Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!

Príspevok v téme: Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
ninuška

Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.

matitima

je možné, že by človek dostal zápal močového mechúra v lete? lebo o tom som v živote nepočula a mamka má podľa príznakov tento problém, len mne to celé nejde do hlavy :O

adikee

Neviem prečo som si myslela, že Wobenzym sa nemôže brať dlhodobo. No som rada, že už viem, že nie je s tým problém, už ho mám kúpený, dnes som si ho aj prvýkrát dala tak dúfam, že pri pravidelnom užívaní mi zápal odozneje čo najskôr, aby som mohla normálne fungovať, lebo zápal mi každý deň vie skomplikovať a znechutiť :(

PCH

Dobrý deň
Na zápal by som Vám odporučil naše veľmi kvalitné produkty od spol. RAMISSIO. Pozrite si našu stránku www.ramissio.com
Jednoznačne lepiť DETOX náplaste na noc na oblasť mechúra a potom odporúčam ešte z produktov na posilnenie imunity produkt IMMUNITY 2 polievkové lyžice na ráno, obed aj večer. Pomôže Vám to stiahnuť zápal a posilniť imunitu ,ktorá sa už potom s tým vysporiada sama :-)
Upozorňujem všetko sú to prírodné produkty ,ktoré naozaj zaberajú !!!
Mám to odskúšané a je to niečo nenormálne , nehrozí predávkovanie ani nič iné.
Nechcem teraz preferovať len naše produkty , chcem Vám pomôcť.
Ak budete mať záujem prosím píšte alebo volajte na tel. 0907 122 642

emanulka

- Silením človek všeobecne v živote nič nezíska a pri zdraví to platí dvojnásobne. Sú veci, ktoré ozaj nemá vôbec zmysel uponáhľať ich. Treba spomaliť a postupne to príde. -

adellline

..len tiez netreba to silit..ako tu uz zaznelo..chce to cas..u niekoho je prve zlepsenie po prvom tyzdni..u niekoho po mesiaci..kazdy jeden organizmus je iny..len netreba to vzdat hned ked po tyzdni neuvidi prve zmeny..trpezlivost ruze prinasa..o tom by aj moja stara mamina vedela rozpravat.. :)

katinaa20

Je to rozne, lebo kazdy sme iny, ale po tyzdni, dvoch to prve zlepsenie bude citelne, len to bude len zaciatok to treba si ujasnit. Ze to je len zaciatok tej cesty dostat sa zo zapalu.
Ovocie je podstatne jest, to v jedalnicku je dobre ked mame a ked by si k tomu dala este aj lieky, o ktorych som pisala tak podla mna je to dobra cesta dostat sa z toho :)

evicka085

katinaa.. koľko trvala tá cesta k nejakému prvotnému zlepšeniu zápalu u teba?..
čítala som tu o tom ovocí, že ho nejesť, ale ako som už písala je to pre mňa nepredstaviteľné a zrejme aj zbytočné.. preto zvažujem túto možnosť, o ktorej si ty písala..