Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!

Príspevok v téme: Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
ninuška

Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.

adikee

Matitime kombinovať a s čím? Nie je to treba, načo. Tieto lieky, o ktorých ti písali sú priamo na liečbu zápalu určené, takže nie je vôbec potrebné ešte k tomu niečo viac brať :)

matitima

ale tento liek ti pomohol hej? aj si ho s niečím kombinovala, či to nebolo potrebné a stačili tieto lieky?
chcem čo najskôr aby sme to mali pod kontrolou aby bolo dobre, lebo vidieť rodinu so zdravotnými problémami, to ma bolí pri srdiečku :/

adellline

..to je pravda..prevencia je v takom pripade dolezita..lebo myslim ze ani jej mamka netusila ze nieco take by sa mohlo k nej dostat..ze by ju takyto problem mohol zaskocit..zacat trapit..cim skor budeme mysliet na prevenciu..na posilnovanie imunity tym lepsie pre nas..zapal je zakerny.. :/

adikee

Myslela som to všeobecne, si to napísala akoby sa tento problém teba netýkal, teraz sa ťa síce nemusí týkať, ale nikdy nevieš čo sa môže stať, aby ešte aj teba neprišiel navštíviť, preto možno by si si už aj ty z tohto mohla vziať ponaučenie do budúcnosti :P

kvetka3

Tak zápal sa dá liečiť, to je to podstatné, že sa môže z toho dostať von. Keď mňa drapol ten prvý zápal, tak som to najskôr ignorovala a potom po nejakom čase som začala hľadať, čo by mi mohlo pomôcť a nasadila som si Wobenzym a odvtedy všetko v poriadku. Samozrejme nejakú dobu to trvalo, lebo ten zápal sa bude snažiť držať zubami, nechtami, ale pravidelné užívanie a zbaví sa ho :)

matitima

našťastie ja tento problém nemám, keby som mala, tak neviem neviem jak by som to zvládala, ale o tom som nechcela, hlavne si ma pobavila, keď si toto prirovnala zrovna k mužom, to by mi ani vo sne niečo také nenapadlo :)
len viete mi poradiť aj čo s tým? aby z toho bola čoskoro vonku??

adikee

Totálne zle si si myslela, zápal je ako chlap - je úplne nevyspitateľný, to si zapamätaj. Príde kedykoľvek sa mu zachce ak mu to dovolíš ;)

matitima

úplne si myslím, že to sa nemôže niečo takéto ani stať, no mýlim sa podľa toho, čo ste mi napísali, je mi zle keď vidím jak to maminu draplo, ale tak na druhej strane ešte asi môžeme byť rady, že radšej zápal jak niečo horšie, či?

kvetka3

Jéj, ty si zlatá. Zápal si nevyberá, ten ťa môže chytiť kedykoľvek. Ak organizmus nie je celkom ok, teda imunita. Zápalu je jedno či je jeseň, či leto, či jar, či čo :) Ale že totálne jedno mu to je, zápal si nevyberá, ale najvhodnejšie je keď príde vôbec, len to je potrebné sa voči nemu obrniť. Mňa zápal prvýkrát drapil v zime, myslela som si naivne, že šak to samé odíde jak to prišlo nie? No naivka som bola :D :D Zápal za žiadnych okolností sám od seba nevezme nohy na plecia :(