Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.
Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
chcem sa spitat ci niekto pozna tabletky ciproxin je to na zapali a infekcie len som cital neziaduce ucinky od halucinaciach je tam vsetko mozne no neviem ci ich mam uzivat
MNe osobne pomohli probiotika Superdophillus, uzivala som ich asi dva tyzdne a odvtedy mam pokoj, inak som tiez si kupovala tie urovaly a hocico a nic tak nezabralo. Aj antibiotika som brala a nie raz..a tie zabrali len na urcitu dobu, potom len tak z nicoho nic, to zacalo znova.
vymen urologa,to nie je ziadna neriesitelna vec,pokial dodrziavas rezimove opatrenia
Zápal mocoveho mechura s tym mam vecne problemi aj ja ,chcem podakovat renattte vyskusam ten zabal,totiz som pol roka brala kade-ake lieky a nic mi nebolo prestala som brat a vratilo sa mi to naspat .Zabal so zazvorom som hladala na internete dost dlho no nemohla som ho najst a raz som onom pocula od jednej pani
Zoparkrat som spomenul D-manozu ktora vyplachne nakazu.
Firma Meda ju predava.
urinal je ok..ale chod k doktorovi.V noci maj ponozky!
moja,teraz ma pocuvaj...chod co najskor k doktorovi,lebo ked zacnas cikat krv ako ja,tak ti to ostane uz navzdy...ako mne...mam chronicky zapal mocoveho mechura a to iba preto ze som si myslela,ze to precajickujem a vylezim za dva dni....zapal mi presiel na oblicky a nemohla som sa postavit z postele 2 tyzdne...nic som nejedla schudla som 12 kil...no fasa:}...kost a koza a chronicky zapal mocaku k tomu...nemozem si nikam sadat,stale ma pali pri cikani a to som mala zapal v zime....taze chod co najskor k doktorovi,viem o com hovorim.pa:}
tvoj obvodny lekar ti po vystreni mocu, bez toho si musela behat k urologovi predpise jednorazove antibiotika. je to vlastne prasok, ktory zmiesas s vodou a vypijes, nema nejaku specificku chut. bolest sice nezmizne hned, ale ak to vypijes na obed, tak do vecera sa budes citit lepsie. nezabudni dalej pokracovat s urologickym cajom.
Uživaj prirodnú liečivú vodu Bilinskú kyselku a to 30 min. pred ranajkami 30 min.pred obedom na lačno. Jedna doporučená davka je cca 25Oml.Dená dávka je celkom do 1000ml.