy sa zacnu objavovat, pretoze ked je oslabena, tak vtedy si nas toto vie najst, podla mna je pri tychto problemoch vhodny Wobenzym, ja som ho tiez zacala uzivat, ked zapal sa u mna prvykrat objavil a pomohlo mi to
Treba ist k lekarovi, ale dovtedy, kym k tomu dojde, brat ibuprofen. Ten vezme prec z tela bolest, aj zapal. Z domacej lekarnicky nic nie je lepsie.
prečo sa vyvarovať sladkostí a ovocia?.. veď bez ovocia by som sa zbláznila.. podľa mňa potrebujeme aj takéto veci.. čo má s týmto spoločné?.. koľkí to bežne jedia a nemajú takéto problémy..
vyvarujete sa ovocia a sladkostí.
- Jasné, že dáva o sebe znať oveľa viac ako prechladnutie. Veď je to aj komplikovanejší problém a viac aj telo vie potrápiť. Preto sa to aj inak a komplikovanejšie prejavuje. -
tamirilka ja tiez sa priklanam k enzymom, o ktorych si sa tu dozvedela, podla mna su vhodnou volbou, ja som na to prisla minuly rok, ze bez nich sa teda daleko nepohneme ani nahodou ;)
...fuha...dakujem vam za kazdy jeden komentar...pomohlo mi to...len musim sa este rozhodnut ako s tym zatocit...co skusit kedze tych napadov tu zaznelo viacero...celkom by som bola rada keby sa mi do leta podarilo tohto zbavit...