Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!

Príspevok v téme: Zápal moč.mechúra?Súrne pomoc!
ninuška

Prosím vás poradte čo na zápal moč.mechúra=bolesti,rezanie pri močení,časte nutkanie na moč.Tá bolesť sa nedá vydržať!Celú noc som pila urologický čaj. Poradte čo pomôže?Je nutné ísť k lekárovi, užívať nejaké lieky,alebo to prejde pitím urologického čaju?
Všetkým ďakujem za odpovede.

riogrande

chcem sa spitat ci niekto pozna tabletky ciproxin je to na zapali a infekcie len som cital neziaduce ucinky od halucinaciach je tam vsetko mozne no neviem ci ich mam uzivat

vlastna skus

MNe osobne pomohli probiotika Superdophillus, uzivala som ich asi dva tyzdne a odvtedy mam pokoj, inak som tiez si kupovala tie urovaly a hocico a nic tak nezabralo. Aj antibiotika som brala a nie raz..a tie zabrali len na urcitu dobu, potom len tak z nicoho nic, to zacalo znova.

innulka

ahojte.trpim zapalom a infekciou mocoveho mechura uz 8 mesiacov.Neda sa to vydrzat prve dni.Brala som uz vsetky mozne antibiotika.Teraz som mala na chvilu pokoj a zase je to tu.Neverim ze sa z toho niekedy dostanem.

Emusa

Zápal mocoveho mechura s tym mam vecne problemi aj ja ,chcem podakovat renattte vyskusam ten zabal,totiz som pol roka brala kade-ake lieky a nic mi nebolo prestala som brat a vratilo sa mi to naspat .Zabal so zazvorom som hladala na internete dost dlho no nemohla som ho najst a raz som onom pocula od jednej pani

dudulka

moja,teraz ma pocuvaj...chod co najskor k doktorovi,lebo ked zacnas cikat krv ako ja,tak ti to ostane uz navzdy...ako mne...mam chronicky zapal mocoveho mechura a to iba preto ze som si myslela,ze to precajickujem a vylezim za dva dni....zapal mi presiel na oblicky a nemohla som sa postavit z postele 2 tyzdne...nic som nejedla schudla som 12 kil...no fasa:}...kost a koza a chronicky zapal mocaku k tomu...nemozem si nikam sadat,stale ma pali pri cikani a to som mala zapal v zime....taze chod co najskor k doktorovi,viem o com hovorim.pa:}

andie

tvoj obvodny lekar ti po vystreni mocu, bez toho si musela behat k urologovi predpise jednorazove antibiotika. je to vlastne prasok, ktory zmiesas s vodou a vypijes, nema nejaku specificku chut. bolest sice nezmizne hned, ale ak to vypijes na obed, tak do vecera sa budes citit lepsie. nezabudni dalej pokracovat s urologickym cajom.

gregor

Uživaj prirodnú liečivú vodu Bilinskú kyselku a to 30 min. pred ranajkami 30 min.pred obedom na lačno. Jedna doporučená davka je cca 25Oml.Dená dávka je celkom do 1000ml.